o as kaip tik atvirksciai girdejau kad lesiai silnesni nei akiniai, tarkim akiniu -2, tai su lesiais -2 matysit silpniau nei su akiniais -2

bet cia tik nuogirdos, matyt netiesa. o siaip perku tokiu paciu dioptriju kaip ir mano akiniai, viena akis -2, kita -2.25, ir nejauciu jokio skirtumo , akys mato taip pat tiek su lesiais tiek su akiniais, jokio skirtumo
o del spalvotu kaip tik dabar isbandau paryskinancius melynus lesius. paryskina tai graziai , bet jau tokie nepatogus, lyginant su day & night kurie man yra tobuli, va sitie paryskinantys ( acuve firmos lyg ir ) nesveikai minksti, sunku isideti ir issimti, daznai lyg ir stringa uz voko nemaloniai

antrakart nepirkciau, tiesiog neapsimoka, nes isnesioti galima max 1 menesi, o day & night as isnesioju puse metu (naktimis isimu )
Papildyta:ir dar turiu klausima, kaip ten su keicianciais spalva lesiais]\buvau optikoje ir norejau rudu lesiu, zodziu ekstremaliai akiu spalva pakeist

naturalios mano akys sviesiai melynos. tai toje optikoje mane vos ne isdurnino, kad jokiais budais negaliu pirkt akiu spalva keicianciu ( ne paryskinanciu ) lesiu, nes atrodysiu kaip zombis

tai taip gaunasi jei esi rudu akiu tai gali belekokios spalvos keiciancius lesius pirkti ir viskas tiks-tiek zalius, melynus ir tt, o jei jau melynos akys- tai su keicianciais atrodysi kaip zombis, tai kaip ten yra istikruju, is kur tokia diskriminacija melynakiu ?