Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Melajja @ 2010 06 02, 12:35)
O kokia naturali akiu spalva ? Mano ir siaip gan melynos, pvz su focus royal blue labai jau dirbtinai atrodydavo, o su aquve2 ryški, bet naturali spalva gaunasi. Vasarai nor isi kaža naujo išbantyri, tai mastau apie aqua spalvyte, tik bijau, kad  nenaturaliai atrodys.  unsure.gif

Keliais puslapiais atgal manau turėtų dar būti mano įdėtų foto smile.gif Liko dar viena pora man ir po to vėl pirksiu dvi dėžutes, bet manau ne aqua spalvą, o mėlyną pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanulka @ 2010 06 02, 17:50)
Sveikos, nu cia tai absurdas  blink.gif  blink.gif kurioje optikoje cia sake, kad tik iki -3 spalvoti lesiai, nesomone  doh.gif
Priklauso nuo gamintojo, bet ju tikrai yra ir iki -10 ir iki -12.
Gal tiesiog jie vieotje neturi, o uzsakinet nenori, del to taip ir sako.
O kieteji lesiai, tai atgyvena, na nebent laaaabai didelis minusas, ar kokios kitos problemos rimtos pas zmogu...
Siulyciai bandyt kitoje optikoje arba uzsisakyt internetu.

ten man taip sake pati daktare, o ne optikos konsultantė... as pas ja nueijau kad istirtų akis pernauja ir zinociau kokiu lesiu reikia, bet ji sako tau ner tokiu lesiu stipriu... sakau tai ir internetu nerasciau niekur parsisiust sako NE, nes nieks tokiu negamina stipriu, visi skaiciavimai tik iki -3,5... o man -4,7tokiu ner. schmoll.gif pamaniau kad tikrai, bet grizus namo interne pamaciau kad net iki -12yra...
vat kad ziopla is to nusivilimo nepaprasiau kad parasytų mano akiu duomenis buciau interne uzsisakius... nes sakė iseitį nebent galiu rast tik toj labalatorijoj su kietais lesiais ir tik GAL... eisiu bandyt į kita optika.
bet cia suprasciau kad konsultantas, bet man tai pasake pati akiu gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 06 02, 19:34)
Keliais puslapiais atgal manau turėtų dar būti mano įdėtų foto smile.gif Liko dar viena pora man ir po to vėl pirksiu dvi dėžutes, bet manau ne aqua spalvą, o mėlyną pabandysiu smile.gif

labal labai graziai atrodo su aqua spalva thumbup.gif
Atsakyti
O ar buna lesiu paryskinaciu spalva ne menesiniu bet vienkartiniu? Noreciau uzsideti kaip sakant tik prie progos:) Domintu pigesni variantai, jei ka parekomenduotumete buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
radau kur internete galima pasimatuoti spalvotus kontaktinius lęšius Acuvue labai smagu ir paprasta Matuotis spalvotus ACUVUE lęšius
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 06, 20:41)
O ar buna lesiu paryskinaciu spalva ne menesiniu bet vienkartiniu? Noreciau uzsideti kaip sakant tik prie progos:) Domintu pigesni variantai, jei ka parekomenduotumete buciau labai dekinga 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Labukas merginos smile.gif

Mano akytes rudai-zalios labiau i ruduma, o kokie liesiukai mano akytes padarytu naturaliai zalias?
Aciu uz patarymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 06 14, 20:53)
Labukas merginos smile.gif

Mano akytes rudai-zalios labiau i ruduma, o kokie liesiukai mano akytes padarytu naturaliai zalias?
Aciu uz patarymus  mirksiukas.gif

Mano akys zalios, tai as daznai perku focus softcolors evergreen spalva. Graziai paryskina, ir atrodo naturaliai 4u.gif
O as noriu melynu akiu blush2.gif bet kad atrodytu naturaliai, noreciau tik paryskinanciu lesiu. Nusipirkau focus aqua spalva, tik melyna man nesigavo lotuliukas.gif Gavosi tokia melsvai -zalia, kaip samanine.
Noreciau dar acuvue2 colours pabandyti, tik nezinau kokia spalva is triju pasirinkti.
Gal kas nors bandet Acuvue2 ant zaliu akiu? 4u.gif

Papildyta:
Va tokia mano naturali spalva, gal kas patars kokia man geriausiai Acuvue2 spalva pasirinkti? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Help, aš irgi noriu mėlynų lęšiu vasarai ir bet ne tokia mėlyna kaip kad visi įsivaizduoja, o tokios vaiskiai žydros truputį į žalumą spalvos. Įkeliu pavaiksliuką, tai nuo viršaus trečia spalvutė „amerald green“. Gal žinote kur tokius lęšiukus galėčiau įsigyti?user posted image
Atsakyti
Sveikutes. Mano naturali akiu spalva vat tokia, melyna, siek tiek vos i pilksvuma:
user posted image
Gal kuri patartumete kokius lesius, kad spalva butu ryskiai melyna (man ji gali atrodyti ir nelabai naturaliai smile.gif ), man reikia be dioptriju ir pigesniu (nes noreciau isigyti tik uzsidejimui prie progos ax.gif ) Noreciau, kad akys atrodytu panasiai kaip cia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 02 20, 22:15)
Galiu įdėti savo foto su ACUVUE 2 COLORS (Aquamarine):
user posted image

oho, labai graziai atrodo. Kazin ar mano akims tokia spava isgautu? O kur pigiausiai tu acuve 2 colors lesiu butu galima isigyti? Kokia kaina? Ir ar yra pirkti, kad butu tik 2vnt lesiu??
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 16, 18:50)
oho, labai graziai atrodo. Kazin ar mano akims tokia spava isgautu? O kur pigiausiai tu acuve 2 colors lesiu butu galima isigyti? Kokia kaina? Ir ar yra pirkti, kad butu tik 2vnt lesiu??

Pagrindiniai importuotojai Optikos Pasaulis, Fielmann šių spalvotų išvis neturi... O Optikos pasaulį gali, kad ir vieną lęšį nusipirkti, tik jeigu reikia su dioptrijom gali tekti palaukti... O kaina poros ~50-60lt, perku dėžutėm, tai porų kainom nelabai domėjausi.
Atsakyti