Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Adeliukė @ 2009 10 12, 16:43)
Sveika, o kodėl tu jų nebesirinktum? Aš juos neseniai užsisakiau rolleyes.gif. Kadangi akys skirtingų dioptrijų tai reiks vieną ar dvi dienas palaukti. Optikoje pasimatavau vieną lęšį ir ta žalia spalva man patiko, nors gal dienos šviesoje ir kitaip atrodys g.gif.  Beje nesuprantu kodėl kai kurios bijo lęšius matuotis, sako kad nehigieniška ir pan. Aš nematau nieko bloga, jie juk dezinfekuojami. Tai tikrai geriau nei pirkti katę maiše mirksiukas.gif
Kurios čia norėjot juodų lęšių tai pabandykit Crazy (Cooper Vision) tongue.gif.  Spalva būtų basic black. Pati jų nebandžiau, bet tie lęšiai yra visiškai juodi. Iš arti gal neatrodytų labai natūraliai, bet jei tikrai norit juodų, tai bandykit lotuliukas.gif.

Sveikutės, na jei norite juodų akių tai man be galo gražiai atrodo su Freshkon Mystical Black lęšiais.Aš dovanojau draugei tai labai gerai atrodė, tokios ryškios ir atrodo didelės akys,ji taip pat liko patenkinta.
Atsakyti
merginos, nuo siandien menesi optikos pasaulyje akcija, tie visi crazy kontaktiniai lesiai pora uz beveik 50 litu smile.gif uzsisakiau kates akis, kaip dziaugiuosi thumbup.gif jie yra tik be dioptriju, tai man teks juos po akinukais uzsideti, bet tai nieko smile.gif
tik nepaklausiau, gal jus kuri zinosit - o kiek laiko juos galima nesioti?, tikiuosi ne vienadieniai jie g.gif

o siaip norejau gal kitus spalvotus lesius isbandyti nei kad as nesioju, kita koki atspalvi, bet konsultante optikoj sake "visi jie ten vienodi, kad ir skirtingu firmu" blink.gif na tai ir pasilikau kolkas prie savo melynu..
Atsakyti
QUOTE(Adeliukė @ 2009 10 12, 17:43)
Sveika, o kodėl tu jų nebesirinktum? Aš juos neseniai užsisakiau rolleyes.gif. Kadangi akys skirtingų dioptrijų tai reiks vieną ar dvi dienas palaukti. Optikoje pasimatavau vieną lęšį ir ta žalia spalva man patiko, nors gal dienos šviesoje ir kitaip atrodys g.gif.  Beje nesuprantu kodėl kai kurios bijo lęšius matuotis, sako kad nehigieniška ir pan. Aš nematau nieko bloga, jie juk dezinfekuojami. Tai tikrai geriau nei pirkti katę maiše mirksiukas.gif
Kurios čia norėjot juodų lęšių tai pabandykit Crazy (Cooper Vision) tongue.gif.  Spalva būtų basic black. Pati jų nebandžiau, bet tie lęšiai yra visiškai juodi. Iš arti gal neatrodytų labai natūraliai, bet jei tikrai norit juodų, tai bandykit lotuliukas.gif.

na, kaip ir minejau, man kazkaip tie spalvoti "neprilipo" va, kadangi nesioju paprastus, tai lengva palyginti - pastarieji tarsi prilimpa prie akies ir as ju net nejauciu, o tie spalvoti, man tarsi "vaiksciodavo" po aki, na, kazkaip keistai as su jais jausdavaus ir tiek g.gif net nzn, gal cia ir nepriklauso nuo firmos, tikrai nenoriu daryt antireklamos Freshlook'ams , gal cia tiesiog mano akys ju taip (ne)toleravo 4u.gif o tau, Adeliuke, sekmingai juos nesiot smile.gif
Papildyta:
[quote=moocho,2009 10 13, 22:33]

tik nepaklausiau, gal jus kuri zinosit - o kiek laiko juos galima nesioti?, tikiuosi ne vienadieniai jie g.gif

o tu nepaklausei optikoj, kiek laiko juos galima nesioti? kiek as zinau, dazniausiai spalvoti lesiai skirti iki 1 menesio dieninio nesiojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2009 10 13, 21:33)
merginos, nuo siandien menesi optikos pasaulyje akcija, tie visi crazy kontaktiniai lesiai pora uz beveik 50 litu smile.gif uzsisakiau kates akis, kaip dziaugiuosi  thumbup.gif jie yra tik be dioptriju, tai man teks juos po akinukais uzsideti, bet tai nieko smile.gif
tik nepaklausiau, gal jus kuri zinosit - o kiek laiko juos galima nesioti?, tikiuosi ne vienadieniai jie  g.gif
o siaip norejau gal kitus spalvotus lesius isbandyti nei kad as nesioju, kita koki atspalvi, bet konsultante optikoj sake "visi jie ten vienodi, kad ir skirtingu firmu" blink.gif na tai ir pasilikau kolkas prie savo melynu..

Kiek žinau tie Crazy lęšiai būna ir su dioptrijomis iki -4 D, tik gal ne kiekviena optika turi su minusu g.gif . O šiaip jie yra mėnesiniai, dieninio nešiojimo mirksiukas.gif . Žodžiu jei kasdien nešioji dienos metu tai turėtų užtekti mėnesiui.
Jei norėjai išbandyti kitokius spalvotus lęšius nei iki šiol tai taip ir padaryk thumbup.gif . Tikrai nėra taip kad skirtingų firmų lęšiai būtų vienodi. Tik pabandžiusi geriausiai matysi kurie iš jų tau geriausiai tinka smile.gif .

