Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

o focus idomu royal blue, ar aqua labiau paryskintu mano akis, mano melynos. O noriu kokiu ryskiai mellynu, zydru.
Atsakyti
QUOTE(*Bitukas* @ 2010 09 09, 19:34)
o focus idomu royal blue, ar aqua labiau paryskintu mano akis, mano melynos. O noriu kokiu ryskiai mellynu, zydru.

Tai norit ryskiai melynu ar zydru?
As nesioju royal blue, tai va tamsiai melyna tokia gaunasi

user posted image

o jei zydru tai imk tuos sviesesnius.

Is toli nesimato to apvaduko, tiesiog grazios tamsios melynos akys ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiliukė!: 09 rugsėjo 2010 - 20:53
o tos sviesios pasviesintu? Kuris atspalvis labiausia paryskintu akis?
Atsakyti
abi paryškins. Priklauso, ko tu nori,- arba šviesių dangaus žydrumo akių, arba intensyvesnių, labiau į "indigo" spalvą. Mano akys melsvai pilkos, aš Royal Blue gal 5 metus nešiojau (panašiai atrodo kaip pas Čiliukę), o šiais metais išbandžiau Aqua. Abi spalvos labai gražios ir man laaabai patinka thumbup.gif . Su Aqua galbūt dažniau būnu paklausta, ar čia tikros spalvos akys biggrin.gif
Galbūt turi kurios vienos spalvos daugiau aksesuarų, drabužių, tai tada žinotum kokia spalva labiau tau tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 09 rugsėjo 2010 - 21:23
o idomu kaip del freshkonu alluring eyes kur padidina akis?
Atsakyti
Tai taip, priklauso kokios nori spalvos. O kad paryskins abi tai manau taip ir as.
Man mieliau tamsi melyna, todel aqua net nebandziau dar. ;]

Nusipirk abejus, nera brangu internetinese parduotuvese visai. Ir pabandysi abejus, kurie labiau patiks tuos nesiok mirksiukas.gif

Del alluring eyes, tai as dabar uzsisakiau, tik man aisku ateis tik po poros savaiciu nes IE gyvenu, tai negaliu dabar pasakyti.
Tik as nelabai suprantu tu nori melynu ar tamsiu? Nes alluring eyes tai tik tamsus atspalviai ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiliukė!: 09 rugsėjo 2010 - 22:17
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 09 09, 23:16)
Tai taip, priklauso kokios nori spalvos. O kad paryskins abi tai manau taip ir as.
Man mieliau tamsi melyna, todel aqua net nebandziau dar. ;]

Nusipirk abejus, nera brangu internetinese parduotuvese visai. Ir pabandysi abejus, kurie labiau patiks tuos nesiok  mirksiukas.gif
Del alluring eyes, tai as dabar uzsisakiau, tik man aisku ateis tik po poros savaiciu nes IE gyvenu, tai negaliu dabar pasakyti.
Tik as nelabai suprantu tu nori melynu ar tamsiu? Nes alluring eyes tai tik tamsus atspalviai ;]

noriu graziu akiu biggrin.gif Uzsisakiau ka tik tas alluring, per kelias dienas gausiu, bus idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitukas* @ 2010 09 09, 21:25)
noriu graziu akiu biggrin.gif Uzsisakiau ka tik tas alluring, per kelias dienas gausiu, bus idomu smile.gif

Idek akytes nufotkinusi, idomu bus paziureti kaip atrodo. ;]
Tik nepamirsk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 09 09, 23:43)
Idek akytes nufotkinusi, idomu bus paziureti kaip atrodo. ;]
Tik nepamirsk.  biggrin.gif

Jei pavyks nufotokgrafuoti, nes neturiu dabar su kuo sad.gif bet gal pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turejo FreshLook Dimensions pasific blue lesiukus, kokie butu atsiliepimai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miegė @ 2010 08 31, 02:10)
Beeeprotiskai noriu tamsiu akiu, juodu ar rudu. Mano pacios akys sviesiai melynos - pilkos(lietuviskos). Taigi butu idomu gauti patarimu is merginu, kurios yra susidurusios su sia problema ir zino gera sprendima ar zino ko geriau vengti  biggrin.gif .

Domina Freshkon Alluring Eyes Mystical Black. Ir FreshLook ColorBlends Brown spalvyte.

Ar esat isbandziusios?
Ir ar neislenda sava spalva akiu is po lesio prie vyzdzio? Nes man tai labai negraziai atrodo kai matosi puse melynu puse rudu akiu  doh.gif
Dekinga;]  4u.gif

As esu melynaake, turejau mystical black, jei apsvietimas tamsesnis, tai viskas puiku, akys isdidintos, tamsios, ryskios http://www.part.lt/p...07422280712.JPG
bet jei dienos apsvietimas, lauke, tai tragedija http://www.part.lt/p...78665683935.jpg jei dar saule pasviesdavo isvis, kaip kriugeris atrodydavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2010 03 16, 23:23)
tik ziurint kokio spavos jusu akytes naturaliai...zinoma reikia bandyti matuotis ax.gif
man kai ieskojau, tai tokie skaidriausi ir geriausi pasirode
FreshLook Dimensions™ CIBA VISION Carribean Aqua
user posted image
o freshkon ne visiems tinka , man pvz netiko, draugei irgi...sake daugumai spalvoti freshkono nlb tinka..nzn kodel net.

tai kad dimensions carribean aqua skaitomos sviesiai zaliomis g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Bitukas* @ 2010 09 09, 21:34)

su royal blue tikrai nebus zydros, bus ryskios melynos, kaip rašalo pripiltos akys smile.gif su aqua daznai nebuna jokio pasikeitimo, na nebent naturalios yra labai sviesios, tada jas tokias zydras, vos ne elektrines padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 09 10, 10:23)
Papildyta:
As esu melynaake, turejau mystical black, jei apsvietimas tamsesnis, tai viskas puiku, akys isdidintos, tamsios, ryskios http://www.part.lt/p...07422280712.JPG
bet jei dienos apsvietimas, lauke, tai tragedija http://www.part.lt/p...78665683935.jpg jei dar saule pasviesdavo isvis, kaip kriugeris atrodydavau biggrin.gif

Oho, na vakare tai tikrai labai graziai atrodo akytes. O sviesoj tai labai jau matosi naturali spalva ;//
Hmm, ziuresim kaip man bus biggrin.gif
Atsakyti