Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lialiuska=) @ 2009 08 11, 17:07)

geras biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau Focus® Softcolors® CIBA VISION green, na kol ismokau isidet ta leziuka tai teko pirkti nauja pora biggrin.gif kazkokie jie man vis issivercia i kita puse, ir siaip jauciu kad juos turiu kai uzsidedu g.gif gal cia tik man is neipratimo. Gal kuriai jie irgi netinka?
Atsakyti
QUOTE(Giera @ 2009 08 11, 22:18)
Pirkau Focus® Softcolors® CIBA VISION  green, na kol ismokau isidet ta leziuka tai teko pirkti nauja pora  biggrin.gif  kazkokie jie man vis issivercia i kita puse, ir siaip jauciu kad juos turiu kai uzsidedu  g.gif  gal cia tik man is neipratimo. Gal kuriai jie irgi netinka?
jie yra labai minkšti, dėl to ir neišeina
Atsakyti
Pirkau Focus® Softcolors® CIBA VISION  green, na kol ismokau isidet ta leziuka tai teko pirkti nauja pora  biggrin.gif  kazkokie jie man vis issivercia i kita puse, ir siaip jauciu kad juos turiu kai uzsidedu  g.gif  gal cia tik man is neipratimo. Gal kuriai jie irgi netinka?

netiko ir man jie, turejau spalvyte ROYAL BLUE, esme tame, kad isidejus labai jauciasi, kad jie yra, tai panesiojus savaite ismeciau, gaila pinigu, bet isidejus po geros valandos pradedavau juos jausti....
Atsakyti
mergaites, o jus su tais lesiais gerai matot?man tada vaizdas biski spalvingesnis, zydrai viskas aplink doh.gif nu nepatinka labai verysad.gif
Atsakyti

Man ne tai kad netinka, bet labai nesmagus akiai schmoll.gif
Atsakyti
Aš turėjau Frechkonus, tai dabar keisiu į kitus ir nežinau į kokius. Ką galėtumėte rekomenduoti?
Atsakyti
Visai smagūs tokie rolleyes.gif

user posted image

Norėčiau širdelės formos... Gal kas matė kitokią jų spalvą (ne violetinę)?
Papildyta:
QUOTE(Lialiuska=) @ 2009 08 11, 16:07)

Kažkaip ant jų man matosi, kad su PS padaryti... Kraštai kreivi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUI: 12 rugpjūčio 2009 - 16:29
Dabar radau www.optikospasaulis.lt , kad yra lęšiai ACUVUE® 2 COLOURS™
Susidomėjau. Gal kuri bandžiusi? wink.gif
Atsakyti
Vis pasiskaitau sia tema, pati lesiu nenesioju, bet uzeina noras pakeisti akiu spalva trumpam, paziureti kaip atrodyciau blush2.gif biggrin.gif Idomiausia "gyvas" nuotraukas ziureti, realiausias vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 13 rugpjūčio 2009 - 12:23
QUOTE(klik @ 2009 07 26, 18:11)
Vienos forumietes zinau, kad naturalios akys yra skirtingu spalvu. Viena zalia, kita ruda rolleyes.gif tiksliau ne akys, o akiu vyzdziai laugh.gif

Siaip tai akiu vyzdziai visada yra juodi, o akiu rainele buna spalvota 4u.gif
Atsakyti