Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...


Dėl odos - kojų kulnis , pirštus išbėrė, paraudo, o jau niežti, kad užmigčiau jau dvigubą dozę migdomujų geriu.Ryt skambinsiu savo onkologei, gal patars.Oda sausa.
Jau geriau skausmas ne toks niežulys.Vaistai nuo alergijos nepadeda.Beria ir ranką , kažkodėl tik dešinę, bet jos taip neniežti.
Atsakyti
Mamytei po vienos chemijos (jau per ją) buvo labai sausa oda, pleiskanojo ir luposi beveik nuo viso kūno. Niežtėjo labiau kojas. Tai ji išsimaudžiusi, ar atsipraususi dar drėgną odą išsitepdavo Jonson baby aliejuku vaikučiams.

Kaži, kaip Mou tyrimai ? g.gif Tikiuosi, kad viskas gerai, ir baimės greit bus nuošaly... wub.gif
Žiūriu, kad ji buvo irgi temutę atidariusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 16 birželio 2009 - 22:17
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 16, 23:10)
Kaži, kaip Mou  tyrimai ?  g.gif  


Mou rytoj vaziuoja i Vilniu 4u.gif tai laikom kumscius ka butu viskas gerai ir kad nepriskabintu prie jos kosulio unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 16 birželio 2009 - 22:56
QUOTE(babania @ 2009 06 17, 00:54)
Mou rytoj vaziuoja i Vilniu 4u.gif  tai laikm kumscius ka butu viskas gerai ir kad nepriskabintu prie jos kosulio unsure.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Butinai laikysim mirksiukas.gif
Tavo avataras dabar thumbup.gif
Atsakyti
Nu bandau keistis blush2.gif gal ir pradesiu zingsniuoti tom spalvom i...nezinau ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2009 06 17, 00:11)
Nu bandau keistis blush2.gif  gal ir pradesiu zingsniuoti tom spalvom i...nezinau ka doh.gif



Avataras thumbup.gif 4u.gif
Nors sako, kad vaivorykštė - gėjų simbolis, bet man tai labai gražus gamtos reiškinys wub.gif

Bet, kad nežinai į ką, tai jau negerai schmoll.gif Juk turi TIKSLĄ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 17 birželio 2009 - 07:27
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 17, 08:25)
Avataras  thumbup.gif  4u.gif
Nors sako, kad vaivorykštė - gėjų simbolis, bet man tai labai gražus gamtos reiškinys  wub.gif


swoon.gif i vel negerai doh.gif bet ai as ne gejus i net nenesu i tokia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2009 06 17, 09:30)
swoon.gif i vel negerai doh.gif  bet ai as ne gejus i net nenesu i tokia  irnesakyk.gif

Babania 4u.gif - labai gražus avataras. thumbup.gif Visos gyvenimo spalvos su visais atspalviais... Kelias į ten kur labai pati norėsit... wub.gif Džiaugiuosi ...

***

Labas rytas suraitytas, Mergaitės 4u.gif Visoms sveikatėlės, gerų rezultatų, o kas jautėtės ne kaip, kad šiandien viskas ypatingai pagerėtų .... wub.gif

Mou - stipriai spaudžiu kumštelius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 birželio 2009 - 07:53
QUOTE(babania @ 2009 06 17, 00:11)
Nu bandau keistis blush2.gif  gal ir pradesiu zingsniuoti tom spalvom i...nezinau ka doh.gif



Visi , net ir tik gimę kūdikiai pradeda savo kelią į nežinią.Tik jie to nežino, sveikieji apie tai negalvoja.Išgėręs baikeris nežino, kad už posūkio auga beržas , šokantis nuo skardžio nežino, kad toje vietoje upė nusekusi .Net mes tiek daug žinančios apie gyvenimo siūlo silpnumą ,nežinome iš kokių gijų jis suaustas.Tikėkime , kad iš metalo.
Atsakyti
merginos, del tepaliuku... kadangi mano vyresnelis turejo atopini dermatita, tai teko ivairiausiu ciupinet. pasidalinsiu.
Essex pats paprasciausias is visu, man pasirode labai riebus, sunkiai susigeriantis ir nelabai veiksmingas.

Excipial yra ivairiu variantu. dabar perku vaikams Excipial krema su migdolu aliejum, ten beveik 100 proc. riebalai, bet kremas labai svelnios konsistencijos ir gerai susigeria. naudojam paprastai ziema i lauka, apsisaugoti nuo salcio.

