Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Bonytia @ 2010 02 25, 12:12)
Šiuos lęšius pirkau Optikos pasaulyje, nes ten perkant 2 dėžutes - 40% nuolaida. Ir jie turėjo tik 8,7 bazinę kreivę. Manoji bazinė kreivė - 8,4. Optikoj sakė, kad nieko tokio, nes daugumos žmonių BK - 8,7 smile.gif Taip, kad esant su 8,4 kreive nešiojant 8,7 nieko nesijaučia, kad būtų nepatogu ar šiaip koks diskomfortas smile.gif

ogom, 40 proc dar minus jegele thumbup.gif bet gal jau nebebus nuolaidos, tai teks be jos pirkt ax.gif nes tikrai fantastika wub.gif ir tuo evergreen esu patenkinta, snd tik pasirodziau zmonem gavau komplimentu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 02 25, 14:19)
ogom, 40 proc dar minus jegele  thumbup.gif  bet gal jau nebebus nuolaidos, tai teks be jos pirkt ax.gif  nes tikrai fantastika wub.gif  ir tuo evergreen esu patenkinta, snd tik pasirodziau zmonem gavau komplimentu biggrin.gif

Aš manau, kad bus ilgam ta akciją smile.gif Čia akcija galioja visiems ACUVUE lęšiams perkant 2 dėžutes smile.gif
Atsakyti
MERGINOS, TURIU VIENA KLAUSIMUKA... 4u.gif kai pirkaus tuos evergreen paryskinancius, pardaveja man minejo, kad butent sie lesiukai nera labai pralaidus orui ir pan.pasiule paimt tirpaliuka jiems laikyti kuris kaip ir kazkaip gerai tinka. na esmetame, kad noriu paklausti kaip atskirti kurie butent is spalvotu yra patys pralaidziausi ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
sveikutes dar neskaiciau visos temukes bet noreciau lesiukus nusipirkti del grazumo 4u.gif kokios kainos dabar ? maciau kazkokie yra menesiniai tai juos kaip ten nesioti reik? ta prasme nuo pirmos dienos nesiojimo jie galioja 30 dieneliu ar ta prasme laiko mazdaug tam tikra valandu skaiciu? smile.gif mano akytes melsvos noreciau paryskinti smile.gif
Atsakyti
kokiuose salonuose prekiauja vienetais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 02 20, 22:15)
Galiu įdėti savo foto su ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine):
user posted image

Mano akių natūrali spalva tarp žalsvo ir melsvo + pilko biggrin.gif

ar cia Acuvue 2 Enhancers? ar kitokia rusis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 08, 20:06)
ar cia Acuvue 2 Enhancers? ar kitokia rusis? g.gif

Čia ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine)
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 03 08, 22:08)
Čia ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine)

aj, cia tie kur keicia spalva, as dar ziurineju paryskinancius, bet niekaip nerandu pasviesinanciu naturalia melyna spalva g.gif
Atsakyti
o ar lesiai kenkia akims ? jei tik del spalvos nesiociau ?
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 08, 20:18)
aj, cia tie kur keicia spalva, as dar ziurineju paryskinancius, bet niekaip nerandu pasviesinanciu naturalia melyna spalva g.gif
focus softcolors yra paryškinantys, o ne keičiantys. Yra ir spalva "aqua" - šviesiai mėlyna, tiesa nesu jos "gyvai" mačius.
acuvue2 irgi rašo, kad paryškinantys mirksiukas.gif

QUOTE(pinkClarin @ 2010 03 08, 20:20)
o ar lesiai kenkia akims ? jei tik del spalvos nesiociau ?
ne. Nebent jų neprižiūrėsit ar dieną naktį nešiosit. Arba aišku gali ir akys nepriimti, nemaloniai išsausėti. Tik jokiu būdu nepirkit nepasikonsultavusi su akių gydytoju schmoll.gif

gal kuri nešiojat freshlook colors one-day? labai domintų kaip tikrovėj tie atspalviai atrodo g.gif vienoj optikoj man užsakytų, bet neturi atseit pasibandymui pasimatuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 08 kovo 2010 - 21:40
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 08, 21:18)

Kad kai pirkau sakė optikoj, kad paryškinantys jie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Logrima @ 2010 03 09, 16:15)

Kad tie TUTTI, man rodos kaip ir FreshKon Colors Fusion, turi juoda kontūra aplink ir labai nekaip atrodo akyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 03 09, 17:23)
Kad tie TUTTI, man rodos kaip ir FreshKon Colors Fusion, turi juoda kontūra aplink ir labai nekaip atrodo akyje  g.gif

paveiksliukuose tai yra su konturu jie g.gif
Atsakyti