Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis - Siurprizas

Svesime UK.
Gimtadienio isvakarese,manau apie 23valanda iteiksiu jam pirmaja misle ir prasysiu iminti 7 likusias,kad surastu mano dovana jam.Misles bus tokios:

1.Ten ir silta ir salta.Vieta, kurioje daugiausia isnaudojama elektros.Tavo kasrytinis energijos saltinis. antroji misle bus paslepta kavos inde.
2. Balta, balta kur dairais..Tik viena dezute skamba melynai. sekanti misle bus paslepta jo ofise(balta,balta nes ten pilna popieriu primetyta tongue.gif ) esancioje blue man group (melynu vyru lazeriu sou,kuriame mes buvome USA ir is ten parsivezeme dvd) kompaktineje dezuteje.
3.Ir uzdainavo mike pukotukas:"Kaip man sunku,kaip man siandien sunku". Cia, svetaineje pas mus yra didele palange ant kurios laikau minkstus meskinus ir kitoje puseje sudetas visas musu alkoholis,taigi kita misle bus paslepta po meskinu.Bet kokia savaite pries tai lyg tarp kitko parodysiu jam filmuka is youtube "girtas katinas" tikiuosi supras...
4.Vartai i sapnu karalyste. Sekanti misle bus paslepta uz miegamojo duru staktos biggrin.gif
5.160 kartu per diena pakvimpa jazminais. lapelis bus pasleptas tuolete po oro gaivikliu,kadangi jis pas mus purskia kas 9 minutes taigi 24val per para, 60min padalinti is 9 gaunasi 160 lotuliukas.gif
6.Laiptus i dangu nusviecia ryski sviesa. Lipant i antra auksta pas mus ant sienos pakabinta lempa uz kurios ir bus paslepta kita misle.
7.Tavo antri namai.Gero kelio! (Didziaja dali praleidzia savo automobilyje)

Na, o lauke jau lauks balionais ispuostas,luopdaziu israsynetas jo automobilis, o viduje galvoju prideti kokia 200 gal daugiau balionu ir ant sedynes mano dovana 4u.gif
Juokingiausia tai,kad ieskodamas misliu jis tures lakstyt is pirmo auksto i antra ir atvirksciai lotuliukas.gif
Butu neblogai visa sia jo paieska nufilmuoti, bus draugu is LT taigi kieno nors paprasysiu tai padaryti, tai turetu prisiminimui:) Na ir kai imins visas misles ir suras savo automobili jau turetu buti apie 12valanda nakties taigi galesime visi grizti i namus isgerti sampano na ir ruostis rydienos baliui.

Balius bus lietuviu restorane Juoda Balta.Ten viskas yra tik juodai balta,taigi kaip manote,jei sveciu paprasyciau pasipuosti tik siomis spalvomis?Dar pripirkciau stalo kristalu,kad padavejai serviruodami ji siek tiek papuostu..Nzn gal dar kas kokiu ideju turit,kaip butu galima stala papuosti?
Nupirksiu 10 dangaus zibintu,apie kuriuos jis suzinos tik 12valanda nakties,kai reikes juos paleisti i dangu.

Gal dar kokiu staigmenu galetumet pasiulyti,kai vyras pats organizuojasi savo gimtadieni ? doh.gif Ir kokia jusu nuomuone apie mano plana???
ACIU
Atsakyti
QUOTE(jolitukke @ 2011 01 15, 19:27)
turbut ji myli be galo be krasto....
tokios staigmenos ir as juodai, zaliai... ir visom kitom spalvom... pavydziu smile.gif)))
kiek pastangu ir MEILES ideta!
bravo!
biggrin.gif

dziaugsmo buvo daugiau ruosiant,nei,kad kai jis ieskojo..visai zmogus neivertino..skaudu biskiuka, bet ka padarysi...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute_c @ 2011 01 15, 23:07)
dziaugsmo buvo daugiau ruosiant,nei,kad kai jis ieskojo..visai zmogus neivertino..skaudu biskiuka, bet ka padarysi...smile.gif

visada ir man daugiau dziaugsmo buna pries, nei po... rolleyes.gif tokia realybe doh.gif tikiuosi, kad mano siurprizas pavyks, o papasakosiu viska, po drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi organizuoju vyrui gimtadieni. Susiduriau su tokia problema, gal galesite padeti. jei ne cia uzklydau tai atleiskit. Man reikia kokio nors sablono gimtadienio kvietimui. Kazko idomaus. Gal zinot is kur parsisiusti. Teksta tai as pati rasysiu,bet kokiu juokingu ar idomiu paveiksleliu,kad butu galima su Wordu pasidaryti.

o vyrui tai uzsakau dideli limuzina (35 vietos) tai ten surinkau draugus jo ir pagrinde svesim ten. Vaziuosim i kita miesta kur jo lauks staigmena.
Atsakyti
Kiek daug graziu minciu mamytes!! thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif paskaicius taip ir norisi kazka paciai sukurpi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute_c @ 2011 01 15, 23:07)

taip jau yra, mes prisisvajojam...o vyrai savo paprasta logika viska sugriauna biggrin.gif
as ir planuoju siurpriza,galvoju pavaikyti MB tai sen tai ten po miesta,kad liktu laiko pasiruosti vakareliui, nes viska organizuoju visiskai slaptai. ydomu kiek mazdaug laiko tavasis uztruko g.gif kaip cia pasiplanuot laika,kad paskutine uzduotis butu persirengti ir atvykti i vieta,kur lauks draugai ir seima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 10 20, 13:45)
Greičiausiai reiks užsisakyti maisto į namus (gal turite pasiūlymų, gal gali kas gražiai paserviruoti namuose pietus Kaune) ir aišku kažką reiks padovanoti, bet ką....
Iš anksto dėkoju už pasiūlymus

