Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Ultibrica @ 2009 10 07, 10:16)
Labutis , bet tai tikrai nėra gerai ,nes nebegali suprasti ar iš vis tinka tie lęšiai
ne tik spalva , bet jų struktūra ,gali jaustis ir diskonfortas.

Kodėl negerai? Aš manau, kad kaip tik gerai, kad gali pasirinkti. Nes man išvis sunku pritaikyt lęšius, o tada aš bent galėjau juos pasirinkt tinkamus. Juk ne visus iš karto dėjausi. Kame čia tas negerumas?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 07, 13:23)
Kodėl negerai? Aš manau, kad kaip tik gerai, kad gali pasirinkti. Nes man išvis sunku pritaikyt lęšius, o tada aš bent galėjau juos pasirinkt tinkamus. Juk ne visus iš karto dėjausi. Kame čia tas negerumas?

Na jei ne per vieną dieną tai gal nieko.Nes sakai ,kad sunku prisitaikyti , tai ir gali
buti būtent todėl , kad vargsta akis ir prie kiekvieno lęšio reikia priprasti ,o tam taip pat reikia laiko.Na bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ultibrica: 08 spalio 2009 - 14:25
Sveikos mergaitės. Noriu paklausti tų kurios bandėte žalius lęšius arba matėte kaip gyvai atrodo. Kurie iš jų atrodo natūraliausiai? Mano akių spalva pilkšvai melsva, o norėčiau žalių, geriau tamsesnių. Girdėjau kad gražiai ir natūraliai atrodo FreshLook Dimensions spalva Sea green. Ar tikrai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ultibrica @ 2009 10 08, 15:21)
Na jei ne per vieną dieną tai gal nieko.Nes sakai ,kad sunku prisitaikyti , tai ir gali
buti būtent todėl , kad vargsta akis ir prie kiekvieno lęšio reikia priprasti ,o tam taip pat reikia laiko.Na bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif

Ne dėl to man sunkiai pritaikomi lęšiai, kad juos mėginu. Juk logiška, kad reik išbandyt? Ar turiu mokėt pinigus ir mest lauk netinkamus? Man ne tai, kad diskomfortas dėl pačių lęšių, akys nepripranta dėl paprasto dalyko - nesilaiko jie man doh.gif Sunku formą atitaikyti, kiek dėdavausi visad viena pusė atšokus likdavo doh.gif Vargo su manim tada, o gal dabar jau taip ir nebūtų, kitokie tie lęšiai dabar. Tada dar nebuvo nei mėnesio nei vienkartinių, tik metams. Virint juos reikdavo doh.gif O šiaip man dabar ir nebereikia, akys operuotos lazeriu, norėčiau tik dėl spalvos. Bet akys po operacijos linkę sausėti tai kažin kaip būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukė @ 2009 10 10, 01:00)
Sveikos mergaitės. Noriu paklausti tų kurios bandėte žalius lęšius arba matėte kaip gyvai atrodo. Kurie iš jų atrodo natūraliausiai? Mano akių spalva pilkšvai melsva, o norėčiau žalių, geriau tamsesnių. Girdėjau kad gražiai ir natūraliai atrodo FreshLook Dimensions spalva Sea green. Ar tikrai? unsure.gif

Sveika,

As isbandziau Freshkon Cool green kontaktinius lesius bigsmile.gif . Man labai patiko ir spalvyte atrode lb graziai, naturaliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ugnuzhe @ 2009 10 05, 23:47)
O sakykite is uzsienio kuri nors esate uzsisakinejusi (temos neseku, tai jei buvo pasisakymu nepykit) blush2.gif ? gal patartumete is kur ir nuoroda imestumet spalvotu, labai noriu sviesinanciu melsvu, tokiu skaidriu..

O kodel tu nori is uzsienio? g.gif Taigi galima ir cia uzsisakyti. Kokia spalva domina. Rekomenduoju Frehkon lesius, man lb patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tikiuosi niekas manęs neužsipuls. Tiesiog noriu atsakymo. Noriu juodų lęšių ir nelabai brangių blush2.gif Ar yra tik mėnesiniai? O kaip su pusmečiu? Kiek skaičiau, tai dauguma perka optikoje. Jūs turite omenyje optikos pasaulis? blush2.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 10 10, 18:55)
Sveika,
As isbandziau Freshkon Cool green kontaktinius lesius bigsmile.gif . Man labai patiko ir spalvyte atrode lb graziai, naturaliai thumbup.gif

