Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Kodėl niekas neparašote, kas darėtės tokią operaciją?????? mad.gif
Atsakyti
mano mama pasidare panasia operacija praeita vasara...jai buvo abieju koju kauliukai issoke virsutineje pedos dalyje...ji labai norejo pasidaryt ta operacija, nes tipo negrazu, o ir avalyne spausdavo tuos kauliukus...tai va, iskart po operacijos pradejo gailetis, kad nepaklause mano atkalbinejimu...nes siaubingai skaudejo abi ******, zaizdos negijo, jokios avalynes negalejo nesiot ir pan...operacija pasidare vasara, o normaliai vaiksciot dantis sukandus pradejo pries kaledas...zodziu, neaisku kodel tokios komplikacijos... g.gif atrodo ir gydytojas profesionalas, ir mano mama pati medike (operacija dare kolega) prisiziurejo tas zaizdas, bet... blink.gif
Atsakyti
Merginos, perskačiau visų nuomones, bet vistiek noriu darytis šią operaciją blink.gif
Kolegė mane sakė suves su pažįstamu chirurgu, reiks ilgai netempt ir šią vasarą pasidaryt. Blyn, jau nusibodo su tais kauliukais - batų gadinimas. Apie kojų grožį tai net nekalbu - net pedikiūrą nedrįstu eit pasidaryt. Kompleksuoju baisiausiai dėl jų. O kai daug vaikštau, pavargsta kojelės schmoll.gif
Būtinai parašysiu, kai turėsiu patirties. cool.gif
Atsakyti
As dariausia sia operacija, vasara liepos 2 d. aisku skausmas nerealus po operacijos, bet kai viskas praejo labai labai dziaugiuosi, kad ja pasidariau, lengviau vaikscioti, ne taip skauda, ir i batus telpa smile.gif mano mama irgi daresi abieju koju pries kokius 5 metus irgi dziaugiasi (ji pati medike).
2 menesius turejau nedarbingumo lapeli, kazkur po 6 savaiciu iseme varzta, visa ta laika muvejau specialius batus. Sunkiausia yra pirma savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 18 sausio 2005 - 14:44
QUOTE(xenzy @ 2005 01 18, 14:35)
As dariausia sia operacija, vasara liepos 2 d. aisku skausmas nerealus po operacijos, bet kai viskas praejo labai labai dziaugiuosi, kad ja pasidariau, lengviau vaikscioti, ne taip skauda, ir i batus telpa smile.gif mano mama irgi daresi abieju koju pries kokius 5 metus irgi dziaugiasi (ji pati medike).
2 menesius turejau nedarbingumo lapeli, kazkur po 6 savaiciu iseme varzta, visa ta laika muvejau specialius batus. Sunkiausia yra pirma savaite.

Parasyk, Xenzy, koks chirurgas dare sia operacija. Pries metus pati uzsidegiau dideliu noru, bet neisdrisau iki ligonines nuvaziuoti blush-anim-cl.gif Siaip iki ziemos- jokiu problemu, bet tik atsala orai, tai kauliuka skauda nerealiai. Vasara tai tikrai susiimsiu, na tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2005 01 19, 18:54)
Parasyk, Xenzy, koks chirurgas dare sia operacija. Pries metus pati uzsidegiau dideliu noru, bet neisdrisau iki ligonines nuvaziuoti  blush-anim-cl.gif Siaip iki ziemos- jokiu problemu, bet tik atsala orai, tai kauliuka skauda nerealiai. Vasara tai tikrai susiimsiu, na tikiuosi  smile.gif

Mane operavo Klaipedoje, raudonojo kryziaus ligonineje, gydytojas Petras Blažys (pavardes gerai nepamenu, antra diena bandau atgaminti, bet uzkrito, kai prisiminsiu tiksliai pasakysiu).
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 01 20, 10:06)
Mane operavo Klaipedoje, raudonojo kryziaus ligonineje, gydytojas Petras Blažys (pavardes gerai nepamenu, antra diena bandau atgaminti, bet uzkrito, kai prisiminsiu tiksliai pasakysiu).

