QUOTE(linziuke @ 2009 10 11, 18:09)
Tiesa sakant, jau senokai as jas buvau isidejus, bet is visu triju rusiu, zalios man labiausiai patiko ir spalva, sakyciau naturaliai atrode, paziuresiu, gal kokia foto ir rasiu
Bent jau man ne viena is ju nesuplyso, na, bet lesis gi pakankamai plonas, reikia atsargiai su juo

siaip as jau daugiau nei 10 metu nesuoju lesius su dioptrijom, tai man, tiesa sakant, tie spalvoti taip ir neprilipo, kad ir kaip norejosi paryskinti ar kada pakeisti naturalia akiu spalva - jautesi kazkoks diskomfortas akyse, nors tu ka

nors pastaruoju metu vel toks noras uzejo isigyti spalvotus lesius, na, bet Freshlook'u jau nebesirinkciau, cia tik mano nuomone

Sveika, o kodėl tu jų nebesirinktum? Aš juos neseniai užsisakiau

. Kadangi akys skirtingų dioptrijų tai reiks vieną ar dvi dienas palaukti. Optikoje pasimatavau vieną lęšį ir ta žalia spalva man patiko, nors gal dienos šviesoje ir kitaip atrodys

. Beje nesuprantu kodėl kai kurios bijo lęšius matuotis, sako kad nehigieniška ir pan. Aš nematau nieko bloga, jie juk dezinfekuojami. Tai tikrai geriau nei pirkti katę maiše

.
Kurios čia norėjot juodų lęšių tai pabandykit
Crazy (
Cooper Vision)

. Spalva būtų
basic black. Pati jų nebandžiau, bet tie lęšiai yra visiškai juodi. Iš arti gal neatrodytų labai natūraliai, bet jei tikrai norit juodų, tai bandykit

.