Linola Fett N irgi geras dalykas. tai sintetinis riebalas (kaip ir Essex), skirtas labai sausos ir jautrios odos prieziurai, galima pilti i vonia. jei daromos vonios, tai verta ta aliejuka ismaisyti su kuo nors, kad ir puse stiklines pieno, arba naudoti svelnias vonios putas, antraip aliejus plaukioja vandens pavirsium ir mazai jo lieka ant kuno.

Cutibaza, jei neklystu, hormoninis gydomasis tepalas. i hormoninius ziuriu itariai - mano vaikui jie budavo labai veiksmingi, bet padedavo tik tam kartui. ilgiau panaudojus pasikeite oda, liko baltu demiu, kurios laikesi daugiau kaip penkerius metus - dabar, ziuriu, jo odos spalva lygesne. gydytoja alergologe del tokiu reiskiniu nebuvo perspejusi.

su UV filtrais reiketu buti atidzioms. pastaruoju metu yra kile itarimu, kad cheminiai UV filtrai yra kenksmingi, kad jie patenka i kraujotaka ir gali sukelti ligas, net vezi. tokiu straipsniu buvo pasirode ir spaudoje. atsargumo delei rekomenduojama rinktis tik mineralinius UV filtrus (su cinko ir berods titano oksidais). naujausias sios srities atradimas - filtrai su nano dalelemis. jie atseit ne cheminiai, bet kadangi tos daleles labai mazos, irgi gali patekti i kraujotaka. zodziu, as renkuosi grynai mineralini filtra. siuo metu turiu nusipirkusi is Aven firmos su 50 faktoriumi. internete buvau radusi idomu bloga su labai daug info apie UV apsaugas, gaila neissiaugojau nuorodos, jei netycia atkasiu - idesiu.

na ir galiausiai. mano naujausias atradimas - naturalus nerafinuoti ekologiski augaliniai aliejai. namuose gaminuosi krema is kokosu palmiu, sviestmedziu alieju, kuriuos maisau su, pvz., ersketuogiu ar kitokiu skystu aliejumi ir pridedu eteriniu alieju. galima isigyti ir ivairiu gatavu misiniu. vilniuje yra bent kelios ekologisku prekiu krautuveles, kuriose galima isigyti tokiu dalyku.

beje, pastaruoju metu perku ir ekologskus sampunus, prausiklius.
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 17, 08:25)
Avataras  thumbup.gif  4u.gif
Nors sako, kad vaivorykštė - gėjų simbolis, bet man tai labai gražus gamtos reiškinys  wub.gif

Bet, kad nežinai į ką, tai jau negerai schmoll.gif Juk turi TIKSLĄ?

Nežinau kaip dėl gėjų. Mano draugė jau daug metų budistė. Vaivorykštė budizmo simbolis, nušvitimo ženklas. Ji dalyvauja įvairiuose meditacijos kursuose, tai nuolat pasakoja, ten, kur medituoja labai didelės žmonių grupės, danguje visuomet pasirodo vaivorykštė. Pati yra to reiškinio nustebinta.
Babania žingsnelis po žingsnelio išbrisi iš to depresijos liūno. Norėčiau patarti dar: kiekvieną rytą nusipraususi vonioje), jei yra veidrodis, nusišypsok sau. Pabandyk, net jei nuotaikos nėra. Dar nežinau kokius rūbus dėvi. Man kuo blogiau, tuo noriu ryškesnių spalvų, atsiranda būtinybė pasitempt, atrodyti gražiai. Kai susirgau, pirmaisiais metais net nepastebėjau kaip atsirado daugybė įvairių rožinės spalvos atspalvių rūbų ir visokių aksesuarų. Nors laikoma rožinė spalva infantilumo (nebrandumo, vaikiškumo) spalva, ji, tik vėliau suvokiau, yra ir krūtų vėžio simbolinė spalva. Ir suprask, kodėl man tos spalvos taip reikėjo..Pernai, priešingai, norėjosi mėlynos, rašalo, gilios spalvos rūbų. Šįmet įvairių gaivių spalvų...


Essex - visiškas riebalas. Man tokio reikia rankoms ir kojoms, oda nesilupa. Išsitepu ir sėdžiu, kol susigers. Mobilus ir TV distancinis visuomet būna apterlioti. Vaikas nepasėdės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 17 birželio 2009 - 09:27

Susiskambinau su onkologe dėl odos bėrimo.
Tai štai
B6 gerti iki 200 mg per dieną
Riebus kremas
tepalas su hidrokortizonu.

Tie bėrimai tik chemo pasekmė.
Atsakyti