Pirkau Focus® Softcolors® CIBA VISION green, na kol ismokau isidet ta leziuka tai teko pirkti nauja pora
kazkokie jie man vis issivercia i kita puse, ir siaip jauciu kad juos turiu kai uzsidedu
gal cia tik man is neipratimo. Gal kuriai jie irgi netinka?

QUOTE(Giera @ 2009 08 11, 22:18)
Pirkau Focus® Softcolors® CIBA VISION green, na kol ismokau isidet ta leziuka tai teko pirkti nauja pora
kazkokie jie man vis issivercia i kita puse, ir siaip jauciu kad juos turiu kai uzsidedu
jie yra labai minkšti, dėl to ir neišeina

netiko ir man jie, turejau spalvyte ROYAL BLUE, esme tame, kad isidejus labai jauciasi, kad jie yra, tai panesiojus savaite ismeciau, gaila pinigu, bet isidejus po geros valandos pradedavau juos jausti....
mergaites, o jus su tais lesiais gerai matot?man tada vaizdas biski spalvingesnis, zydrai viskas aplink
nu nepatinka labai

Man ne tai kad netinka, bet labai nesmagus akiai

Aš turėjau Frechkonus, tai dabar keisiu į kitus ir nežinau į kokius. Ką galėtumėte rekomenduoti?
Visai smagūs tokie

Norėčiau širdelės formos... Gal kas matė kitokią jų spalvą (ne violetinę)?
Papildyta:
Kažkaip ant jų man matosi, kad su PS padaryti... Kraštai kreivi

Norėčiau širdelės formos... Gal kas matė kitokią jų spalvą (ne violetinę)?
Papildyta:
QUOTE(Lialiuska=) @ 2009 08 11, 16:07)
Kažkaip ant jų man matosi, kad su PS padaryti... Kraštai kreivi

Dabar radau www.optikospasaulis.lt , kad yra lęšiai ACUVUE® 2 COLOURS
Susidomėjau. Gal kuri bandžiusi?
Susidomėjau. Gal kuri bandžiusi?

QUOTE(klik @ 2009 07 26, 18:11)
Vienos forumietes zinau, kad naturalios akys yra skirtingu spalvu. Viena zalia, kita ruda
tiksliau ne akys, o akiu vyzdziai 

Siaip tai akiu vyzdziai visada yra juodi, o akiu rainele buna spalvota