Sveikutes,
Norejau paklausti gal kuri zinote apie Zyliuko grupe, apie aukletojas...Kokia kitu nuomone? Pradejau vesti savo mergyte, jai 2m, visi vyresni, nes nera vietos pas savo bendraamzius... palikta maziuke verkia labai bet sako nurimsta paskui ir buna.Sutikau rubinej mamyte siandien , ji sako vakar atvede savo mergyte veliau maniske vis dar verke.... Siandien kaip tycia ivedziau maziuke i grupe aukletoja ja pasieme, ir uzdariau duris, vel po puses min praveriau duris, padet jai maisteli, pamaciau kad maze verkia, o aukletoja kaip niekur nieko vaiksto rankas susinerus uz nugaros...ne neziuri i ja .

ar cia man taip tik atrodo.. ar reiketu vaika nuraminti, bent pabandyti, parodyti kur zaislai, paaiskinti ... jai patinka tiek vaikai tiek zaislai... tik reikia ja uzsnekinti ir jai paiskinti... tai bandysiu kalbetis graziuoju, is triju aukletoju, man tik viena miela tokia, matosi uzsiima su vaikais, nu gal cia man irgi tik pasirode...Matysim kaip bus toliau... Aisku suprantu joms cia tik didesnis vargas, maziuke, jai demesio daugiau reikia... bet negi gali buti ant tiek salotos, kad mazdaug jei tu verki ir verk.... pati nurimsi... gryzau namo baisiai issiutusi... ir supykusi...