Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

alluring eyes efektas man patiko, mano akys žalsvai rudos, tai jas gerai išryškino ir padidino. Tik akys jautriai priėmė, skaudėjo labai, dabar nedrįstu dėtis. Dar turiu Focus evergreen, tai super thumbup.gif Žmonės pažįstami pamato sako: -Tu su lęšiais??- Taip, o ką, labai matosi?- Jei nepažinočiau, tai neatskirčiau. Labai natūraliai atrodo. Ryškios žalios akys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvile: 10 rugsėjo 2010 - 19:12
QUOTE(Guvile @ 2010 09 10, 18:11)
alluring eyes efektas man patiko, mano akys žalsvai rudos, tai jas gerai išryškino ir padidino. Tik akys jautriai priėmė, skaudėjo labai, dabar nedrįstu dėtis. Dar turiu Focus evergreen, tai super thumbup.gif  Žmonės pažįstami pamato  sako: -Tu su lęšiais??- Taip, o ką, labai matosi?- Jei nepažinočiau, tai neatskirčiau. Labai natūraliai atrodo. Ryškios žalios akys  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sekanti karta pabandysiu uzsisakyti ir evergreen. Nes niekada nebandziau isgauti zalios spalvos ;]] mirksiukas.gif
Gal turi nuotrauku kaip atrodo su alluring ar evergreen? Butu idomu pamatyti. O kitoms ir apsispresti pirkti ar ne ;]
Atsakyti
Sveikos: ) as noreciau uzsisakyti zalius lesius, bet kiek teko girdeti is artimiausiu zmoniu, tai su lesiais labai nepatogu. zinoma suprantu, kad kiekvienam zmogui skirtingai, bet tiesiog labai noriu isigyti lesius, ir nezinau ka daryti. smile.gif gal kas nors galetu pasidalinti patiritimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zioogute @ 2010 09 11, 11:19)
Sveikos: ) as noreciau uzsisakyti zalius lesius, bet kiek teko girdeti is artimiausiu zmoniu, tai su lesiais labai nepatogu. zinoma suprantu, kad kiekvienam zmogui skirtingai, bet tiesiog labai noriu isigyti lesius, ir nezinau ka daryti. smile.gif gal kas nors galetu pasidalinti patiritimi? smile.gif

Viskas ten patogu, nereikia klausyti tu, kurie ju net nenesioja ir nesupranta ju teikiamo komforto. As isvis jauciuosi lyg buciau be lesiu, o ka bekalbeti apie tai kad nereikia nesioti jokiu akiniu!!
Va ten tai nepatogu.
Pabandysi ir nepasigailesi.
Patikek.
mirksiukas.gif
Atsakyti
zioogute, gali išbandyti vienadienius lęšius ir pajausi, tinka jie tau ar ne mirksiukas.gif Jei netiks, nereikės be reikalo leisti pinigų brangesniems mėnesiniams, skysčiui ir t.t. Jie kainuoja 6-8 Lt.
Aš asmeniškai būtent juos naudodama vėl įsidrąsinau lęšius nešiot, nes užsisakius brangių kelias poras už 300, tik buvau išmetusi pinigus, nes įsitaisiau tokį bjaurų konjunktyvitą, kad keletą metų negalėjau lęšių įsidėt - iškart supūliuodavo akys.

Dabar nešioti galiu, bet nedarau to kasdien arba bent ne nuo ryto iki nakties, nes pradedu jausti perštėjimą, nepatogumą.

Svarbiausia yra skrupulingai laikytis higienos ir paisyti galiojimo (nešiojimo) laiko, nes optikoj teko tiek prisižiūrėti vaizdelių, kai ateina žmonės, lęšius, skirtus mėnesiui, išnešioję po pusę metų ir ilgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 11, 20:09)
zioogute, gali išbandyti vienadienius lęšius ir pajausi, tinka jie tau ar ne mirksiukas.gif Jei netiks, nereikės be reikalo leisti pinigų brangesniems mėnesiniams, skysčiui ir t.t. Jie kainuoja 6-8 Lt.
Aš asmeniškai būtent juos naudodama vėl įsidrąsinau lęšius nešiot, nes užsisakius brangių kelias poras už 300, tik buvau išmetusi pinigus, nes įsitaisiau tokį bjaurų konjunktyvitą, kad keletą metų negalėjau lęšių įsidėt - iškart supūliuodavo akys.

Dabar nešioti galiu, bet nedarau to kasdien arba bent ne nuo ryto iki nakties, nes pradedu jausti perštėjimą, nepatogumą.

Svarbiausia yra skrupulingai laikytis higienos ir paisyti galiojimo (nešiojimo) laiko, nes optikoj teko tiek prisižiūrėti vaizdelių, kai ateina žmonės, lęšius, skirtus mėnesiui, išnešioję po pusę metų ir ilgiau  doh.gif

Laba, vis paskaitau cia ir nusipirkau is vienos mamytes FreshLook rudos spalvos, - 1,75, galeciau pasidalint, kadangi ten net 3 poros.
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2010 09 11, 20:46)
Laba, vis paskaitau cia ir nusipirkau is vienos mamytes FreshLook rudos spalvos, - 1,75, galeciau pasidalint, kadangi ten net 3 poros.

