QUOTE(PAME @ 2008 10 14, 17:41)
Nuotraukas turetu rodyt..
Galiu atsiusti emailu, jei cia nematai.
O maudausi tai juokingai, uzsidedu pora maisiuku, uzsirisu, pasidedu kede vonioj ir kai lipu is duso, tai is kart seduosi ant kedes, kad neminciau tos kojos. Duse stoviu ant vienos kojos arba remiuosi kulnu. Maudausi kiek noriu ir kada noriu
Dariausi "Bendroji medicinos praktika"/www.daktaras.lt. As ten prisirasius seimos klinikoje, tai man kompensuoja teritorine ligoniu kasa. Ploksteles nekompensuoja, nors gal kokioj ortopedijos technikoj deda jas nemokamai, as nezinau. Ta plokstele po 6 men. reikia isimti. Pati as nieko nenusprendziau,as nieko nenutuokiu...butu dares Belickas ir buciau nemynus kojos 2,5 men ir apie ta plokstele net nezinojus
ir tikrai nebuciau taip paprastai kalbejus apie sita operacija, o kaip daryti operacija sprendzia gydytojas (idomu, kodel ortopedijos technikoj man neuzsimine apie tokia galimybe???). Rytoj paklausiu, kada kita koja galesiu operuot. 

O maudausi tai juokingai, uzsidedu pora maisiuku, uzsirisu, pasidedu kede vonioj ir kai lipu is duso, tai is kart seduosi ant kedes, kad neminciau tos kojos. Duse stoviu ant vienos kojos arba remiuosi kulnu. Maudausi kiek noriu ir kada noriu

Dariausi "Bendroji medicinos praktika"/www.daktaras.lt. As ten prisirasius seimos klinikoje, tai man kompensuoja teritorine ligoniu kasa. Ploksteles nekompensuoja, nors gal kokioj ortopedijos technikoj deda jas nemokamai, as nezinau. Ta plokstele po 6 men. reikia isimti. Pati as nieko nenusprendziau,as nieko nenutuokiu...butu dares Belickas ir buciau nemynus kojos 2,5 men ir apie ta plokstele net nezinojus

ačiū
o tu kai maudaisi, tai kojos reiškia nešlapini? Ir ar ją kada nors iki šiol buvo galima plauti?
Tai kaip supratau, tai nueini pas gydytoją, ir konsultacijos metu klausi, ar deda tą plokštelę, jei nededa, vadinasi, primint kojos negalėsi? O kai tą plokštelę po 60 mėn išiminėja, vėl operacija? Man vieną foto atidarė, kur su basute, kitų niekaip neužkrauna. Tai ten ir yra tas orto batas, ane? Tai tada žiemos sezono metu be šansų į lauką