Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

QUOTE(Vijula @ 2007 11 19, 16:28)

dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta g.gif

Ogi labai paprastai staiga vienas vaikas kuris lopselio grupeje yra vyriausias patampa labai uzaugusiu ir pasakoma kad jis jau keliauja i antra auksta t.y. darzelio grupe nor sjam dar ir nera tiek metuku kiek priklausytu buti tongue.gif mirksiukas.gif buna ir taip tikrai buna 4u.gif
Atsakyti
Sveikutës, mano sûnus grupæ zyliukai, lanko jau antri metai, "zyliuku" auklëtojos labai puikios, myli vaikus ir savo darbà atlieka labai gerai. O jums mamyte Juoduke2 linkiu didelës kantrybës, nes tokios maþos mergaitës adaptacija gali bûti ilgas ir sunkus procesas.

Atsakyti
QUOTE(Jole1 @ 2008 03 03, 10:22)
Sveikutës, mano sûnus grupæ zyliukai, lanko jau antri metai, "zyliuku" auklëtojos  labai puikios, myli vaikus ir savo darbà atlieka labai gerai. O jums mamyte Juoduke2 linkiu didelës kantrybës, nes tokios maþos mergaitës adaptacija gali bûti ilgas ir sunkus procesas.

Aciukas wub.gif bet mano maziuke su aukletoja Rita , ta sviesia, per puse min nurimsta, eina zaidzia ir t.t. tik karts nuo karto paklausia kur mamyte ir viskas, ji verkia tik man isejus, bet kai kita aukletoja pamaciau... kad is vis nusisukus nuo maziules..tai supykau..o maniske yra tokia bendrauti nori,,, ja tik reikia pirmas pora min nuvesti prie zaisliuku ar vaikuciu kitu ir pan wub.gif pati aukletoja sake, kad ji cia puikiai jauciais tik noro reikia ja nuraminti , uzsiimti ja kelias min ir bedos jokios....bet jei atvedus maziule ir aukletoja nusisuka, tai kada ji turi nurimti, gi jai sokas...mama isejo, aukletoja ignora ijungia.. doh.gif nu matysim kaip bus toliau, siaip mano ispudis buvo geras pradzioj apie visas...iki tos akimirkos kai pamaciau kad viena aukletoja neramina jos ...ir tai netycia pamaciau...
Atsakyti
[quote=juoduke2,2008 03 03, 14:38]
Aciukas wub.gif bet mano maziuke su aukletoja Rita , ta sviesia, per puse min nurimsta, eina zaidzia ir t.t. tik karts nuo karto paklausia kur mamyte ir viskas, ji verkia tik man isejus, bet kai kita aukletoja pamaciau... kad is vis nusisukus nuo maziules..tai supykau..o maniske yra tokia bendrauti nori,,, ja tik reikia pirmas pora min nuvesti prie zaisliuku ar vaikuciu kitu ir pan wub.gif pati aukletoja sake, kad ji cia puikiai jauciais tik noro reikia ja nuraminti , uzsiimti ja kelias min ir bedos jokios....bet jei atvedus maziule ir aukletoja nusisuka, tai kada ji turi nurimti, gi jai sokas...mama isejo, aukletoja ignora ijungia.. doh.gif nu matysim kaip bus toliau, siaip mano ispudis buvo geras pradzioj apie visas...iki tos akimirkos kai pamaciau kad viena aukletoja neramina jos ...ir tai netycia pamaciau...
Bet tikiuosi cia tik netycia taip gavosi, pasirode smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juoduke2 @ 2008 02 27, 12:05)
Sveikutes,

Norejau paklausti gal kuri zinote apie Zyliuko grupe, apie aukletojas...Kokia kitu nuomone? Pradejau vesti savo mergyte, jai 2m, visi vyresni, nes nera vietos pas savo bendraamzius... palikta maziuke verkia labai bet sako nurimsta paskui ir buna.Sutikau rubinej mamyte siandien , ji sako vakar atvede savo mergyte veliau maniske vis dar verke.... Siandien kaip tycia ivedziau maziuke i grupe aukletoja ja pasieme, ir uzdariau duris, vel po puses min praveriau duris, padet jai maisteli, pamaciau kad  maze verkia, o aukletoja kaip niekur nieko vaiksto rankas susinerus uz nugaros...ne neziuri i ja .  verysad.gif  ar cia man taip tik atrodo.. ar reiketu vaika nuraminti, bent pabandyti, parodyti kur zaislai, paaiskinti ... jai patinka tiek vaikai tiek zaislai... tik reikia ja uzsnekinti ir jai paiskinti... tai bandysiu kalbetis graziuoju, is triju aukletoju, man tik viena miela tokia, matosi uzsiima su vaikais, nu gal cia man irgi tik pasirode...Matysim kaip bus toliau... Aisku suprantu joms cia tik didesnis vargas, maziuke, jai demesio daugiau reikia... bet negi gali buti ant tiek salotos, kad mazdaug jei tu verki ir verk.... pati nurimsi... gryzau namo baisiai issiutusi... ir supykusi...

