Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Bonytia @ 2010 02 20, 23:33)

Dar įkeliu foto kaip iš arti atrodo ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine):
user posted image
Papildyta:

4u.gif

naturali spalva jusu labai grazi, kaip pilka atrodo, ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine) irgi labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agkelo @ 2010 02 20, 19:25)
taip pat dar labai noretusi rudus lesius isidet wub.gif  bet kaip pasiziuriu tai lietuvoje ju turbut gauti nera labai daug sansu verysad.gif

noreciau pamatyt ant ko nors rudus lesius, tiksliau ant svieisu akiu kaip atrodo.. bigsmile.gif

QUOTE(Bonytia @ 2010 02 20, 21:15)
Galiu įdėti savo foto su ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine):

Mano akių natūrali spalva tarp žalsvo ir melsvo + pilko biggrin.gif

labai grazu thumbup.gif super bigsmile.gif

QUOTE(atira01 @ 2010 02 20, 21:40)
naturali spalva jusu labai grazi, kaip pilka atrodo,  ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine) irgi labai grazu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi Bonyte's naturali spalva labai grazi, gal tiesiog uzsinori kartais ivairoves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 21, 00:54)
noreciau pamatyt ant ko nors rudus lesius, tiksliau ant svieisu akiu kaip atrodo.. 

cia akys yra kaip zalios kaip melynos, na bet sviesios, ir taip atrodo rudi lesiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 02 20, 23:10)
cia akys yra kaip zalios kaip melynos, na bet sviesios, ir taip atrodo rudi lesiai

mm, graziai atrodo smile.gif kaip sava spalva. Cia tokios rusvos, sviesios, noreciau tokiu tamsiu, sokoladiniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 21, 01:12)
mm, graziai atrodo  smile.gif  kaip sava spalva. Cia tokios rusvos, sviesios, noreciau tokiu tamsiu, sokoladiniu  blush2.gif

na matot nepramuso ryskios spalvos ant sviesiu akiu blink.gif , mano tai naturaliai rudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 02 20, 21:40)
naturali spalva jusu labai grazi, kaip pilka atrodo,  ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine) irgi labai grazu mirksiukas.gif

QUOTE(begike @ 2010 02 20, 22:54)
labai grazu  thumbup.gif  super  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif  man irgi Bonyte's naturali spalva labai grazi, gal tiesiog uzsinori kartais ivairoves  biggrin.gif

Ačiū smile.gif Šiaip lęšius nešioju, dėl regėjimo. Pusę metų dabar nešiojau paprastus - nespalvotus, bet vėl užsimaniau spalvotų, tai nusipirkau dvi dėžutes, tai bus pusėj metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 02 20, 21:37)
ax.gif jei nori mėlynos, o ne žydros, gal pabandyk Focus "Softcolors", spalva Royal Blue.. pati šitas turiu, mano akys melsvai pilkos, tai su linzėm pasidaro intensyviai mėlynos thumbup.gif  wub.gif

kaip tik situos ir turejau. graziai atrode tik man gal siek tiek per tamsios noretusi tokios sviesesnes ryskesnes melynos spalvos 4u.gif
Bonytes akys labai grazios spalvos su aquamarine, tik kaip ir sakiau noretusi labiau melynos o aquamarine dar biski ir tokio zalsvumo duoda blush2.gif bet tikrai super atrodo thumbup.gif
o gal kas bandet focus softcolor ever green spalva. ar labai isryskina zalias akis?
noretusi tokio zalumo kaip pikul 4u.gif jau visai baigiu susimaisyt spalvose doh.gif taip norisi atrast grazia spalva kuri tiktu ir patiktu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(atira01 @ 2010 02 21, 00:10)
user posted image

