Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Diminuendo @ 2010 05 24, 14:54)
Sveikos,

aš naudoju freshkon'us. Pirkau ir Winsome Brown ir Mystical Black, su dioptrijomis. Mano pačios akys yra rudos, tačiau nelabai tamsios, tad Mystical Black man labai labai patinka. Tiesa, akys tampa beveik juodos ir optiškai padidėja, nepastebėta nelieka smile.gif Bet ir man pačiai patinka, tik va jau nepasidažyti blakstienų neišeina, per daug dideli vyzdžiai tampa, kad jų neįrėminti smile.gif O Winsome Brown tai mano akims nieko beveik nepadaro, spalva nepasikeičia, tik vos vos padidėja akys, tai aš juos nešioju kaip kasdieninius lęšius. Šiaip jausmas su lęšiais geras.
Mano akys gan jautrios, bet su šitais galiu išbūti visą dieną ir tik į pabaigą jau imu jausti, kad kažką turiu akyse smile.gif Kaina - aš perku internetu, tai pakuotė (du lęšiai) ~47lt.

O su dioptrijomis lęšius perki?
Atsakyti
sveiki...buvau siandien uzsisakyti lesiu, istyre akis ir pasake kad tokiu lesiu nera stipriu. -4
o ziuriu interne net iki -12 yra... kaip cia istiesu turi būt ir yra, gal ka galit patart, ji siule -3, bet sako nematysit su jais, nes tik iki -3 visi lesiai, nesupratau ka ji turejo tuom pasakyti, tai labai nusilpusioms akim ner lesiu ?
Atsakyti
o tai gal čia kokių labai specialių lešių norėjot (pvz. tų visų party katės akių ir t.t.)? paprastų spalvotų tikrai yra stipresnių, nueikit į kitą optiką. Aš pati nešioju net -5,75 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 05 29, 16:15)
o tai gal čia kokių labai specialių lešių norėjot (pvz. tų visų party katės akių ir t.t.)? paprastų spalvotų tikrai yra stipresnių, nueikit į kitą optiką. Aš pati nešioju  net -5,75  mirksiukas.gif

ne tu paprasciausiu lesiu.
maniau kad gal tikrai ner, sakau gal internete galima parsisiust sako ne, grystu paziuriu pirmajam pasitaikiusiom lesiu puslapį o ten net iki -12 doh.gif tai as taip ir nesupratau... tai reiks y kita uzeit, bet cia pati daktare tirenti akis sako nera tau tokiu lesiu tokio stiprumo doh.gif tai poto net nejau toj optikoj pas optikos konsultanta... ir nepaprasiau kad surasytu ant lapuko akiu duomenis...

ji man pasiule vaziuoti y vilniu ten kazkokia labalatorija yra, ir ten gal padarytu kietuosius lesius, bet tik GAL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 gegužės 2010 - 16:21
COLOR LENS TUTTI CLASSIC,viena linze vaikas prapliese,tai idejau i skisti,iki 3 men,aqua,be dioptriju,30lt,su konteineriu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
I AZ 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, as irgi labai noriu spalvotu lesiu. bet man reikes su dioptrijomis. lesiu dar niekada nenesiojau. klausimas - kur vilniuje geriausiai nueiti i kokia optika kur patikrintu akis ir yra geru spalvotu lesiu pasirinkimas? dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal kuri naudojat FOCUS SOFTCOLORS spalvotus Evergreen lesius? Uzsidejau karta ir netycia imdama viena suplesiau, tai kitas ir stovi nebereikalingas, galeciau perleisti kam nors 4u.gif
Atsakyti
Gal yra nešiojančių AQUVE2 aqua spalvyte? Jau tris poras sunešiojau tu pačių aquve blue spalva, tai patys lešiai daug labiau patiko nei focus.
Atsakyti
O aš norėčiau tik akių spalvą pasikeist, ar nekenkia akytei, nesausėja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 06 02, 09:15)
Gal yra nešiojančių AQUVE2 aqua spalvyte? Jau tris poras sunešiojau tu pačių aquve blue spalva, tai patys lešiai daug labiau patiko nei focus.

Aš nešioju šiuos smile.gif Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2010 06 02, 13:20)
Aš nešioju šiuos smile.gif Esu labai patenkinta  thumbup.gif

O kokia naturali akiu spalva ? Mano ir siaip gan melynos, pvz su focus royal blue labai jau dirbtinai atrodydavo, o su aquve2 ryški, bet naturali spalva gaunasi. Vasarai nor isi kaža naujo išbantyri, tai mastau apie aqua spalvyte, tik bijau, kad nenaturaliai atrodys. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nu cia tai absurdas blink.gif blink.gif kurioje optikoje cia sake, kad tik iki -3 spalvoti lesiai, nesomone doh.gif
Priklauso nuo gamintojo, bet ju tikrai yra ir iki -10 ir iki -12.
Gal tiesiog jie vieotje neturi, o uzsakinet nenori, del to taip ir sako.
O kieteji lesiai, tai atgyvena, na nebent laaaabai didelis minusas, ar kokios kitos problemos rimtos pas zmogu...
Siulyciai bandyt kitoje optikoje arba uzsisakyt internetu.

QUOTE(kristynka* @ 2010 05 29, 17:19)
ne tu paprasciausiu lesiu.
maniau kad gal tikrai ner, sakau gal internete galima parsisiust sako ne, grystu paziuriu pirmajam pasitaikiusiom lesiu puslapį o ten net iki -12 doh.gif  tai as taip ir nesupratau... tai reiks y kita uzeit, bet cia pati daktare tirenti akis sako nera tau tokiu lesiu tokio stiprumo doh.gif tai poto net nejau toj optikoj pas optikos konsultanta...  ir nepaprasiau kad surasytu ant lapuko akiu duomenis...

ji man pasiule vaziuoti y vilniu ten kazkokia labalatorija yra, ir ten gal padarytu kietuosius lesius, bet tik GAL

Dar iemtu fotke, kaip atrodo Pacific Blue ant pilkai zydru (lietuvisku) akiu ax.gif
As esu siu lesiu gerbeja blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanulka: 02 birželio 2010 - 16:56