QUOTE(linziuke @ 2009 10 14, 09:54)
na, kaip ir minejau, man kazkaip tie spalvoti "neprilipo" va, kadangi nesioju paprastus, tai lengva palyginti - pastarieji tarsi prilimpa prie akies ir as ju net nejauciu, o tie spalvoti, man tarsi "vaiksciodavo" po aki, na, kazkaip keistai as su jais jausdavaus ir tiek  g.gif  net nzn, gal cia ir nepriklauso nuo firmos, tikrai nenoriu daryt antireklamos Freshlook'ams , gal cia tiesiog mano akys ju taip (ne)toleravo  4u.gif  o tau, Adeliuke, sekmingai juos nesiot  smile.gif

Ačiū 4u.gif . Jau greitai pradėsiu juos nešioti, tada ir žiūrėsim kaip man su jais seksis ax.gif .
Atsakyti
tai man -4 per mazai butu buve blush2.gif
o nepaklausiau, nes labai greit tik uzlekiau, uzsisakiau, mama ceki pasiime (nes ji juos man i uzsieni atsius), o paskui galvoju ot doh.gif tai kaip as juos nesiosiu smile.gif na bet gal bus ir ant pakelio uzrasyta. Tik bijojau, kad ne vienkartiniai butu, tai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labukas, pasirodysiu aš su savo lęšiukais, mano akys šiaip tokios šviesiai rudos, tai vis kažkaip norėjau pabandyt kokią kitą palvytę, nuėjau į optikos pasaulį pirkti FreshKon® ALLURING EYES Mystical black, kadangi buvo kažkokia akcija, pardavėja pasiūlė nusipirkt dar kokią nors spalvytę, nes antra dėžutė man kainuotu 26Lt, bet nebuvo galimybės pasimatuot, tai nusiprkau FreshKon COLORS FUSION Cool green, ai pagalvojau netiks draugei padovanosiu. tik nuejus iki draugės aišku puolėm matuotis, atidarėm dėžutę, o juodas lęšis suplyšęs, susinervinau juodai, nes kažkaip galvojau, kad nekeis, bet viskas gerai, nuvažiavom į optiką, parašiau prašymą ir apkeitė, tik laukt reikėjo keturias dienas. Dar labai įdomus dalykas kažkodėl su žaliais lęšiais, pravaikščiojau visą dieną, kaip rūke, nu kažkaip negerai buvo, o juodais viskas ok. Rodausi
žali, atidaviau draugei, nes visi kas pamatė tai pasibaisėjo doh.gif
user posted image
juodi, nežinau, bet niekaip nepavyko išgaut, nuotraukose daug šviesiau atrodo akys, o šiaip tai tikrai gražu, tokios juodos wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2009 10 13, 21:33)
merginos, nuo siandien menesi optikos pasaulyje akcija, tie visi crazy kontaktiniai lesiai pora uz beveik 50 litu smile.gif uzsisakiau kates akis, kaip dziaugiuosi  thumbup.gif jie yra tik be dioptriju, tai man teks juos po akinukais uzsideti, bet tai nieko smile.gif
tik nepaklausiau, gal jus kuri zinosit - o kiek laiko juos galima nesioti?, tikiuosi ne vienadieniai jie  g.gif

Labutis, tikrai optikos pasaulyje didelės akcijos ir nuolaidos ir crazy lęšiai dabar pigiai, tai tesis iki lapkričio 13d.Faina tiesiog pasiruošti kokiam kitam vakarėliui pav. valentino dienai akytės su širdutėmis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2009 10 15, 14:27)
žali, atidaviau draugei, nes visi kas pamatė tai pasibaisėjo doh.gif
user posted image
juodi, nežinau, bet niekaip nepavyko išgaut, nuotraukose daug šviesiau atrodo akys, o šiaip tai tikrai gražu, tokios juodos wub.gif
user posted image

Sveikute, kaip gerai, kad pasidalinai savo nuomone, siandien kaip tycia varciau optikoj ta zalia spalvyte ir galvojau ar pirkt, ar ne ax.gif Tikrai kazkoks keistas atspalvis, nelabai grazi spalvyte, netikroviskai atrodo blush2.gif Jauciu pirksiu ir as juodus, nes rudus turiu, pabandysiu rytoj cia ymest savo naturalia spalvyte ir rudus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2009 10 15, 13:27)
user posted image

labai grazu wub.gif idomu kaip atrodytu ant melynu akiu g.gif
Atsakyti
Jau pora metų kaip mano akiniai stovi spintelėj biggrin.gif Jau tokia laiminga esu, kad pabandžiau lęšius!! Nors kai nusipirkau, draugai net ėjo lažybų, kad kol išmoksiu įsidėti ir noras praeis juos nešioti beee.gif Beeee visiems jiems
Aišku, ir grožiui duoklę kiekvieną kartą atseikoju - iki šiol paprastų lęšių nesu pirkusi, vis paryškinančius spalvą ax.gif Taip smagu būna susilaukti dėmesio ir pagyrimų apie mėlynas akis (p.s. kurios, beja, yra tiesiog lietuviškai melsvai pilkos) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 10 19, 20:39)
labai grazu  wub.gif  idomu kaip atrodytu ant melynu akiu  g.gif

Butu tikrai juodos, gali drasiai bandyti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 10 21, 18:51)
Butu tikrai juodos, gali drasiai bandyti. bigsmile.gif

tikrai? Sakot nesimatytu jokiu ruozeliu? smile.gif beje, man be diptriju reiktu, tik su spalva paeksperimentuot norisi blush2.gif
Atsakyti