Bet cia vis vien tik tie krastukai tokie rudi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 02 20, 21:15)
Galiu įdėti savo foto su ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine):

user posted imageuser posted image

Mano akių natūrali spalva tarp žalsvo ir melsvo + pilko biggrin.gif

sveika, uzsisakiau sau pirmam bandymui tiesiog paryskinancius zalius, mano spalva sviesiai melyna pilkumas. bet db paziurejau kad ta aquamarine pasakiska wub.gif tik nete maciau kad yra 83/8.7 bazine kazkas. o man reiketu8.6, gal zn kur galeciau gauti? ar gal kitos firmos analogisku spalvyciu yra? nes kai optikoj vienoj buvau tai man rode lesius keiciancius spalva, tai jau man jie nepatiko, nes kazkokie ryskus buvo tie alia dryziukai na nzn kaip paaiskint... o vat tavo akytej lb graziai atrodo...
Atsakyti

sveika, vakar atsiemiau savo evergreen 4u.gif na is mano pilkai melyny padaro zalsvas, bet tikrai ne taip kaip pikul biggrin.gif siaip patenkinta esu. tai mano isvis pirmieji lesiai, jie tik del to kad naujoviu uzsinorejau, regos problemu nes, tai kazkaip su vaizdu ir viskas ok... lesiuka isidejau mazdaug per minute bigsmile.gif dar maziau uztrukau ji isimti thumbup.gif tai manau kaip pradedanciai puiku biggrin.gif bet db vel problema... noriu akiu db zydru wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
pasiulykit ka, nes va tarkim kur bonytia (sorry jei jei taip parasiau 4u.gif ) kur naudoja acuve color 2 tuos, jie turi bazine kreive 8.7, o man reik 8.6... gal patarsit kurie dar pilkai melsvom gali suteikti tokia grazia zydra, zydrai zalia gali but spalvyte...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 25 vasario 2010 - 09:06
QUOTE(brunera @ 2010 02 25, 10:05)
sveika, vakar atsiemiau savo evergreen 4u.gif  na is mano pilkai melyny padaro zalsvas, bet tikrai ne taip kaip pikul biggrin.gif  siaip patenkinta esu. tai mano isvis pirmieji lesiai, jie tik del to kad naujoviu uzsinorejau, regos problemu nes, tai kazkaip su vaizdu ir viskas ok... lesiuka isidejau mazdaug per minute  bigsmile.gif  dar maziau uztrukau ji isimti thumbup.gif  tai manau kaip pradedanciai puiku  biggrin.gif  bet db vel problema... noriu akiu db zydru wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
pasiulykit ka, nes va tarkim kur bonytia (sorry jei jei taip parasiau  4u.gif  ) kur naudoja acuve color 2 tuos, jie turi bazine kreive 8.7, o man reik 8.6... gal patarsit kurie dar pilkai melsvom gali suteikti tokia grazia zydra, zydrai zalia gali but spalvyte...?

Tai tie royal blue suteikia toki melynuma. As taip pat jau nusipirkau evergreen tai tokios sviesiai ryskiai zalios, tokios salotines smile.gif bet visai grazu. taciau kai isidedu tuos lesius tai man viskas taip zalsviau matosi unsure.gif o gal galit ideti akytes nuotrauka kaip atrodo su evergreen lesiais?idomu pamatyt kaip ant kitu akiu atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agkelo: 25 vasario 2010 - 10:22
QUOTE(brunera @ 2010 02 25, 10:05)
sveika, vakar atsiemiau savo evergreen 4u.gif  na is mano pilkai melyny padaro zalsvas, bet tikrai ne taip kaip pikul biggrin.gif 

as ilga laika siuos naudojau, mano naturaliai zalios. o dabar veplai isiule, nes nebuvo kitu spalvu, rudus su rainelemis doh.gif nu negrazu verysad.gif
Papildyta:
evergreen taip atrodo mano akyse
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 25 vasario 2010 - 10:53
QUOTE(brunera @ 2010 02 25, 09:05)
nes va tarkim kur bonytia (sorry jei jei taip parasiau  4u.gif  ) kur naudoja acuve color 2 tuos, jie turi bazine kreive 8.7, o man reik 8.6...

Šiuos lęšius pirkau Optikos pasaulyje, nes ten perkant 2 dėžutes - 40% nuolaida. Ir jie turėjo tik 8,7 bazinę kreivę. Manoji bazinė kreivė - 8,4. Optikoj sakė, kad nieko tokio, nes daugumos žmonių BK - 8,7 smile.gif Taip, kad esant su 8,4 kreive nešiojant 8,7 nieko nesijaučia, kad būtų nepatogu ar šiaip koks diskomfortas smile.gif
Atsakyti