QUOTE(Diminuendo @ 2010 05 24, 14:54)
Sveikos,
aš naudoju freshkon'us. Pirkau ir Winsome Brown ir Mystical Black, su dioptrijomis. Mano pačios akys yra rudos, tačiau nelabai tamsios, tad Mystical Black man labai labai patinka. Tiesa, akys tampa beveik juodos ir optiškai padidėja, nepastebėta nelieka
Bet ir man pačiai patinka, tik va jau nepasidažyti blakstienų neišeina, per daug dideli vyzdžiai tampa, kad jų neįrėminti
O Winsome Brown tai mano akims nieko beveik nepadaro, spalva nepasikeičia, tik vos vos padidėja akys, tai aš juos nešioju kaip kasdieninius lęšius. Šiaip jausmas su lęšiais geras.
Mano akys gan jautrios, bet su šitais galiu išbūti visą dieną ir tik į pabaigą jau imu jausti, kad kažką turiu akyse
Kaina - aš perku internetu, tai pakuotė (du lęšiai) ~47lt.
aš naudoju freshkon'us. Pirkau ir Winsome Brown ir Mystical Black, su dioptrijomis. Mano pačios akys yra rudos, tačiau nelabai tamsios, tad Mystical Black man labai labai patinka. Tiesa, akys tampa beveik juodos ir optiškai padidėja, nepastebėta nelieka

Mano akys gan jautrios, bet su šitais galiu išbūti visą dieną ir tik į pabaigą jau imu jausti, kad kažką turiu akyse

O su dioptrijomis lęšius perki?