Sveika, va radau nuotraukėlių:
user posted image
Nu gal tie FreshKon ir gražiai čia atrodo, bet man šiek tiek per ryškūs, be to iš arčiau ta piešta rainelė matosi. g.gif O gal pas tave jie natūraliau atrodo? Ar nesimato ruožų aplink vyzdį? unsure.gif

QUOTE(Garso_Ledi @ 2009 10 10, 21:39)
Sveikos  4u.gif
Tikiuosi niekas manęs neužsipuls. Tiesiog noriu atsakymo. Noriu juodų lęšių ir nelabai brangių  blush2.gif  Ar yra tik mėnesiniai? O kaip su pusmečiu? Kiek skaičiau, tai dauguma perka optikoje. Jūs turite omenyje optikos pasaulis?  blush2.gif  ačiū smile.gif

Kiek žinau Lietuvoj parduodami tik FreshKon Alluring Eyes, spalva būtų Mystical Black:
user posted image
Taip jie tik mėnesiniai. Pusmetinius spalvotus lęšius apskritai sunku rast, jų beveik neliko, tuo labiau dar tokios spalvos. Pirkti galima ne tik OPTIKOS PASAULYJE, jų yra ir kai kuriose kitose optikose, bent jau Vilniuj. mirksiukas.gif Galima dar pirkt internetu, ten paprastai pigiau būna, bet ne visada patikima. Beje tie lęšiai kuriuos minėjau dar ir padidina akis, bet jie labiau tinka tamsiaakėms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukė @ 2009 10 10, 02:00)

Sveikute,

As asmeniskai esu isbandziusi visas tris FreshLook Dimensions spalvas, tai man labiausiai tiko ir patiko tavo, Adeliuke, pamineta Sea Green spalva. Manau, kad spalvoti lesiai visoms atrodo gana skirtingai, priklausomai nuo akiu spalvos. Mano pacios akys tokios pilkai melynos, na, dienos sviesoje tai kaip ir visai melynos blush2.gif Tai man asmeninskai, is tu paciu minetu FreshLook Dimensions, su spalva Pasicif Blue, akys atrode labai tamsios, saltos ir nenaturalios, zodz man visai nepatiko, bet velgi, cia labai individualu ax.gif Ir dar vienas dalykas, kas man nepatinka, kalbant apie tos firmos spalbotus lesius, kad ant lesiuko yra 2 pakankamai ryskios raides, nzn, kokiu tikslu, bet is arciau isiziurejus, jos tikrai matosi ir tai mane grokai erzindavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linziuke @ 2009 10 11, 14:59)
Sveikute,
As asmeniskai esu isbandziusi visas tris FreshLook Dimensions spalvas, tai man labiausiai tiko ir patiko tavo, Adeliuke, pamineta Sea Green spalva. Manau, kad spalvoti lesiai visoms atrodo gana skirtingai, priklausomai nuo akiu spalvos. Mano pacios akys tokios pilkai melynos, na, dienos sviesoje tai kaip ir visai melynos  blush2.gif  Tai man asmeninskai, is tu paciu minetu FreshLook Dimensions, su spalva Pasicif Blue, akys atrode labai tamsios, saltos ir nenaturalios, zodz man visai nepatiko, bet velgi, cia labai individualu ax.gif Ir dar vienas dalykas, kas man nepatinka, kalbant apie tos firmos spalbotus lesius, kad ant lesiuko yra 2 pakankamai ryskios raides, nzn, kokiu tikslu, bet is arciau isiziurejus, jos tikrai matosi ir tai mane grokai erzindavo  blink.gif

Sveika, dėkui kad pasidalinai įspūdžiais. 4u.gif Na tie lęšiai kaip supratau tik paryškinantys, todėl rezultatas ir priklauso nuo akių spalvos. Bet mūsų akių spalva labai panaši, tai manau ir su lęšiais turėtų panašiai atrodyti. smile.gif Ar su jais tavo akys atrodo kaip natūraliai žalios? Gal turi kokią nuotraukėlę įkelti? Beje o kaip jų kokybė, ar patogiai nešiojasi, neplyšta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukė @ 2009 10 11, 18:34)
Sveika, dėkui kad pasidalinai įspūdžiais. 4u.gif  Na tie lęšiai kaip supratau tik paryškinantys, todėl rezultatas ir priklauso nuo akių spalvos. Bet mūsų akių spalva labai panaši, tai manau ir su lęšiais turėtų panašiai atrodyti. smile.gif  Ar su jais tavo akys atrodo kaip natūraliai žalios? Gal turi kokią nuotraukėlę įkelti? Beje o kaip jų kokybė, ar patogiai nešiojasi, neplyšta? unsure.gif

