Įkraunama...
Įkraunama...

Amsterdamas

Gal dar nors pasiulytu patikrintu, fainu, bet ne paciu brangiausiu viesbuciu linku?.. smile.gif

Ir nelabai supratau apie tuos bendrus dusus - esu daug kur keliavus, bet dar niekad nebuvau apsistojusi viesbutyje su bendru dusu.. Kazkaip nelabai higieniskai skamba, apie tokius variantus net negalvodavau unsure.gif , bet gal as ko nors nezinau, pasidalinkit patirtim prasau 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
gal galit pasakyti kokie rajonai (ju pavadinimai vietine kalba) yra arciausiai centro, kuriuose butu galima biski pigiau nei centre apsistoti?
Atsakyti
Mum Amsterdame gavosi taip, kad autobusas į Vokietiją turėjo būti 5h ryto, taigi Amsterdame turėjome tik 23h. Viešbutį pigiausiai radome po 33eu, bet dar turėjome gyventi su nepažįstamais žmonėmis, jis buvo tolokai stoties, taigi nusprendem, kad naktį praleisime taip mieste.Nedarykit tokios klaidos kaip mes, ir negalvokite, kad stoty galėsit praleisti naktį. ją uždaro 1h, eurolin'ų padalinį ir visas užkandines 23h. Taigi geriau iškarto susiplanuokite arba nakvynę, arba į klubą kokį pasibūvimą. Šiaip miestas labai labai gražus, idomus, visokio plauko žmonių gali prisižiūrėti cool.gif Super. vienas iš tų, kur norėčiau dar grįžti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 29 balandžio 2008 - 15:46
Geriau apsilankykit "Raudonuju zibintu gatveje".Perspeju moteris:pasitaupykit euru,nes yra ir vyrų (ne tik moterys stovi languose) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Turiu porą klausimėlių. Vat nusimato man diena Amsterdame ir ką būtų galima aplankyti miesto centre ? Ir ar labai toli vienas nuo kito Van Gogo ir Madam Tiuso muziejai (turiu tokį žėmėlapiuką prie kurio nėra mąstelio ;/) ?
Atsakyti
QUOTE(Sparkle @ 2009 07 03, 13:47)
Sveikutės smile.gif
Turiu porą klausimėlių. Vat nusimato man diena Amsterdame ir ką būtų galima aplankyti miesto centre ? Ir ar labai toli vienas nuo kito Van Gogo ir Madam Tiuso muziejai (turiu tokį žėmėlapiuką prie kurio nėra mąstelio ;/) ?

Papildyta:
QUOTE(loretage @ 2009 07 15, 14:07)

Nelabai toli, eiti reikia 10-15 min .
Atsakyti
Gal yra neseniai grizusiu? ax.gif Parekomenduokit nebrangu viesbuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2010 03 11, 17:23)
Gal yra neseniai grizusiu? ax.gif  Parekomenduokit nebrangu viesbuti smile.gif

Hosteli ar viesbuti?
Drauge buvo apsistojus sitam-sake neblogas.
http://www.hostelscl...el-en-2669.html
(Ir tikrai pats centras,pati maciau,prie pat Central station)
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2008 04 08, 13:27)
Labukas,
gal galit pasakyti kokie rajonai (ju pavadinimai vietine kalba) yra arciausiai centro, kuriuose butu galima biski pigiau nei centre apsistoti?

Ziurint ka laikot centru?Dam'o aikste,Leidsplein,Central Station,Red Light District,Newmarkt?As pati gyvenau apie 30min kelio 2 tramvajum iki Dam'o aikstes,man tai atrode visai arti (tramvajus kas 2-3min)
http://www.google.co.../...&tbs=isch:1
Nors turistai teigia,kad toks atstumas per didelis g.gif
Atsakyti
Ziuriu,kad nelabai populiari sita tema unsure.gif Bet gal kas uzsuks ir patars.
Uzsisakiau bilietus i Amsterdama savaitgaliui.Ar sudetinga nusigauti is aerouosto i centra?Ir kokiu budu geriausia?

Dar svarstau,ar moket brangiau ir gyvent centre ,ar imt pigesni viesbutuka salia aerouosto g.gif Ar ilgai trunka kelione i centra?ir kokios mazdaug visuomeninio transporto kainos?

Viesbuciu kainos ziaurios doh.gif nepalyginsi su Paryziumi.....
Atsakyti
Aš prieš kelis metus buvau Amsterdame (tarpinis sustojimas buvo skrendant į kitą miestą, turėjau 8 val). Kiek pamenu, tai labai patogus susiekimas buvo, tiesiai iš oro uosto, traukinys i centrą važiuoja gal apie pusvalandį, jei atmintis neapgauna. Pėsčiomis pasivaikščiojau po miestą, buvau prie Madam Tiuso muziejaus, raudonųjų žibintų kvartale. Dar pamačiau šventę kiniečių su šokiais ir drakonais, ūkininkų turgelį. Žodžiu miestas paliko gerą įspūdį. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,karibiete 4u.gif Bet ir toliau laukiu konkretesniu ispudziu apie Amsterdama ax.gif Gal kas atsakytu i mano klausimus,anksciau parasytus.
Domina ir Van Gogo muziejus.Ar jis skirtas tik tikriems meno zinovams,ar ir siaip meno myletojams?
Atsakyti