Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(sandriux @ 2009 04 25, 23:18)
o as geguzes 26 jau antra koja operuosiuos. ax.gif  Pirmoji jau visai graziai atrodo nes jau po operacijos 5 men praejo, tai galiu ant tos kojos laisvai sokineti. Nejauciu jokio nepatogumo, nors ir yra like du varztai kojoj. Chirurgas sake kad tuo paciu ir tuos varztus pasalins, kai darys kitos kojos operacija thumbup.gif . Labai laukiu kad kuo greiciau pasidaryciau ir visam laikui galeciau pamirs ne tik operacijas, bet ir negrazias kojas, kuriuos isdarkydavo ir batukus. Net gaila naujus batelius mautis, kad neissitampytu ties kauliuku  schmoll.gif

sveikinu!
sakai itk po 5 menesiu puikiai jautiesi? o kada pradejai vaiksciot? i darba ir pan?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 29, 10:31)
sveikinu!
sakai itk po 5 menesiu puikiai jautiesi? o kada pradejai vaiksciot? i darba ir pan?

jau po 2 men pradejau normaliai jaustis, bet kartais dar ilgiau pavaiksciojus pamausdavo koja, nors jau ir tada teko baliuj sokti biggrin.gif , bet ryte tai tada slubavau po sokiu ax.gif 9 sav yra pacios bjauriausios kai tenka minti tik ant kulno, tai ir slubuoji, bet as jau 8 sav pradejau normaliai vaikscioti
Atsakyti
QUOTE(Svetlana41 @ 2009 04 10, 17:38)
O aš darau voneles su mineralu Bišofit kojams, ramina, skausmas praejo ir žigioti lengva, pabandykite, manau ir Jums bus geriau. http://www.bisheffec...bisofita,3.html

Žinau dar nuo sovietinių laikų ir turiu užsirašiusi vieną receptą kurio veikimo aš ligi šiol nesuprantu, bet faktas toks buvo - mano bendradarbė labai kentėjo nuo kojos nykščio kaulo ataugos ir jinai pas vieną seną kaimo moteriške sužinojo receptą - vieną šaukštą sodos, vieną šaukštą garstyčių miltelių ir vieną šaukštą druskos, nedideliame kiekyje šilto vandens ištirpinti (tegulvanduo būna kiek karštesnis) ir sukišti kojas, kad apsemtų tas vietas, laikyti 15 min. Tokias vonias daryti vakare, svarbu nepraleisti nei vienos dienos visus 3 mėnesius. Tik reikia didelės kantrybės, nestik po 1 mėnesio pradėjo bukti skausmas, po antro sakė, kad skausmo nėra, po 3 mėnesio sakė, kad jaučia kad sumažėjo kauliukas, Po to reikia daryti pusės metų pertrauką ir vėl 3 mėnesiai. Taip visus 2 metus kol su ja kartu dirbau jinai ir darė. Tik aš niekaip nesuprantu vieno dalyko: dėl skausmo kad sumažėjo, tai galima suprasti - gal vonelės ramina. Bet kad kauliuko išsikišimas per tuo metus smarkiai sumažėjo tai aš niekaip nesuprantu kodėl taip atsitiko, bet vistiek jums nutariau parašyti,
Atsakyti
gal tas sukaulejimas yra koks nors kalcinatas ar drusku nuosedos ir jos pamazu aptirpo?
Atsakyti

RAME,
kaip laikaisi, kaip tavo kojytes atrodo? Ar patenkinta.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 04 09, 17:19)
Arba tik tokius kaip paveiksiuke biggrin.gif  Ryt jau bandysiu matuotis, jei ką su Crocsais vaikščiosiu cool.gif

Na,kaip sekasi nesiot?Ar poveikis yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2009 05 13, 14:09)
RAME,
kaip laikaisi, kaip tavo kojytes atrodo? Ar patenkinta.4u.gif

Kaire koja nelabai patenkinta, bet sake, kai ims lauk ploksteles-pataisys..siaip sake reikia ismankstinti, daryti voneles, risti pleistra aplink peda po kauliuku, kad griztu kaulai atgal...nelabai as darau tuos dalykus blush2.gif vis atidedu rytojui smile.gif Bet visumoj tai viskas gerai, nuospaudos dingo, perku naujus batus ir kauliuko nespaudzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2009 05 13, 14:48)
Kaire koja nelabai patenkinta, bet sake, kai ims lauk ploksteles-pataisys..siaip sake reikia ismankstinti, daryti voneles, risti pleistra aplink peda po kauliuku, kad griztu kaulai atgal...nelabai as darau tuos dalykus  blush2.gif  vis atidedu rytojui  smile.gif Bet visumoj tai viskas gerai, nuospaudos dingo, perku naujus batus ir kauliuko nespaudzia  ax.gif

idomu pasidare, bigsmile.gif o kaip gi ta pleistra risti? Ar apsukti aplink, ratu apie peda, ties ta vieta kur kauliukas ar kaip kitaip? O kaire koja tavo antra operuota? Ar nesioji supinatorius?
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 05 13, 14:29)
Na,kaip sekasi nesiot?Ar poveikis yra g.gif

Na aš dar tik mėnesį naudoju, tai negaliu pasakyt. Kažkas vyksta jaučiu, bet reikia bent 3 mėn panešiot (taip rašo).
Ir nenaudoju kaip reikėtų dieną, naktį blush2.gif gal tada greičiau rezultatas būtų.
Parašysiu dar po mėnesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2009 05 13, 19:02)
idomu pasidare,  bigsmile.gif o kaip gi ta pleistra risti?  Ar apsukti aplink, ratu apie peda, ties ta vieta kur kauliukas ar kaip kitaip? O kaire koja tavo antra operuota? Ar nesioji supinatorius?

Ant kojines, aplink peda, iskart po kauliuku..apsukti ratu aplink peda.. biggrin.gif Nesioju silikoninius tarpupirscius dar, ju taip ir nebuvau isemus niekada..mano abi kojos operuotos..supinatoriu nenesioju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2009 05 14, 12:27)
Ant kojines, aplink peda, iskart po kauliuku..apsukti ratu aplink peda.. biggrin.gif  Nesioju silikoninius tarpupirscius dar, ju taip ir nebuvau isemus niekada..mano abi kojos operuotos..supinatoriu nenesioju  schmoll.gif

Man tai sake supinatoriu nesioti, nes tada peda siaureja. Mane siaip nervina, kad ta peda, nors ir yra zy :unsure dailesne, bet vis tiek tas kauliukas kazkiek yra issikises. Galvoju, gal ir man reiktu ta pleistra pabandyti, g.gif , nelabai supratau kaip tau reikia daryti: 1. ant paties kauliuko reikia ta pleistra sukti apie peda, ar apie peda virs kauliuko, pati kauliuka paliekant neapsulta. Ir del ko tau taip liepe daryti?

PS nesiryztu antros kojos operuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 05 14, 10:04)
Na aš dar tik mėnesį naudoju, tai negaliu pasakyt. Kažkas vyksta jaučiu, bet reikia bent 3 mėn panešiot (taip rašo).
Ir nenaudoju kaip reikėtų dieną, naktį blush2.gif  gal tada greičiau rezultatas būtų.
Parašysiu dar po mėnesio biggrin.gif

sekmes 4u.gif nesiojant.Lauksim rezultatu ax.gif
Atsakyti