čia visoms pasiūlymas ar konkrečiai man? biggrin.gif

Mano kur kas didesnis minusas, tai deja, netinka ax.gif Man gražiausiai tinka žali lęšiai, nes akys pilkai žalios, tai gražiai, natūraliai išryškėja. Nemėgstu, kai nenatūraliai labai ryškios akys būna.

Beje, kažkaip neatkreipiau dėmesio ar buvo minėta apie tai, kad lęšius reikia rinktis šiek tiek silpnesnius, negu jūsų minusas, kada nešiojat akinius. Pvz., mano akiniai -4,75, o lęšius visada perku -4.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 11, 21:35)
čia visoms pasiūlymas ar konkrečiai man?  biggrin.gif

Mano kur kas didesnis minusas, tai deja, netinka  ax.gif Man gražiausiai tinka žali lęšiai, nes akys pilkai žalios, tai gražiai, natūraliai išryškėja. Nemėgstu, kai nenatūraliai labai ryškios akys būna.

Beje, kažkaip neatkreipiau dėmesio ar buvo minėta apie tai, kad lęšius reikia rinktis šiek tiek silpnesnius, negu jūsų minusas, kada nešiojat akinius. Pvz., mano akiniai -4,75, o lęšius visada perku -4.

tikrai konkreciai ne Jums lotuliukas.gif
o mano gydytoja sake, kad -0,25 silpnesnius pirkt reikia nei akytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2010 09 11, 23:23)
tikrai konkreciai ne Jums  lotuliukas.gif
o mano gydytoja sake, kad -0,25 silpnesnius pirkt reikia nei akytes  g.gif

nutuokiau lotuliukas.gif jeigu atitiktų minusas, susigundyčiau, nes rudų dar nebandžiau ax.gif

Man keli gydytojai sakė, kad maždaug -0,5 silpnesnius reikia, bet aš imu -4, nes - 4,25 sunkiau gaut, tada užsakinėt reikia ax.gif Skirtumo beveik nejaučiu. Be to, turiu astigmatizmą, bet cilindras labai nežymus, tik 0,5, tai gydytojai patarė bandyt ne cilindrinius (todėl, kad ne kasdien nešioju), nes jų kaina labai išauga. Visai tinka ne cilindriniai smile.gif

Atsakyti
As turejau zalios spalvos kontaktinius lesius. Siaip jie patogus, nes yra plonesni nei paprasti, tai net kartais budavo sunku nuimti, tiek prikibdavo. O kas del spalvos tai pirkau naturalios spalvos paryskinimui, zalias atspalvis, tai vistiek matydavo, kad dirbtines akytes, jokio naturalumo, tiesiog meciau tuos lesius vien del to, kad kvailai zaliai atrodydavo. Na aisku, kievienas grozi supranta kitaip. Pavyzdziui tos oksanos pikul akys man negraziai atrodo.... g.gif
Atsakyti
prazioplinau, FreshLook rudos spalvos, - 1,5, galeciau pasidalint, kadangi ten net 3 poros. , galioja iki 2014 metu. ( buvau parasius 1,75 blush2.gif )
Atsakyti
o as kaip tik atvirksciai girdejau kad lesiai silnesni nei akiniai, tarkim akiniu -2, tai su lesiais -2 matysit silpniau nei su akiniais -2 biggrin.gif bet cia tik nuogirdos, matyt netiesa. o siaip perku tokiu paciu dioptriju kaip ir mano akiniai, viena akis -2, kita -2.25, ir nejauciu jokio skirtumo , akys mato taip pat tiek su lesiais tiek su akiniais, jokio skirtumo blink.gif
o del spalvotu kaip tik dabar isbandau paryskinancius melynus lesius. paryskina tai graziai , bet jau tokie nepatogus, lyginant su day & night kurie man yra tobuli, va sitie paryskinantys ( acuve firmos lyg ir ) nesveikai minksti, sunku isideti ir issimti, daznai lyg ir stringa uz voko nemaloniai g.gif antrakart nepirkciau, tiesiog neapsimoka, nes isnesioti galima max 1 menesi, o day & night as isnesioju puse metu (naktimis isimu ) mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar turiu klausima, kaip ten su keicianciais spalva lesiais]\buvau optikoje ir norejau rudu lesiu, zodziu ekstremaliai akiu spalva pakeist biggrin.gif naturalios mano akys sviesiai melynos. tai toje optikoje mane vos ne isdurnino, kad jokiais budais negaliu pirkt akiu spalva keicianciu ( ne paryskinanciu ) lesiu, nes atrodysiu kaip zombis blink.gif tai taip gaunasi jei esi rudu akiu tai gali belekokios spalvos keiciancius lesius pirkti ir viskas tiks-tiek zalius, melynus ir tt, o jei jau melynos akys- tai su keicianciais atrodysi kaip zombis, tai kaip ten yra istikruju, is kur tokia diskriminacija melynakiu ? doh.gif
Atsakyti