Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis - Siurprizas

sveikutes na ir as su prasymu del gimtadienio. O kuo uzsiimat per svente kaip draugus sukvieciat? gal kokius zaidimus zaidziat ar kanors panaus. Kita menesi mano vyro gimtadienis tai noretusi kanors suorganizuoti kad nesedit vien prie stalo jau toks nusibodes dalykas, kad siaubas.
Atsakyti
Kaip bebutu,moterys bei mielos paneles,visada bus ivertinta vien tik tai jog STENGETES! Vien tai kad jau esat kartu - yra dovana! Tiesiog reikia daugiau isradingumo,ir kuo maziau pirkti,o kuo daugiau ideti savos sirdies... Pvz parasyti laiska ir imesti i pasto dezute,galima ir atviruka paciai nupiesti, padaryt diploma uz rupestinguma apdovanoti ir uz meile,galima pacia save padovanoti persirisus kaspinu (zinoma ne prie sveciu), galima nusipirkti siuvinejimo siulu ir pavogus jo kokias kelnaites issiuvineti paciai kazka asmenisko (ypac jei tuo NEuzsiiminejate bus mielai nustebintas), galima nusipirkti dideli raudona obuoli ir kaip Ievai Adoma gundyti,bet cia gal labiau valentinkei... Dar smagu jei vyras nuo jusu dar niekad nera gaves ekstremalios dovanos tai suruosti toki savarnki kvietima ir parasyti kur kada,kelinta jam jusu laukti ir kaip pasiruosus,tai ir bus dovana-staigmena,iki paskutines minutes nesakyt kur lekiat (jei turit automobili), tada nusivezti ji i kokius kartingus,ar keturraciais pasivazineti (zinoma pasirupinti is anksto uzsakymu),galima ir tiesiog pire juros,nes zinau,kad kitiems tai ispudis didziulis, spa savaitgalis itempta darba dirbanciam irgi nuostabu, jachtos nuoma trakuose, vyno degustacija, sventinis fejerverkas, akumuliatorius naujas i masina, nauji zibintai, magnetola su kolonelem, navigacija, spa centras namuose "relax pas ....(jusu vardas)..." ant sienos pakabint,o dar geriau ant duru namu,ir tada ten jau fantazija kiek leidzia,jei vaiku nera zinoma,galima ir zvakuciu ir masazinio aliejaus ir apatinius sexy ir visa kita,ir vakariene,ir vonia su putomis,uch... neissirenku ko girebtis pati... smile.gif
Atsakyti
Drauges 25 metis, panos nori nuomoti limuzina, bet be proto atibodo jau, labai manau nuvalkiotas tas limuzinas g.gif
Atsakyti
Sveikute, limuzinas jau tikrai ne kokia mintis, pavyzdziui man kai buvo 25 metai, tai buvo teminiz vakaras, buvo jubiliejinis laikrastis, kazka tokio sugalvokite, priklauso, ka planuoja jusu drauge ar svesti ar ne, kaip ir kokia situacija ten
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noreciau jums pasiulyti savo pagalba. Esu renginiu organizatore, koordinatore. Ivairioms sventems turiu kruvas ideju ir pasiulymu ax.gif Galiu tikrai palankiomis salygomis pasiulyti padeti suorganizuoti, uzsakyti sventes vieta, transporta ir pan. tongue.gif Turiu daug partneriu, kurie suteikia tikrai nemazas nuolaidas 4u.gif O tai yra vienas is budu sutaupyti smile.gif Tad jei domintu toks pasiulymas rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano mama sves 50 jubilieju.Yra uzsakyta sale su gyva muzika.Noretusi kokios staigmenos g.gif ,galvojau gal man kokia dainiuska sudainuot pvz Mikutaviciaus "As labai myliu savo mama",bet parepetuot nemazai reiketu... blush2.gif Nu noretusi kazko tooookio thumbup.gif .Gal turit kokiu ideju?
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2007 03 28, 13:36)
Padovanok jai milijoną, o gal net ir daugiau. Čia priklauso nuo to, kokią sumą žadi dovanoti. Milijonui užtenka 60 litų. Darosi taip: paimi 6-ias kupiūras po 10 litų. Pirmą dedi paprastai, o sekančias užlenk taip, kad matytųsi tik nuliukas. Ir taip dedi vieną ant kitos, kol gaunasi milijonas. Prieš tai nusipirk foto rėmelį, ir visas kupiūras dėk ant to kartono (aišku, tą kartoną gali kažkokiu fonu užklijuoti). Sudėjus pinigėlius, rėmelį uždaryk. Vaizdelis superinis, jai turėtų patikti  thumbup.gif . Neįsivaizduoju, ar suprantamai paaiškinau  g.gif . Lengviau būtų parodyti.... Bet gal supratai, ką norėjau pasakyti?  mirksiukas.gif
  Sėkmės  4u.gif

