Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(Fia @ 2010 09 07, 12:20)
paziurejau savo recepta, pas mane parasyta sph -5.0 cyl -1.0 , todel sumoje gaunasi -6.0, ir tokio stiprumo lesius as ir nesioju...
kodel pas jus cilindrai parasyti su + zenklu, jeigu jus trumparege  g.gif
jeigu butu su - zenklu, tai pasakyciau kad jums reikia vienai akytei -9.00, o kitai -8.75 stiprumo lesiu  g.gif  o tokiu tikrai buna pirkti....

nsiu atsakyma seimos gyd. ir jos dar paklausiu ka ji mano... o jiai jau nieks neisseis tai reiks nauju akinuku tada.. Bet dar jiai noresiu akiniu, tai vel reiks eit tikrintis akis ? ar seimos gyd israsys man recepta pagal sita... nu pasikonsultuosiu su seimos gyd. dar
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 07, 12:29)
nsiu atsakyma seimos gyd. ir jos dar paklausiu ka ji mano... o jiai jau nieks neisseis tai reiks nauju akinuku tada.. Bet dar jiai noresiu akiniu, tai vel reiks eit tikrintis akis ? ar seimos gyd israsys man recepta pagal sita... nu pasikonsultuosiu su seimos gyd. dar

prie ko cia seimos gydytoja, siulyciau dar karta pasikonsultuoti su akiu gydytoja, kad ji viska paaiskintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2010 09 07, 12:33)
prie ko cia seimos gydytoja, siulyciau dar karta pasikonsultuoti su akiu gydytoja, kad ji viska paaiskintu  4u.gif

vistiek turiu parnest atsakyma, o pas akiu gyd, reikia siuntimo, kitaip juk nepriims, arba jiai priims tai reikes moketi..
Ji man aiskiai ir pasake jusu akims nera tokiu lesiu stipriu.. klausiau gal internetu galima atsisiusti sako ne, nera isvis tokiu gamyboje.. sako nebent eiti i labaratorija vilniuje gamintis duos ilgalaikius, bet ir tai kazi, bet sako gal jie ka sumastytu.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 07, 12:45)
vistiek turiu parnest atsakyma, o pas akiu gyd, reikia siuntimo, kitaip juk nepriims, arba jiai priims tai reikes moketi..
Ji man aiskiai ir pasake jusu akims nera tokiu lesiu stipriu.. klausiau gal internetu galima atsisiusti sako ne, nera isvis tokiu gamyboje.. sako nebent eiti i labaratorija vilniuje gamintis duos ilgalaikius, bet ir tai kazi, bet sako gal jie ka sumastytu.

ka reiskia "tokiu stipriu"? gal galejot patikslinti ta stipruma? nes kiek maciau internete, yra net iki -20 stiprumo lesiu...
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2010 09 07, 14:00)
ka reiskia "tokiu stipriu"? gal galejot patikslinti ta stipruma? nes kiek maciau internete, yra net iki -20 stiprumo lesiu...

as kai nemacius interne buvau ir tu stiprumu, tai tikrai pamaniau kad nera, ji kazkokia man lentele parode, kur ties mano skaiciais nera lesiu doh.gif zinot kai pirma karta ejau del lesiu tai nieko nezinojau, gryzus namo pasiziurau pirmutinei lesiu pardej per interna, ziuru kad tikai yra iki -20-30 doh.gif as jos net nesupratau tada... Jiai kas eisiu tada pas kita.. nunesiu sita atsakyma pasiimsiu kita siuntima...
Atsakyti
Norėčiau įsigyti žydrus lęšius, tik dabar galvoju.. Mano akys rudos, ar galėtų permušti? Dar turėtų būtinai su dioptrijom būti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 07, 15:21)

tai nueikit bet kurioj optikoj pas daktarę pasitikrinti akių, nereikės jokio siuntimo ir pasakys kokių lęšių jums reikia.
Atsakyti
QUOTE(zioogute @ 2010 08 26, 00:29)

Kokia kaina siu lesiu?
Atsakyti
Čia vienam puslapy siūlo, čia dar vienas puslapis. Reikia peiškoti ir pasirinkti kur labiau tau norisi pirktis, kur atrodo patikimiau smile.gif
Atsakyti
Noreciau zaliu lesiu , idomu kokia kaina butu
Atsakyti
QUOTE(mazute_eglute @ 2010 09 08, 14:05)
Noreciau zaliu lesiu , idomu kokia kaina butu

Na tai pažiūrėkite tuose puslapiuose internete. Apie 60 lt.
Atsakyti
Tai niekas nėra bandęs su rudomis akimis permušti į žydrą ar mėlyną? ax.gif
Atsakyti