QUOTE(Bonytia @ 2009 08 12, 23:20)
Dabar radau www.optikospasaulis.lt , kad yra lęšiai ACUVUE® 2 COLOURS
Susidomėjau. Gal kuri bandžiusi?
Isigijau siandien. Uzsisakiau zalius, o realybej spalva kazkokia elektrine. Isidejau i akis, jauciu svetimkuni akyse. Galvoju gal dar pripras akytes, nors labai abejoju. Kadangi mano akys tamsios, melsvai rudos, su jais atrodo purvinai tamsiai melynos, spalva visai negrazi.

Gal teks grizt prie savo Focus Night&Day ir nebeeksperimentuoti su paryskinanciais.
Beje, ryskina zymiai maziau nei Focus® Softcolors® ir FreshLook Dimensions zalius ir apskritai spalva primena labiau juros melyna nei zalia.
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 08 13, 18:26)
Nesioju siuos lesius jau gal antri metai,man viskas su jais puikiai, keiciau dazniausiai nepraejus menesiui,viena pora isnesioju apie 3 savaites, neplysta
Taip pat turejau ir nebuvo problemu. Man apskritai nelabai isivaizduojama, kaip tie lesiai gali suplysti. Nebuvo dar per 4 metus tokio atvejo. Visai neseniai isigudrinau tuos lesius, kuriuos jau ruosiuosi ismesti, pati paplesyti ir sakyciau ten dar jegos reikia, kad suplystu. Bandziau ir nagu badyt, ir tampyt, bet iskart niekas man nepasizeidzia. Cia as netaikau tik sitiems lesiams, bet apskritai visiems kada nors turetiems lesiams.