labai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
pasipasakosiu ir as 4u.gif
ruosiu savo vyrui staigmena,noriu sukviesti pacius artimiausius draugus,taciau jie is kito miesto,zinau kad MB apsidziaugs juos pamates...su jais kaip ir viskas sutarta,taciau vietiniai draugai...nu neina susikalbeti su jais...iki gimtadienio 3 savaites,zinau jog daug,bet noriu viska tiksliai zinoti,o jie matai neplanuoja tiek toli...dar tokia problemele iskilo...kaip pasakyti jog noriu kad sventen visi susimestume?
o scenarijus mano toks...
MB dirba dare,tad nuo ryto lakstysiu pirkti maisto,ji ruosti ir pan,ateisiu apie pietus pas savo MB i darba nesina geliu puokste,jo kostiumu ir mazyte dovanele,viska tiesiog iteiksiu,pabuciuosiu ir iseisiu..geliu puoksteje jis ras kortele,kurioje bus uzrasyta: "po darbo apsirenk ka atnesiau,o dovanele-tai uzuomina ka veiksim po darbo.Persirenges lauk manes prie baro" ir ateinu as vakare jo pasiimti su saliku,uzrisu akis ir issivedu,nusivezu i foto atelje,ten pasidarom keleta musu nuotrauku ir vel uzristom akim vezuosi ji i pirti,kur lauks draugai, tada jau prasides balius smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal zinote ar kur Klaipedos apylinkese galima uzsisakyti pasivazinejima su dzipais po miskus?

Atsakyti
smile.gif as apturejus nerealu gimtadieni staigmena. draugai susimete ir isnuomavo vieta, tevai pasirupino maistu. buvo tikrai netiketa ir super praleistas gimtadienis kai niekuo nereikejo rupintis, o tiesiog buti su draugais.
Atsakyti
O mano padetis beviltiska..Visada labai norejau surengti savo vyrui gimtadieni-siurpriza...Bet..Jis pats labai nori svest savo gimtadienius, tokios minties net neturi,kad nesvesti gimtadienio..Uz menesio jo 30-tis.Gyvename uk, jau sneka kaip susikvies visus draugus is LT, jau kalba, kad reikia uzsakyti koki LT restorana...Tai kaip man povelniu nustebinti ji?Tiesa, tik del dovanos neturiu problemu..Lietuvoje jau yra graviruojamas butelis su mano isrinktais zodeliais smile.gif. Padekit!!Gal kas turit kokiu ideju?Nenoriu per 30meti pasveikinti banaliai..
Atsakyti
QUOTE(vikute_c @ 2010 09 10, 02:17)
O mano padetis beviltiska..Visada labai norejau surengti savo vyrui gimtadieni-siurpriza...Bet..Jis pats labai nori svest savo gimtadienius, tokios minties net neturi,kad nesvesti gimtadienio..Uz menesio jo 30-tis.Gyvename uk, jau sneka kaip susikvies visus draugus is LT, jau kalba, kad reikia uzsakyti koki LT restorana...Tai kaip man povelniu nustebinti ji?Tiesa, tik del dovanos neturiu problemu..Lietuvoje jau yra graviruojamas butelis su mano isrinktais zodeliais smile.gif. Padekit!!Gal kas turit kokiu ideju?Nenoriu per 30meti pasveikinti banaliai..

UK ar Lt švęsite?
Atsakyti