QUOTE (Reklamiste @ 2004 10 06, 14:28) |
Idaryta cukinija Supjaustai cukinija riekelem, nulupi, ispjauni vidu. Dedam ant skardos, i vidu - farso su prieskoniais. Tinkamiausi - Santa Maria maltai mesai. Kepam orkaitej, kol..... iskepa. Atskirai keptuvej ruosiam uzpila: kepinam smulkintus svogunus, morkas, paprikas, pomidorus, paskui vandens, druskom ir patroskinam. Iskeptas riekeles dedam i lekstes ir apipilam darzoviu uzpilu. Skanaus. |
va toki as ruosiau,... tik akd kepiau ant keptuves

Kas nebandet dar Elenos receptuko, tikrai rekomenduoju
. Labai skanu. Mes dar kartais vietoje mesos dedam grybus (galima dziovintus - apvirus, sumalt , o galima ir virtus .Pakepint sus svoguniuku, o tada deti).
Ingule, aciu uz receptuka. Vis aseimyna laize pirstus, o svarbiausia, greitai

Ingule, aciu uz receptuka. Vis aseimyna laize pirstus, o svarbiausia, greitai

QUOTE (Rasuole @ 2004 10 12, 13:44) |
Tai jie turi suminkstet nuo farso?Gerai supratau ![]() |
Aga....ir as taip supratau



O kas prie tų suktinukų garnyrui tinka? Ar jau nieko nebereikia?
Beje, o koks skirtumas, kokios formos vaflių lakštai? Gal dar įdomesni gautųsi iš apvalių?
Beje, o koks skirtumas, kokios formos vaflių lakštai? Gal dar įdomesni gautųsi iš apvalių?
QUOTE (langana @ 2004 10 12, 13:57) |
O kas prie tų suktinukų garnyrui tinka? Ar jau nieko nebereikia? Beje, o koks skirtumas, kokios formos vaflių lakštai? Gal dar įdomesni gautųsi iš apvalių? |
Manau , kad tiktu kecupo ir majonezo padaziukas, per puse maisytas

Galima lakstu nesukti, o pertepti farsu :
vaflis-farsas -vaflis ir tada mirkyti miltiniu blynu tesloj. tik tada reik pries pertepant, vaflius susipjaustyti norimos formos. Galima ant virsaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu suriu.
Klausykit,
o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu?
o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu?

QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 08:58) |
Klausykit, o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu? ![]() |
As tai tokius makaronus kepu


QUOTE (Fea @ 2004 10 18, 07:20) |
As tai tokius makaronus kepu ![]() ![]() |
As tai isvirtus valgiau karta sveciuose. Bet dabar nebegaliu tos seimininkes paklausti, kokius burtus ji naudoja

Teks kita syki kepti

QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 10:55) |
O tu kepi orkaitej ar ant ugnies? |
As kepu orkaitej. Padaziuku uzpilu...tai gaunasi kaip ir troskinu

QUOTE (Fea @ 2004 10 18, 08:02) |
As kepu orkaitej. Padaziuku uzpilu...tai gaunasi kaip ir troskinu ![]() |
Pataisyk, jei procesa ne taip isivaizduoju:
apverdi makaronus, kad suminkstetu (ar reikia iki galo isvirti?),
tada pridedi i vidu farso (as ji ruosiau kaip koldunam sidara, t.y. su kiausiniu ir prieskoniais), sudedi i skarda, uzpili kuo nors, kad neprisviltu ir troskini?
Beje, dabar ejau ir galvojau, kad gal as i neteisingos formos makaronus farsa sukisau


QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 13:12) |
Pataisyk, jei procesa ne taip isivaizduoju: apverdi makaronus, kad suminkstetu (ar reikia iki galo isvirti?), tada pridedi i vidu farso (as ji ruosiau kaip koldunam sidara, t.y. su kiausiniu ir prieskoniais), sudedi i skarda, uzpili kuo nors, kad neprisviltu ir troskini? Beje, dabar ejau ir galvojau, kad gal as i neteisingos formos makaronus farsa sukisau ![]() ![]() |
Taip....visu pirma as kalbejau apie vamzdelinius makaronus

Visu antra - as ju neapverdu. Nereikia



As darau taip - i vamzdelinius makaronus kisu farsa (kaip kotletu), dedu i skarda patepta riebalais biski ir uzpilu padazu (tiksliai nepamenu, ale ten iena pienas, grietine, prieskoniai....gal dar kakzas


