Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Bonytia @ 2010 06 17, 00:35)
Pagrindiniai importuotojai Optikos Pasaulis, Fielmann šių spalvotų išvis neturi... O Optikos pasaulį gali, kad ir vieną lęšį nusipirkti, tik jeigu reikia su dioptrijom gali tekti palaukti... O kaina poros ~50-60lt, perku dėžutėm, tai porų kainom nelabai domėjausi.

va šitų aš irgi noriu superiniškai atrodo, gal žinai ar optikos pasaulyje yra šių lęšių su -6,5 dioptrijom?
Atsakyti
QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 06 17, 17:02)
va šitų aš irgi noriu superiniškai atrodo, gal žinai ar optikos pasaulyje yra šių lęšių su -6,5 dioptrijom?

Internete rašo, kad yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 16, 18:32)
Gal kuri patartumete kokius lesius, kad spalva butu ryskiai melyna (man ji gali atrodyti ir nelabai naturaliai smile.gif ), man reikia be dioptriju ir pigesniu (nes noreciau isigyti tik uzsidejimui prie progos ax.gif )

QUOTE(Gelaite @ 2010 06 16, 18:50)
O kur pigiausiai tu acuve 2 colors lesiu butu galima isigyti? Kokia kaina? Ir ar yra pirkti, kad butu tik 2vnt lesiu??

Va va man lygiai tas pats, ir klausimai iskilo lygiai tokie patys biggrin.gif Gal kas dar patars kur pigiausiai butu galima isigyti 2vnt Acuvue 2 colors??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 19 birželio 2010 - 23:17
QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 06 30, 11:35)
Ką tik paskambinau į optikos pasaulį tai sakė kad šitų Acuvue 2colors pora kainuoja 59litai jeigu perki dėžutę (3poros) tai taikoma -30% nuolaida, kadangi man reikia -6.5D tai sakė, kad ir tokių turi  thumbup.gif , vasarai reikės atsinaujinti  mirksiukas.gif

o jus is kokio miesto? kokia spalvyte pirksit? galvoju, gal reikia susimesti, nes man irgi reikia -6.5 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 19, 23:57)
Va va man lygiai tas pats, ir klausimai iskilo lygiai tokie patys biggrin.gif Gal kas dar patars kur pigiausiai butu galima isigyti 2vnt Acuvue 2 colors??

JAV, bet pirkti reikia visa pakuote, kurioje yra 6vnt, pas ka abeju akiu vienodos dioptrijos tam gerai, nusiperki 3 poras, poros kaina gaunasi apie 40lt. Dabar optikos pasaulyje akcija nebloga vieno lesio kaina 18lt, taciau reikia pikti dvi dezutes vienoje dezuteje berods 6 vnt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Esu naujokė temoje, tai dar neskaičiau daug čia ką prirašėt, tai labai nemuškit, jei paklausiu kažko, kas jau buvo aptarta. blush2.gif
Lęšius nešioju neseniai, apie porą mėn. Bandžiau tik paprastus, bespalvius. Labai knieti išbandyti su spalva, tačiau beveik visi skirti šviesioms akims, o maniškės hazel spalvos. Kinta, kartais rudesnės, kartais žalesnės... Prie kitokio apšvietimo išvis oranžinės... biggrin.gif Daugmaž tokios (kiekvienoj foto vis kitaip gaunas biggrin.gif) :
user posted image
Gal kuriai teko pirkt spalvotus lęšius tokios spalvos akims? Galvoju apie žalsvus, bet bijau bandyt - jei netiks... blush2.gif

Dar norėčiau pasiteiraut apie spalvotus (crazy) lęšius. Jų, berods, turi Optikos Pasaulis. Gal žinot kainą? smile.gif
Papildyta:
Beje, sako, kad crazy lęšius galima nešioti ant vienadienių ar savaitinių lęšių, kadangi jie be dioptrijų. Ką jūs į tai? Gal kas bandė? Patogu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belamy: 01 liepos 2010 - 11:15
QUOTE(Belamy @ 2010 07 01, 12:00)
Sveikos,

Esu naujokė temoje, tai dar neskaičiau daug čia ką prirašėt, tai labai nemuškit, jei paklausiu kažko, kas jau buvo aptarta.  blush2.gif
Lęšius nešioju neseniai, apie porą mėn. Bandžiau tik paprastus, bespalvius. Labai knieti išbandyti su spalva, tačiau beveik visi skirti šviesioms akims, o maniškės hazel spalvos. Kinta, kartais rudesnės, kartais žalesnės... Prie kitokio apšvietimo išvis oranžinės... biggrin.gif Daugmaž tokios (kiekvienoj foto vis kitaip gaunas biggrin.gif) :
http://img145.images...30/dscf9005.jpg
Gal kuriai teko pirkt spalvotus lęšius tokios spalvos akims? Galvoju apie žalsvus, bet bijau bandyt - jei netiks...  blush2.gif

Dar norėčiau pasiteiraut apie spalvotus (crazy) lęšius. Jų, berods, turi Optikos Pasaulis. Gal žinot kainą? smile.gif

jums bus graziai zalsva spalva, bet patarciau paryskinancius lesius, o ne tuos kurie keicia spalva. buvau pas mus optikos pasaulyje, man leido pamatutoti kelis pavyzdelius...su keicianciais spalva man atrode kaip dirbtina akis, plastmasine, pas lele schmoll.gif o vat paryskinantys labai naturaliai ir graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 01 liepos 2010 - 11:18
Gelbėkit. biggrin.gif Gal žinot kur rast vienadienius spalvotus lešius?Radau kur pirkt nebent 10 internete.Bet man reikia daugiausiai 4..O perėjau per visas optikas ir niekur neturi.
Atsakyti

mane irgi domina vienadieniai spalvoti lesiai ,noreciau juodu arba tamsiai rudu,kazi yra vienadieniu tokiu,mano akys zalios.
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 07 24, 00:12)
mane irgi domina vienadieniai spalvoti lesiai ,noreciau juodu arba tamsiai rudu,kazi yra vienadieniu tokiu,mano akys zalios.

Man atrodo, kad tau tiktu šie lęšiai, bet jie regis nėra vienadieniai. Jie natūraliai paryškina tamsią akių spalvą, didina akis. user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 08 09, 12:06)
Man atrodo, kad tau tiktu šie lęšiai, bet jie regis nėra vienadieniai. Jie natūraliai paryškina tamsią akių spalvą, didina akis.

turejau siuos juodus, man tai grazu nes isdidina akis, nors kitiem tai sake baisokai atrodo tas juodumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 09, 13:57)
turejau siuos juodus, man tai grazu nes isdidina akis, nors kitiem tai sake baisokai atrodo tas juodumas  biggrin.gif

o kokia kaina ju g.gif
man praverstu nes mano akys mazos o vyzdis kaip taskiukas ;D
Atsakyti