Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Kristepala @ 2009 09 25, 22:02)
Na va atkeliavo vakar mano lesiai (velavo 4 dienas pristatymas). Isidejau, palaikiau kokias 2 val, akys vis tiek prie ju nepriprato, perstejo, kartais vaizdas kaip per ruka, o siandien norejau detis vel, tik ziuriu, kad vienas lesis iplyses  cry.gif

Ka dabar daryti? Gal skambinti, kad pinigus grazintu? verysad.gif  Menkas malonumas moketi tokius pinigus uz poros valandu lesius.

As tai tikrai skambinciau. jei jau prekiauja tai turi atsakyti uz tai ka parduoda.
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 09 26, 19:02)
Perkant internetu, kiek zinau, del prekiu broko niekas galvos nesuka ir nekeicia g.gif . Bet bandyk, gal pasiseks. Kita kart siulyciau pries perkant naujos rusies lesius, kuriu anksciau nenesiojai, pasitikrinti akytes pas gydytoja smile.gif.

Kodel siulote pasitikrinti akis, nelabai supratau blush2.gif Jas tikrinausi, kai ejau medicinine pries 3 men, tai kas gali buti negerai g.gif

Pamenu kai pirmus spalvotus lesius pirkau pries kokius 9 metus (ne LT) tai pirmas dienas, taip pat buvo nesmagu su jais, bet po to akys priprato. Maniau taip bus ir su freshkonais (beje tai tik antieji lesiai mano gyvenime, bet manau, kad ne paskutiniai biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 26 rugsėjo 2009 - 21:15
QUOTE(Kristepala @ 2009 09 26, 22:07)
Kodel siulote pasitikrinti akis, nelabai supratau blush2.gif  Jas tikrinausi, kai ejau medicinine pries 3 men, tai kas gali buti negerai g.gif

Pamenu kai pirmus spalvotus lesius pirkau pries kokius 9 metus (ne LT) tai pirmas dienas, taip pat buvo nesmagu su jais, bet po to akys priprato. Maniau taip bus ir su freshkonais (beje tai tik antieji lesiai mano gyvenime, bet manau, kad ne paskutiniai biggrin.gif )

3 metai tikrai daug doh.gif , akis reikia reguliariai tikrintis kas metai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 09 27, 14:57)
3 metai tikrai daug doh.gif , akis reikia reguliariai tikrintis kas metai. mirksiukas.gif

rase kad ne 3metai o 3menesiai
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 27, 15:33)
rase kad ne 3metai o 3menesiai

Ups 4u.gif doh.gif kazka ne taip suskaiciau...
Papildyta:
QUOTE(Kriopena @ 2009 09 27, 13:57)

Kazkaip man buvo pasirode, kad tris metus nesitikrinot 4u.gif ax.gif Jei taip, tai kas tris menesius tikrintis tikrai nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 09 25, 22:52)
Panos jeigu as noriu ryskiai zaliu zaliu akiu... kokius lesius reikia irktis? ax.gif  Mano akys gan sviesios
user posted image
Naturali akis toki  g.gif

Sveikute, pabandyk savo akių spalvą pakeisti į žalią su freshkon cool green lęšiais
turėtų atrodyti gražiai.O reikia dioptrijų ar tik spalva domina.
Atsakyti
ar esat maciusios tamsiai tamsiai rudu? beveik juodu lesiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 23, 11:12)
vilniuje maciau Fielmane yra,bet brangus . jusu mieste tai nezinau,gak tiesiog optikoj pasiteiraukite,manau kad tikrai tures

na as klausiu optikoje pas mus apie tuos vienadienius lesius,bet man suporino,kad tokiu nebuna (spalvotu tipo) doh.gif kuom as labai nustebau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nebuna tai nebuna apsisukau ir isejau ,
tai vat ir klausiu pas jus miestuose kiek mazdaug kainuoja viena pora vienadieniu lesiu? ir toje visoje pakuoteje buna tik viena spava pasirinkta ar yra ivairiu spalvu?
ir vat sakau gal kas galetu pagelbet kokia pora nupirkt lesiu ir pastu atsiust man, aisku pries tai pervesciau pinigelius kiek jau reiktu.kazkaip visos dezutes nesinori pirkt,gal nepatiks spalva ,gal netiks ar ka, ispradziu po viena noris pasibandyt,po to jei viskas gerai tai visa deze jau pasiimciau.
tai vat butu idomu kokios kainytes mazdaug vienos poros lesiu, domina tamsiai ruda spalva arba juoda.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 09 28, 11:34)
ar esat maciusios tamsiai tamsiai rudu? beveik juodu lesiu? smile.gif

Va va, man irgi aktualu - ieškau juodų lešių, bet niekur nėra blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 09 28, 17:13)
Va va, man irgi aktualu - ieškau juodų lešių, bet niekur nėra  blush2.gif  blush2.gif

kaip tai nera gi tas pats freshkonas turi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Neila+69 @ 2009 09 28, 16:46)

As galeciau pasidometi (nes dabar tiksliai nepamenu) ir informuociau per sia savaite
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 28, 17:54)

QUOTE(Neila+69 @ 2009 09 28, 16:46)

As galeciau pasidometi (nes dabar tiksliai nepamenu) ir informuociau per sia savaite

o kaip fainai, busiu tau labai dekinga tikrai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 09 26, 23:07)
Kodel siulote pasitikrinti akis, nelabai supratau blush2.gif  Jas tikrinausi, kai ejau medicinine pries 3 men, tai kas gali buti negerai g.gif

o gal galetumete su jais nusifotkint?labai jau idomu paziuret i spalva smile.gif
Atsakyti