[quote=juoduke2,2008 03 03, 14:38]
Aciukas

bet mano maziuke su aukletoja Rita , ta sviesia, per puse min nurimsta, eina zaidzia ir t.t. tik karts nuo karto paklausia kur mamyte ir viskas, ji verkia tik man isejus, bet kai kita aukletoja pamaciau... kad is vis nusisukus nuo maziules..tai supykau..o maniske yra tokia bendrauti nori,,, ja tik reikia pirmas pora min nuvesti prie zaisliuku ar vaikuciu kitu ir pan

pati aukletoja sake, kad ji cia puikiai jauciais tik noro reikia ja nuraminti , uzsiimti ja kelias min ir bedos jokios....bet jei atvedus maziule ir aukletoja nusisuka, tai kada ji turi nurimti, gi jai sokas...mama isejo, aukletoja ignora ijungia..

nu matysim kaip bus toliau, siaip mano ispudis buvo geras pradzioj apie visas...iki tos akimirkos kai pamaciau kad viena aukletoja neramina jos ...ir tai netycia pamaciau...
Bet tikiuosi cia tik netycia taip gavosi, pasirode
Papildyta:
QUOTE(juoduke2 @ 2008 02 27, 12:05)
Sveikutes,
Norejau paklausti gal kuri zinote apie Zyliuko grupe, apie aukletojas...Kokia kitu nuomone? Pradejau vesti savo mergyte, jai 2m, visi vyresni, nes nera vietos pas savo bendraamzius... palikta maziuke verkia labai bet sako nurimsta paskui ir buna.Sutikau rubinej mamyte siandien , ji sako vakar atvede savo mergyte veliau maniske vis dar verke.... Siandien kaip tycia ivedziau maziuke i grupe aukletoja ja pasieme, ir uzdariau duris, vel po puses min praveriau duris, padet jai maisteli, pamaciau kad maze verkia, o aukletoja kaip niekur nieko vaiksto rankas susinerus uz nugaros...ne neziuri i ja .

ar cia man taip tik atrodo.. ar reiketu vaika nuraminti, bent pabandyti, parodyti kur zaislai, paaiskinti ... jai patinka tiek vaikai tiek zaislai... tik reikia ja uzsnekinti ir jai paiskinti... tai bandysiu kalbetis graziuoju, is triju aukletoju, man tik viena miela tokia, matosi uzsiima su vaikais, nu gal cia man irgi tik pasirode...Matysim kaip bus toliau... Aisku suprantu joms cia tik didesnis vargas, maziuke, jai demesio daugiau reikia... bet negi gali buti ant tiek salotos, kad mazdaug jei tu verki ir verk.... pati nurimsi... gryzau namo baisiai issiutusi... ir supykusi...
Labai atsiprasau, aukletoju uz nesusipratima, ir ne salotomis isvadinti norejau taip negrazu, man tik pasirode saltos, o ne salotos....

bet tai tik nesusipratima,s viskas yra gerai