vat prisiminiau, Petras Bružas smile.gif
Atsakyti
Merginos, buvau siandien konsultuotis del pedu kauliuku.
Nusprendziau darytis operacija, nes kuo ilgiau tempsiu - tuo didesne problema bus, savaime tikrai nesusitvarkys. Gijimo skausmai kiekvienam skirtingi - vieniem labai skauda, kitiem beveik ne rolleyes.gif Geriau operuotis vasara, nes basutem lengviau apsiauti - maziau skauda kojas. Nedarbingumo laikotarpis ~2,5 men (cia mano atveju, kai operuociau abi ******, vienai pedai nesudetinga operacija, kitai - sudetingesne) kelios dienos ligoninej po operacijos, po to namie. Dauguma ir stabdo tas ilgas, o neretai ir skausmingas blink.gif gijimo laikotarpis.
Reikia tik su darbdaviu susitarti wink.gif ...
Atsakyti
nagi Juodai, ar pasidarei operacija? kaip tavo gijimas? ar labai kankiniesi? įdomu, nes ir pati apie tai galvoju, tik man dar neskauda, bet žiūriu jau batai deformuojasi.. irgi paveldima..
Atsakyti
Juodai kaip sekėsi? ar jau pasidarei?
aš tai vis neatsidžiaugiu, tokia graži dabar kojytė smile.gif ir į batelius telpa smile.gif dar paskausta, bet ne tiek kiek prieš operaciją smile.gif
Atsakyti
Man prieš pora metų buvo pradėję skaudėt, kauliukas truputį išryškėjo. Paskui kažkaip skausmas praėjo. Gal čia tokia pradžia, reikia laukti pablogėjimo? g.gif
Atsakyti
Na ką smile.gif pasidariau operaciją balandžio 25d. smile.gif, abiejų kojų. Šiandien išėmė siūlus. Dar po savaitės trauks tuos Kiršnerio virbalus.
Pati operacija - baikės. Padaro spinalinę nejautrą ir gali sau švilpaut atsipūtus. Tik drelės garsas girdisi laugh.gif
Po operacijos ypatingų skausmų irgi nejaučiau, nes sesutės iš karto perspėjo - tik pradeda skaudėti, kviesk mus, leisim nuskausminamuosius. Taip kad skausmo beveik ir nejaučiau biggrin.gif . Baisoka buvo atsistot ant kojų (kulnų) kitą dieną po operacijos. Bet irgi - baisu tik pirmas kartas.
Pirmadienį operavo, penktadienį išleido namo. 4 dienas leido antibiotikus. Penktadienį gavau paskutinę dozę nuskausminamų, nors jų jau nebereikėjo.
Dabar sėdžiu sau namuose, krypuoju kaip antis ant kulnų smile.gif Ant kulnų vaikščiot (nerenti pėdos priekio) rekomenduoja 5 savaites. Po to dar 3 mėnesius naudot pirštų skirtukus.
Tiesa iš ryto, ar ilgiau pasėdėjus ištiestom kojom, nuleidus kojas ant gridų pradeda jas mausti. Tada pamankštinu truputį, pakilnoju aukštyn-žemyn, ir galiu sau pavaikščiot, kaip gydytojas rekomendavo "savo reikmėm" smile.gif

Na, kol kas tiek naujienų. Kaip toliau seksis - parašysiu. Tiesa, siūlės nelabai kaip atrodo, biskį grubokai susiūtos, gal kuri, dariusi tokią operaciją, pasidalinsit patirtim apie tai? Kaip jas prižiūrėt, kaip pagražint randą? Šiandien sesutė labai rekomendavo Bioptron lempą, bet, kaip supratau, ji pati užsiima platinimu, taip kad... rolleyes.gif
Atsakyti