Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Kriopena @ 2009 09 26, 19:02)
Perkant internetu, kiek zinau, del prekiu broko niekas galvos nesuka ir nekeicia g.gif . Bet bandyk, gal pasiseks. Kita kart siulyciau pries perkant naujos rusies lesius, kuriu anksciau nenesiojai, pasitikrinti akytes pas gydytoja smile.gif.

Pasiskambinau i lesis.lt, is pradziu sake, kad niekuo negali padeti, bet po keliu min. perskambine pasake, kad atsiusciau ta iplysusi lesi, darys ekspertize ir perspejo, kad dazniausiai rezultatai buna ne kliento naudai ir dar juolab, kad lesis buvo panaudotas. Siuo metu siulo pirkti viena lesi, bet turbut nebepirksiu.
Ka galiu pasakyti apie siuos Freshkonus: pabuvus pora val. akys nepriprato prie antikunio, jei akys sviesios, tai jokiu budu nepatariu pirkti siu juodu lesiu, nes aplink vyzdi persisvies naturali akiu spalva, jie tinka tik tamsiaakem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 30 rugsėjo 2009 - 19:46
bigsmile.gif [quote=Neila+69,2009 09 29, 14:48]
As galeciau pasidometi (nes dabar tiksliai nepamenu) ir informuociau per sia savaite
[/quote]

o kaip fainai, busiu tau labai dekinga tikrai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Sveika,

Pabandyk uzsukti i Optikos pasauli smile.gif , lygtais ten pirkau Freshkon rudus lesius g.gif , bet buvo ir juodu. Idomumo deliei pirmiau gali pasiskambinti i kuri nors salona. http://www.optikospasaulis.lt/optikos
Sekmes
Atsakyti
as ir uzsimaniau lesiu, kurioj parduotuvej pigiausia pirkt?
Atsakyti
[quote=Kriopena,2009 10 01, 20:13]
bigsmile.gif

o kaip fainai, busiu tau labai dekinga tikrai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Sveika,

Pabandyk uzsukti i Optikos pasauli smile.gif , lygtais ten pirkau Freshkon rudus lesius g.gif , bet buvo ir juodu. Idomumo deliei pirmiau gali pasiskambinti i kuri nors salona. http://www.optikospasaulis.lt/optikos
Sekmes
[/quote]

menesiniu tai ten ir man siule, bet mane domina VIENADIENIAI
Atsakyti
QUOTE(_simute_ @ 2009 10 01, 22:40)
as ir uzsimaniau lesiu, kurioj parduotuvej pigiausia pirkt?

Sveika,

O kokiu tu lesiu uzsimanei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 10 04, 18:38)
Sveika,

O kokiu tu lesiu uzsimanei? bigsmile.gif

Sveikute, o kur geriausiai pirkti lęšius nes siūlo tai visi bigsmile.gif
Atsakyti
Man reik be dioptriju noriu pakeist pacia spalva, sake lyg fielman galima ismegint wisus ir isirinkt kurie geriasusias tinka
Atsakyti
QUOTE(Ultibrica @ 2009 10 05, 08:47)
Sveikute, o kur geriausiai pirkti lęšius nes siūlo tai visi bigsmile.gif

As tai lesius dzniausiai perku Optikos pasaulio salonuose, geros salygos lojaliem klientams:bigsmile: , o ir optika visai salia namu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(_simute_ @ 2009 10 05, 11:59)
Man reik be dioptriju noriu pakeist pacia spalva, sake lyg fielman galima ismegint wisus ir isirinkt kurie geriasusias tinka

Pirma karta perkant lesius, kad ir spalvotus reikia pasitikrinti akis pas gydytoja. Tikrai nesu girdejusi, kad optikose leistu isbandyt lesiu spalvas, nes tai nehigieniska. As tai nenoreciau, kad jau kazkam deta lesi detu man i akis g.gif . Tiesiog reikia issirinkti spalvyte ir pirkti, nera ju kaina tokia ir didele, gali tiesiog eksperimentuoti g.gif.
SEKMES bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 10 05, 18:58)
Pirma karta perkant lesius, kad ir spalvotus reikia pasitikrinti akis pas gydytoja. Tikrai nesu girdejusi, kad optikose leistu isbandyt lesiu spalvas, nes tai nehigieniska. As tai nenoreciau, kad jau kazkam deta lesi detu man i akis g.gif . Tiesiog reikia issirinkti spalvyte ir pirkti, nera ju kaina tokia ir didele, gali tiesiog eksperimentuoti g.gif.
SEKMES bigsmile.gif

Aš kai pirkau su dioptrijom, pirmą kartą, tai man davė išbandyt kelių skirtingų rūšių. Po pusvalandį gal pabuvau su vis kitom, kol išsirinkau tinkamiausias. Bet tas buvo seniai, dar ne bet kur ir nusipirkt galima buvo tuos lęšius...
Atsakyti
O sakykite is uzsienio kuri nors esate uzsisakinejusi (temos neseku, tai jei buvo pasisakymu nepykit) blush2.gif ? gal patartumete is kur ir nuoroda imestumet spalvotu, labai noriu sviesinanciu melsvu, tokiu skaidriu..
Atsakyti
QUOTE(Ultibrica @ 2009 09 28, 07:31)
Sveikute, pabandyk savo akių spalvą pakeisti į žalią su freshkon cool green lęšiais
turėtų atrodyti gražiai.O reikia dioptrijų ar tik spalva domina.

Mane domintu ir su dioptrijom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 10 05, 21:22)
Aš kai pirkau su dioptrijom, pirmą kartą, tai man davė išbandyt kelių skirtingų rūšių. Po pusvalandį gal pabuvau su vis kitom, kol išsirinkau tinkamiausias. Bet tas buvo seniai, dar ne bet kur ir nusipirkt galima buvo tuos lęšius...

Labutis , bet tai tikrai nėra gerai ,nes nebegali suprasti ar iš vis tinka tie lęšiai
ne tik spalva , bet jų struktūra ,gali jaustis ir diskonfortas.
Atsakyti