Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 09, 18:36)
paveiksliukuose tai yra su konturu jie g.gif

Nes ir kaina tokia.. Internete kiek teko žiūrėti tai laaaabai jau panašu į FreshKonus schmoll.gif
Atsakyti
del isbandymo tai nieko tokio, bet mane pristabdo, kad vandens juose mazoka, gali netikti sausejancioms, jautresnems akytems blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonytia @ 2010 03 09, 20:12)
Nes ir kaina tokia.. Internete kiek teko žiūrėti tai laaaabai jau panašu į FreshKonus  schmoll.gif

Bonytia, o ne tu buvai idejusi savo foto su freshkonais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 10, 15:09)
Bonytia, o ne tu buvai idejusi savo foto su freshkonais? g.gif

Aha aš, yra ten keli psl atgal smile.gif
3 mėn. tai nėra gerai. Kuo mažesnis nešiojimo laikas, tuo lęšiai yra sveikesni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 03 10, 17:11)
Aha aš, yra ten keli psl atgal smile.gif
3 mėn. tai nėra gerai. Kuo mažesnis nešiojimo laikas, tuo lęšiai yra sveikesni  rolleyes.gif

Jus klystat manydami kad 3men. lesiai blogesni uz 1 men., ar vienadieniu, jie tesiog yra pagaminti patvaresni, ilgesmiam naudojimo laikui. Tikrai negalima taip teigti, cia visai kita kriterija.
Aisku kiekvienas sprendzia, ko jis nori ir kas jam patinka, bet nepabandzius ir nesuzinosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(plyta @ 2010 03 10, 19:39)
jusu az pilna negaliu atrasyti 4u.gif

Sorry, jau atlaisvinau
Atsakyti
noriu tokiu sviesiu akiu, ka patartumet? apziurejau visokiu lesiu, bet kazko panasuas nematau, kad isgauciau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 10, 23:54)
noriu tokiu sviesiu akiu, ka patartumet? apziurejau visokiu lesiu, bet kazko panasuas nematau, kad isgauciau  g.gif
user posted image

tik ziurint kokio spavos jusu akytes naturaliai...zinoma reikia bandyti matuotis ax.gif
man kai ieskojau, tai tokie skaidriausi ir geriausi pasirode
FreshLook Dimensions™ CIBA VISION Carribean Aqua
user posted image
o freshkon ne visiems tinka , man pvz netiko, draugei irgi...sake daugumai spalvoti freshkono nlb tinka..nzn kodel net.
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2010 03 16, 23:23)
tik ziurint kokio spavos jusu akytes naturaliai...zinoma reikia bandyti matuotis ax.gif
man kai ieskojau, tai tokie skaidriausi ir geriausi pasirode
FreshLook Dimensions™ CIBA VISION Carribean Aqua
user posted image
o freshkon ne visiems tinka , man pvz netiko, draugei irgi...sake daugumai spalvoti freshkono nlb tinka..nzn kodel net.

nezinau, gal as klystu, bet man susidaro vaizdas, kad LT labai ribotas pasirinkimas spalvotu kontaktiniu lesiu, firmu ir panasiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 17, 00:19)
nezinau, gal as klystu, bet man susidaro vaizdas, kad LT labai ribotas pasirinkimas spalvotu kontaktiniu lesiu, firmu ir panasiai doh.gif

Nu nzn pakankamai yra, g.gif pacios pagrindines....na aisku pasirinkima JAV zymiai didesnis, tad nera problema ir uzsisakyti per tarpininkes mirksiukas.gif
Atsakyti
kas isbandys siuos tutti, prasom pasidemonstruoti ir atsiliepimus parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kur klaipedoje galima pasibandyti lesiu?nes kiek klausiu tai niekur nieko neturi g.gif
Atsakyti
kartais perku vienkartines zalias. Gaila, kad mano akis rudos - efektas ne tks stiprus...
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2010 04 01, 17:44)
kartais perku vienkartines zalias. Gaila, kad mano akis rudos - efektas ne tks stiprus...

Mmm, kaip aš norėčiau rudų akių.. wub.gif Pati esu blondinė žydraakė nail.gif
Atsakyti