Galiu rekomenduoti VAIŠINTĄ Kaune. Atvažiuoja, padengia, pristato užsakytą maistą šventei. Tiesiog super. Mus jau n kartų jie gelbėjo ir per firmos atidarymą, ir per Kalėdinius vakarėlius... Dabar neseniai šefui gimtadienį rengėm, tai uch koks grožis buvo ant stalų, o svarbiausia, kad nedaug kaštavo thumbup.gif

O dabar kita tema biggrin.gif
Kaip ir dauguma - užsukau, nes organizuoju vyrui 30mečio jubiliejų -staigmeną. JIs dar toli, bet esu pedantė šiuo klausimu. Viskas turi būti nuo a iki ž su smulkmėm suplanuota. Taigi, gal turit kokių minčių kaip vyrą nustebinti ir pradžiuginti, kai jo gimtadienis antradienį, o švęsti noriu savaitgalį (jau po gimtadienio). g.gif kitaip nesigauna mums su dienomis, nes savaitę prieš kitų draugų jubiliejus nusimato (vaikystės draugai iš vyro pusės, tai šventės tikrai nesidubliuos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RytineSaule: 09 spalio 2012 - 23:01
Kadangi ieškau idėjų, keliu temą į viršų 4u.gif
Kokių pramogų (gimtadienio proga) būtų galima susiorganizuoti?
Atsakyti
QUOTE(MinSa @ 2013 04 24, 15:31)
Kadangi ieškau idėjų, keliu temą į viršų  4u.gif
Kokių pramogų (gimtadienio proga) būtų galima susiorganizuoti?

galima susiorganizuoti "protų mūšį", sukurti filmuką apie jubiliatą, pažaisti aklą vištą ar panašiai. Aš savo vyro gimtadieniui buvau surganizavusi tai, tad įspūdžiai patys geriausi ir jau mėgdžiojami kitose šventėse, kurias organizuojasi dalyvavę draugai thumbup.gif
Atsakyti
Per praėjusį vyro gimtadienį dariau štai taip: ryte jam paruošiau pusryčius ir atnešiau į lovą. Vėliau jis išvažiavo į darbą. Per pietų pertrauką nusiunčiau jam sms "pažiūrėk striukės kišenėj". Ten jis rado raštelį "geriausia dovana ta, kurios nesitiki. Tave labai mylinčios žmona ir dukrytė wub.gif . Taip pat buvo pridėti 3 bilietai į rungtynes(visi 3 mes krepšinio fanai, o jis žiauriai norėjo į tas rungtynes, bet negavo bilietų, kad visi 3 sėdėtume kartu. O aš iš anksto tuo pasirūpinau 4u.gif ) po rungtynių leidau dukrytei nakvot pas draugę. Grįžome namo, kur aš buvau viską paruošus: tik įėjus pro duris pakabinau raštelį "geriausia dovana, kai po ilgos įžengi į jaukius namus, o tave pasitinka mylinti žmona su mėgstamiausiu patiekalu", taip pat žvakės, šampanas, daugybė balionų, užsakyta jo mėgstamiausia pica(gal ir neromantiškas maistas, bet norėjau, kad šią dieną jis gautų viską, ką mėgsta. Žodžiu, jo išraiška nepakartojama wub.gif
Atsakyti
Labai daug visokių įdėjų turite,šaunuolės,reiks ir man pasinaudoti jūsų patarimais smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo idėja, kurią įgyvendinau 4u.gif

V gimtadienis buvo antradienį, tad antradienį anksti ryte atsikėlus išpuošiau jo automobilį, į vidų prikišau pilną balionų, kuriuos padėjo pripūsti jo draugai. Ant galinio stiklo užklijavome - "signalink - šiandien mano gimtadienis" thumbup.gif
Va taip nuo pat ryto pradėjau jį sveikinti. Įspūdis superinis buvo wub.gif Po darbų jis jau žinojo, kad jo laukia pasiplaukiojimas jachta su mūsų ir jo šeimyna. Tiesiog buvo pats laikas išnaudot besibaigiantį kuponą, tad tuo ir pasinaudojau. Į jachtą nusivežėm fotografę, užkandžių, gėrimų ir labai smagiai pasibuvome kelias valandas. Vakare tiesiog nuvykome į jo šeimynos namus ir ten dar pavakarojome. Jis buvo žiauriai liūdnas, kad jo 30metis taip kukliai ir ramiai praėjo hihihi.gif savaitgalį baliaus nesitikėjo, nes turėjo įvyktį draugų "vestuvės", apie kurias pradėjome šnekėti dar nuo gruodžio mėnesio. Superiniai draugai nerealiai įsitraukė į visą tą melavimą, kad būtent tą savaitgalį atšoks savo vestuves hihihi.gif
Tai va, o šeštadieniui buvau užsakiusi didžiulę pirtį, pakvietusi visus jo draugus su šeimomis. Mes pasipuošę, su dovanomis atvažiuojame į vestuves, o ten mus iškilmingai pasveikina draugai. Aišku, pirmasis įtarimas jam kyla vos įsukus į sodybos teritoriją, nes pamato draugų mašinas, kurie tikrai nebendrauja su vestuvininkais, bet tylėjo ir nieko nesakė man hihihi.gif Na o po pasveikinimo, laukė vaišės, protų mūšis, filmukas su draugų sveikinimais ir jo smagiomis nuotraukomis, naktį kubilas, o antrą dieą kopūstienė ir pirtis su ežeriuku thumbup.gif

Šventė pavyko visu 100%.
Atsakyti