Tiesa sakant, jau senokai as jas buvau isidejus, bet is visu triju rusiu, zalios man labiausiai patiko ir spalva, sakyciau naturaliai atrode, paziuresiu, gal kokia foto ir rasiu ax.gif
Bent jau man ne viena is ju nesuplyso, na, bet lesis gi pakankamai plonas, reikia atsargiai su juo blush2.gif siaip as jau daugiau nei 10 metu nesuoju lesius su dioptrijom, tai man, tiesa sakant, tie spalvoti taip ir neprilipo, kad ir kaip norejosi paryskinti ar kada pakeisti naturalia akiu spalva - jautesi kazkoks diskomfortas akyse, nors tu ka doh.gif nors pastaruoju metu vel toks noras uzejo isigyti spalvotus lesius, na, bet Freshlook'u jau nebesirinkciau, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 10, 12:34)
Ne dėl to man sunkiai pritaikomi lęšiai, kad juos mėginu. Juk logiška, kad reik išbandyt? Ar turiu mokėt pinigus ir mest lauk netinkamus? Man ne tai, kad diskomfortas dėl pačių lęšių, akys nepripranta dėl paprasto dalyko - nesilaiko jie man doh.gif  Sunku formą atitaikyti, kiek dėdavausi visad viena pusė atšokus likdavo doh.gif  Vargo su manim tada, o gal dabar jau taip ir nebūtų, kitokie tie lęšiai dabar. Tada dar nebuvo nei mėnesio nei vienkartinių, tik metams. Virint juos reikdavo doh.gif O šiaip man dabar ir nebereikia, akys operuotos lazeriu, norėčiau tik dėl spalvos. Bet akys po operacijos linkę sausėti tai kažin kaip būtų g.gif

Aišku ,kokia priežastis,taip anksčiau buvo tik optimos metams skirtos ir iš tiesu
su jomis buvo ne vienam problemų.Dabar jau ya naujos kartos lęšiai jie žymiai
geresni ir išgaubimų įvairių taigi prisitaikyti imanoma , tik kad akytės operuotos tai jau reikia saugoti verysad.gif Bet ko dėl grožio nepadarysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linziuke @ 2009 10 11, 18:09)
Tiesa sakant, jau senokai as jas buvau isidejus, bet is visu triju rusiu, zalios man labiausiai patiko ir spalva, sakyciau naturaliai atrode, paziuresiu, gal kokia foto ir rasiu  ax.gif
Bent jau man ne viena is ju nesuplyso, na, bet lesis gi pakankamai plonas, reikia atsargiai su juo blush2.gif siaip as jau daugiau nei 10 metu nesuoju lesius su dioptrijom, tai man, tiesa sakant, tie spalvoti taip ir neprilipo, kad ir kaip norejosi paryskinti ar kada pakeisti naturalia akiu spalva - jautesi kazkoks diskomfortas akyse, nors tu ka doh.gif  nors pastaruoju metu vel toks noras uzejo isigyti spalvotus lesius, na, bet Freshlook'u jau nebesirinkciau, cia tik mano nuomone  4u.gif

Sveika, o kodėl tu jų nebesirinktum? Aš juos neseniai užsisakiau rolleyes.gif. Kadangi akys skirtingų dioptrijų tai reiks vieną ar dvi dienas palaukti. Optikoje pasimatavau vieną lęšį ir ta žalia spalva man patiko, nors gal dienos šviesoje ir kitaip atrodys g.gif. Beje nesuprantu kodėl kai kurios bijo lęšius matuotis, sako kad nehigieniška ir pan. Aš nematau nieko bloga, jie juk dezinfekuojami. Tai tikrai geriau nei pirkti katę maiše mirksiukas.gif.
Kurios čia norėjot juodų lęšių tai pabandykit Crazy (Cooper Vision) tongue.gif. Spalva būtų basic black. Pati jų nebandžiau, bet tie lęšiai yra visiškai juodi. Iš arti gal neatrodytų labai natūraliai, bet jei tikrai norit juodų, tai bandykit lotuliukas.gif.
Atsakyti