Labai atsiprasau, aukletoju uz nesusipratima, ir ne salotomis isvadinti norejau taip negrazu, man tik pasirode saltos, o ne salotos.... wub.gif blush2.gif bet tai tik nesusipratima,s viskas yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
uzrasem savo vaiki idarzeli, bet net nezinau, koks jo pavadinimas ax.gif ar volungele ne prie Azuolo vidurines yra? nes mes i ta ir uzrasem...problema tokia, kad uzrasem vos gimusi, manem, kad 2 metuku jau bus didelis ir jau nuo geguzes men. turetu eiti, bet dabar pamastem, kad jis vis dar mums labai mazas, ir galvojam palaukt iki rudens...kaip jus manot, ar galima atideti ta lankyma?ar, jei jau uzrasem nuo geguzes, tai ir reiks nuo geguzes leisti, nes veliau dings eile?aisku, reiks dar su vedeja pakalbet, bet kaip jus manot?
Atsakyti
Niu va baigesi nesusipratimai, Viskas gerai, gal as per daug stresinausi, issiaiskineme su aukletojom thumbup.gif viskas gerai bigsmile.gif ivyko sioks toks nesusipratimas doh.gif wub.gif as per daug sureagavau, i tai ka pamaciau... Zyliuku guper aukletojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
nu va smagu, kad jums gerai einas, sekmes juoduke. o mes vis dar bandom laime. smile.gif kai raism pasakysiu
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 03 04, 23:00)
nu va smagu, kad jums gerai einas, sekmes juoduke. o mes vis dar bandom laime. smile.gif kai raism pasakysiu

Aciukas mirksiukas.gif mes vistiek draugausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif parasykit kuri apie Rudnosiuku ar pns. pamokeles.Gal kas lankot, kaip ten viskas? Ka veikia vaikuciai ir pns. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 03 04, 19:39)
uzrasem savo vaiki idarzeli, bet net nezinau, koks jo pavadinimas ax.gif ar volungele ne prie Azuolo vidurines yra? nes mes i ta ir uzrasem...problema tokia, kad uzrasem vos gimusi, manem, kad 2 metuku jau bus didelis  ir jau nuo geguzes men. turetu eiti, bet dabar pamastem, kad jis vis dar mums labai mazas, ir galvojam palaukt iki rudens...kaip jus manot, ar galima atideti ta lankyma?ar, jei jau uzrasem nuo geguzes, tai ir reiks nuo geguzes leisti, nes veliau dings eile?aisku, reiks dar su vedeja pakalbet, bet kaip jus manot?

Prie Azuolo vid. darzelis ne "Volungele", jis randasi prie "Vieno cento" parduotuves ax.gif . Butinai pakalbekite apie tai su darzelio direktore iki geguzes men ax.gif , nes po to gali is sarasu isbraukti g.gif . Mums taip su "Volungeles darzeliu buvo doh.gif , sumaisiau menesius kada zadejau atvykti blush2.gif , isbrauke doh.gif , tai dar pora teko laukti blink.gif, bet dabar viskas gerai thumbup.gif lankom mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau jau,mes savaite paeinam i lopsiuka ir vel koset pradejo ir temper lyg kilt nori jau siek tiek yra,slogute vel prasidejo........einam savaite i lopsiuka,tris sedim namie su bilioteniu vel pasveiko savaitele paejom ir vel sakes verysad.gif maniau jau orai atsilinije nebus tu ligu...o se tau kad nori verysad.gif isleidau i lopsiuka siandien bet jauciu kad teks vaziuoti pasimti........ verysad.gif ar lopsiukuose jusu vaikuciai taip neserga?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2008 04 01, 07:24)
nezinau jau,mes savaite paeinam i lopsiuka ir vel koset pradejo ir temper lyg kilt nori jau siek tiek yra,slogute vel prasidejo........einam savaite i lopsiuka,tris sedim namie su bilioteniu vel pasveiko savaitele paejom ir vel sakes verysad.gif maniau jau orai atsilinije nebus tu ligu...o se tau kad nori verysad.gif isleidau i lopsiuka siandien bet jauciu kad teks vaziuoti pasimti........ verysad.gif ar lopsiukuose jusu vaikuciai taip neserga?

Serga......Paskutini karta po sunkaus viruso tris savaites nejome i darzeli, atrodo viskas gerai, bet po savaites puliuojanti angina.....Nezinau ar cia vien darzelis kaltas g.gif
Atsakyti