Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

sveikos 4u.gif
Suo metu nesioju Focus softcolors royal blue lesius, spalva grazi, bet man jie labai prasti, isplysta jau 3 pora lesiu, ir apsinesa lesiai vakarop doh.gif
daugiau ju nepirksiu verysad.gif
Kokius dar melynakes lesius naudojate? mano akys melynos, noreciau lesiu kurie paryskintu spalva, bet atrodytu naturaliai, tie royal blue vasarai tiko, bet saltuoju metu noretusi naturalesnes spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 13, 17:35)
sveikos  4u.gif
Suo metu nesioju Focus softcolors royal blue lesius

Nesioju siuos lesius jau gal antri metai,man viskas su jais puikiai, keiciau dazniausiai nepraejus menesiui,viena pora isnesioju apie 3 savaites, neplysta g.gif
Atsakyti
Merginos, ar yra tekę pirkti iš www.lesis.lt ? Labai domintų atsiliepimai, viliojuosi u-sisakyti, bet baisu, kad nebūtų "padielkos" ar pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 08 12, 23:20)
Dabar radau www.optikospasaulis.lt , kad yra lęšiai ACUVUE® 2 COLOURS™
Susidomėjau. Gal kuri bandžiusi? wink.gif

Isigijau siandien. Uzsisakiau zalius, o realybej spalva kazkokia elektrine. Isidejau i akis, jauciu svetimkuni akyse. Galvoju gal dar pripras akytes, nors labai abejoju. Kadangi mano akys tamsios, melsvai rudos, su jais atrodo purvinai tamsiai melynos, spalva visai negrazi. schmoll.gif Gal teks grizt prie savo Focus Night&Day ir nebeeksperimentuoti su paryskinanciais.

Beje, ryskina zymiai maziau nei Focus® Softcolors® ir FreshLook Dimensions zalius ir apskritai spalva primena labiau juros melyna nei zalia.
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 08 13, 18:26)
Nesioju siuos lesius jau gal antri metai,man viskas su jais puikiai, keiciau dazniausiai nepraejus menesiui,viena pora  isnesioju apie 3 savaites, neplysta  g.gif

Taip pat turejau ir nebuvo problemu. Man apskritai nelabai isivaizduojama, kaip tie lesiai gali suplysti. Nebuvo dar per 4 metus tokio atvejo. Visai neseniai isigudrinau tuos lesius, kuriuos jau ruosiuosi ismesti, pati paplesyti ir sakyciau ten dar jegos reikia, kad suplystu. Bandziau ir nagu badyt, ir tampyt, bet iskart niekas man nepasizeidzia. Cia as netaikau tik sitiems lesiams, bet apskritai visiems kada nors turetiems lesiams. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geneva: 14 rugpjūčio 2009 - 18:29
QUOTE(Melajja @ 2009 08 13, 16:35)
sveikos  4u.gif
Suo metu nesioju Focus softcolors royal blue lesius, spalva grazi, bet man jie labai prasti, isplysta jau 3 pora lesiu, ir apsinesa lesiai vakarop doh.gif 
daugiau ju nepirksiu verysad.gif
Kokius dar melynakes lesius naudojate? mano akys melynos, noreciau lesiu kurie paryskintu spalva, bet atrodytu naturaliai, tie royal blue vasarai tiko, bet saltuoju metu noretusi naturalesnes spalvytes  smile.gif

tai va darom isvada, daug kam jie netinka, man tai irgi jie labai lengvai pliso ir akiai nemieli schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2009 08 14, 18:36)
Isigijau siandien. Uzsisakiau zalius, o realybej spalva kazkokia elektrine. Isidejau i akis, jauciu svetimkuni akyse. Galvoju gal dar pripras akytes, nors labai abejoju. Kadangi mano akys tamsios, melsvai rudos, su jais atrodo purvinai tamsiai melynos, spalva visai negrazi.  schmoll.gif Gal teks grizt prie savo Focus Night&Day ir nebeeksperimentuoti su paryskinanciais.

Aš užsisakiau aquamarine, tai žiūrėsim kas gausis smile.gif 1dieni jau važiuosiu pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2009 08 14, 18:36)
Man apskritai nelabai isivaizduojama, kaip tie lesiai gali suplysti. Nebuvo dar per 4 metus tokio atvejo.
va, aš šito irgi neįsivaizduoju. Nešioju linzes nuo paauglystes, taigi jau kokius beveik 10 metų (iš jų kokie 7 metai Focus Softcolors), ir niekad joks nebuvo joks suplyšęs, o nešioju juos visada ilgiau nei mėnesį blink.gif gal kaip nors su ilgais nagais (aš niekad neturėjau ilgų) jie lengviau pažeidžiami? nes neįsivaizduoju kad dėl kokybės nuomonės taip nesutaptų blink.gif

Bonytia parašyk kaip acuvue atrodys, gali ir su nuotraukom blush2.gif man visai įdomu, reiktų gal paįvairinimui spalvą pagaliau pakeist ax.gif
Atsakyti
Lesiai plysta tada kai netinkamai jais naudojamasi arba nagai nesveiko dydzio doh.gif Seip dazniausiai del nagu plysta (imant lesi nagais,nagais isimant ir t.t. )
Atsakyti
prisikarksejau, nepatiko man focus kaip minejau, nes buvo iplise du kartus,o dar vieni iskilo karstuos kazkaip keistai doh.gif su nagais pas mane viskas gerai - nera kilometriniai, na naturalus keliu mm, be to apsinesa akys vakarop, naudojant acuve tokiu dalyku nebuvo schmoll.gif
siandien optikoj isigijau paprastus nespalvotus lesius. ir kaa negrazu man, akys blankos, ne taip kaip su royal blue (su jais laksciau visa vasara) su kuriais net dazytis nereikejo, nes akytes ir taip ryskios, jei nesusigyvensiu su tikra akiu spalva kita men vel pirksiu focusus doh.gif lotuliukas.gif
merginos o kokius dar melynus lesius naudojat be royal blue, nes optometrijos cente sake , kad kitokiu neturi be focus unsure.gif gal kurios internetu perka, didesnis ten pasirinikimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 14 rugpjūčio 2009 - 21:50
QUOTE(moocho @ 2009 08 14, 19:00)
Bonytia parašyk kaip acuvue atrodys, gali ir su nuotraukom  blush2.gif man visai įdomu, reiktų gal paįvairinimui spalvą pagaliau pakeist  ax.gif

Ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2009 08 14, 20:00)
gal kaip nors su ilgais nagais (aš niekad neturėjau ilgų) jie lengviau pažeidžiami? nes neįsivaizduoju kad dėl kokybės nuomonės taip nesutaptų  blink.gif

O as beveik visa laika su ilgais nagais vaikstau, vis tiek niekas niekada nesuplyso. biggrin.gif Jau kad keista, tai tikrai. g.gif
Atsakyti
nesioju focus ir tikrai nesiskundziu, isnesioju net truputi daugiau nei men, o vat acuvue tai lb nepatiko, nes greit apsinesdavo ir pora kartu buvau suplesius, nors nagu neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 15 rugpjūčio 2009 - 07:45