Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(smėlė @ 2010 01 10, 17:59)
Reikia truputį Vilnių apginti  smile.gif  Man operaciją darė Vilniaus greitosios pagalbos universitetinėj ligoninėj - valstybinėj, ne privačioj. Padarė puikiai, nieko nekainavo (tik gydytojui atsilyginau už gerą darbą  blush2.gif ). Tiesa, eilėj laukiau 3 mėn., bet daugiau dėl to, kad pati rinkausi laiką iš siūlomų. Privačioj klinikoj darant, žinoma, viskas kainuoja, bet dirba tie patys daktarai. Mes galim rinktis, kur, kada ir už kiek operuottis. Manau gerai, kad yra pasirinkimas  ax.gif


smėle, gerai kad Vilniu gini mirksiukas.gif
Buk gera parasyk i AZ kiek Lt tas tavo atlygis sudaro. ax.gif Man ta patI OPERACIJA gresia. Vienas dalykas man Vilniaus greitosios pagalbos universitetinėj ligoninėj nepatinka, kad is karto gydytojas nepasako operacijos laiko, kazkokios eiles, vz nezinai kada operuos, negali susiplanuoti savo laiko i prieki. Gal kitos kitaip mokejo susitarti g.gif
Atsakyti
As ne del to kad Kauna "paslovinti" biggrin.gif , bet gal pvz ir vilnietems galima operuotis Kaune. O kodel gi ne, manau naujas istatymas leidzia ne tik savo mieste bet ir visoje Lietuvoje rinktis specialista ir nemokamai gydytis. Juo labiau, kad su vietine nejautra nereikia ir net negalima g.gif likti nakvoti dienos chirurgijos sk.

Aisku, kad is tolo planuoja, tai ir 3 men gali palaukti, o as tai del savo gyvenimo per dvi salis dziaugiausi kad galiu pasukti gyd. i mobilu ir susitarti uz poros savaiciu ir neuzmoketi uz tai tukstancio nei puses tukstancio. Labai "kaunietiskai" cia tas paskutinis sakinys man gavosi lotuliukas.gif Atsiprasau.

Tik rasau, kad teorine galimybe yra. Nors gal savam mieste ir ligoniniu sienos ir kvapas savas. Man tai jokio skirtumo, net kokioj pasaulio sali gydytis, savrbu pas specialista, kuriuo gali pasitiket.

Siandien bandysiu pasilepinti vonia. Metodas - viena koja ant vonios krasto lotuliukas.gif Dusu nepasitikiu, gali permirkti tvarstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lantajo: 10 sausio 2010 - 19:43
[quote=lantajo,2010 01 10, 20:39]As ne del to kad Kauna "paslovinti" biggrin.gif , bet gal pvz ir vilnietems galima operuotis Kaune. O kodel gi ne, manau naujas istatymas leidzia ne tik savo mieste bet ir visoje Lietuvoje rinktis specialista ir nemokamai gydytis. Juo labiau, kad su vietine nejautra nereikia ir net negalima  g.gif likti nakvoti dienos chirurgijos sk.




Skaiciau DELFIJE mediko komentarus, kad Vilnieciams operuotis Kaune tik teorine galimybe. Operuotis tai galima, bet uz operacija reikes susimoketi patiems, nes Vilniaus ligoniu kasos ne visais atvejais sutinka kompensuoti gydyma. Be to siame forume mamytes kazka buvo uzsimine.
Vilniuje irgi galima daktaru susirasti, dirba daug gydytoju baigusiu ir KMU ir VU, galu gale dauguma ju stazuojasi uzsienyje. Bet aisku specialistas geras turi buti, o pas juos dazniausiai dideles eiles. Ne tokie "pasizymeje" isoperuoja be ilgos eiles, tokiu yra ir Vilniuje ir Kaune, o pas juos visuomet rizika didesne. Nors daznai viskokiu blogybiu pasitaiko ir pas asus operuojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausa: 10 sausio 2010 - 20:07
Mergaites,gal kuri turite daktaro Laimucio Skiko telefono numeri? 4u.gif atsiuskite prasau i AZ,busiu labai dekinga,radau nete kontaktini mobilu numeri bet vieno skaiciuko truksta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(industrija @ 2010 01 07, 16:31)
Kada darysies rentgeną? Pamenu, minėjai, kad gyd. bus vėl kažkaip po švenčių ilgesniam laikui išvykęs, reikia jau turbūt po biškį pradėt gaudytis, norisi jau pilnai dešinę minti.

Ar jau normaliai išsijudino kairės nykštys? Nejauti pakitimų eisenoj po lapiduso?


Sveika, tik dabar prisiminiau, kad pamiršau atsakyti blush2.gif Man atrodo gydytojas minėjo, kad bus iki sausio 18 d., tai iki to laiko reikės pasidaryt rentgeną ir jį pagauti.
Na nykštį pajudinu, kai nepamirštu (nors dažniausiai pamirštu, pirmą kartą šiuo atžvilgiu buvau pažangesnė blush2.gif , tai ir paskauda dar). Labai jau norisi normaliai minti abiem kojom, nes per šias kelias savaites visiškai išklišinau tą didelį ugsą statydama šonu koja smile.gif
Atsakyti
Brrr, baisu ir pagalvoti kaip as savo peda apleidau...
Praktiskai sunykes pedos pirsto "kauliuko" sanarys..Vaikstau ant isorinio pedos skliauto ir vis tempiu guma operacijai....Prisidirbsiu, o gal jau ir prisdirbau.
Turbut mano sunkus "atvejis bus".
Kad velu ir dar kokio metalo reiks tai tikrai, o ir operacijos sekme neaiski; pavydziu toms, kurios jau po visu proceduru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achema: 11 sausio 2010 - 19:02
Siandien 5 diena po operacijos ir teko daug reikalu mieste tvarkyt. Myniau ant kulno su ta kavailokai atrodancia slepete su lipdukais.

Kai pedos neskauda, zaizda gerai gyja iskyla avalynes klausimas. Kokie batai ziema? Kada? Po siulu isemimo? Koks batu modelis jums buvo pats pirmas po OP (ar specialiai prikot ar i senus bandet ilyst?)

Mano peda tik truputi patinus, atrodo, galeciau ikisti ir i vienu dydziu didesnius batus, bet idomu, kada bus leista gydytojo?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vasario men. man paskirta si operacija.Operuosiuos Lazdynuose pas J.Janaviciu.Kas link pooperacinio laikotarpio, tai man daktaras sake, kad 4 dienas negalesiu kojos priminti, o veliau 4 sav. galesiu vaikscioti primindama tik isorini pedos skliauta. Siek tiek nervinuos del visu galimu nepatogumu, bet raminuosi tuo, kad vasara jau turesiu normalia peda biggrin.gif
clap.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti