Gimtadienio isvakarese,manau apie 23valanda iteiksiu jam pirmaja misle ir prasysiu iminti 7 likusias,kad surastu mano dovana jam.Misles bus tokios:
1.Ten ir silta ir salta.Vieta, kurioje daugiausia isnaudojama elektros.Tavo kasrytinis energijos saltinis. antroji misle bus paslepta kavos inde.
2. Balta, balta kur dairais..Tik viena dezute skamba melynai. sekanti misle bus paslepta jo ofise(balta,balta nes ten pilna popieriu primetyta

3.Ir uzdainavo mike pukotukas:"Kaip man sunku,kaip man siandien sunku". Cia, svetaineje pas mus yra didele palange ant kurios laikau minkstus meskinus ir kitoje puseje sudetas visas musu alkoholis,taigi kita misle bus paslepta po meskinu.Bet kokia savaite pries tai lyg tarp kitko parodysiu jam filmuka is youtube "girtas katinas" tikiuosi supras...
4.Vartai i sapnu karalyste. Sekanti misle bus paslepta uz miegamojo duru staktos

5.160 kartu per diena pakvimpa jazminais. lapelis bus pasleptas tuolete po oro gaivikliu,kadangi jis pas mus purskia kas 9 minutes taigi 24val per para, 60min padalinti is 9 gaunasi 160

6.Laiptus i dangu nusviecia ryski sviesa. Lipant i antra auksta pas mus ant sienos pakabinta lempa uz kurios ir bus paslepta kita misle.
7.Tavo antri namai.Gero kelio! (Didziaja dali praleidzia savo automobilyje)
Na, o lauke jau lauks balionais ispuostas,luopdaziu israsynetas jo automobilis, o viduje galvoju prideti kokia 200 gal daugiau balionu ir ant sedynes mano dovana

Juokingiausia tai,kad ieskodamas misliu jis tures lakstyt is pirmo auksto i antra ir atvirksciai

Butu neblogai visa sia jo paieska nufilmuoti, bus draugu is LT taigi kieno nors paprasysiu tai padaryti, tai turetu prisiminimui:) Na ir kai imins visas misles ir suras savo automobili jau turetu buti apie 12valanda nakties taigi galesime visi grizti i namus isgerti sampano na ir ruostis rydienos baliui.
Balius bus lietuviu restorane Juoda Balta.Ten viskas yra tik juodai balta,taigi kaip manote,jei sveciu paprasyciau pasipuosti tik siomis spalvomis?Dar pripirkciau stalo kristalu,kad padavejai serviruodami ji siek tiek papuostu..Nzn gal dar kas kokiu ideju turit,kaip butu galima stala papuosti?
Nupirksiu 10 dangaus zibintu,apie kuriuos jis suzinos tik 12valanda nakties,kai reikes juos paleisti i dangu.
Gal dar kokiu staigmenu galetumet pasiulyti,kai vyras pats organizuojasi savo gimtadieni ?

ACIU