Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

QUOTE(godule @ 2007 10 07, 03:19)
na ar pavyko pakliūt pas pelėdžiukus,jei taip pavydžiu,manoji paruošiamukuose vis ašaroja kad į pelėdžiukus nori grįžt,na ten auklėtojos thumbup.gif o jau Daiva -tai kažkas nerealaus,norėčiau ,kad tokie pedagogai mano mergytę visą laiką lydėtų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pabuvom mėnesį pelėdžiukuose ir perėjom į gulbiukus. Tiesą sakant net nespėjau susipažint su auklėtojom ax.gif.

QUOTE(trešnė @ 2007 11 06, 09:32)
Mano vaikas šiais metais baigė Gulbiukų grupę, ten per tuos keletą metų keitesi auklėtojos, tačiau pagrindinė Loreta buvo visus tuos metus. Ji  thumbup.gif  auklytė, labiausiai man ji patiko tuo, kad vaikai ja buvo labai patenkinti, priešingai nei tomis kitomis... paskutinius dvejus metus buvo auklėtojos Loreta ir Zina, tai Zina vaikams Labai nepatikdavo, pati nekarta buvau girdėjusi ja rėkiant ant vaikų, na žodžiu kaip ji pati vieną kartą save bandė teisinti, tuo, kad ją iš proto tie vaikai varo  g.gif ir, kad pabandytume pačios su jais praleisti bent viena diena, tai ne taip rėktume ant jų  g.gif ( na, bet butent todėl aš ir nedirbu vaikų darželyje o ką ji ten veikia... nesuvokiu)
Kadangi mano vaikas eidavo į darželį ir vasara, tai teko susidurti ir su kitų grupių auklytėmis, galiu pasakyti, kad nemažai jų ten tikros šaunuolės  thumbup.gif

Maniškis dabar lanko Gulbiukų grupę rolleyes.gif. Pats vaikas nieko blogo nėra sakęs - jam visur gerai tongue.gif. Auklėtoja Loreta man tikrai patinka, o apie Ziną kol kas kas nieko negaliu pasakyt - retai tenka su ja pabendrauti, o šiuo metu lyg tai ją pavaduoja kita g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Bakardi @ 2007 11 24, 22:24)
Lopšelinukų mamytės, pasidalinkit patirtim, kaip ten su priežiūra, ligom... Ar dažnai serga vaikučiai? Ką valgo lopšelį lankantys mažiukai?

QUOTE(ritmetelis @ 2007 12 08, 13:50)
pradejom mes lankyti ir nesekmingai, dvi dienas pabuvom, po to sirgom 2 savaites, kai pasveikom vel tris dienas palankem ir ligonineje atsidurem ax.gif ,dabar galvoju ar ne per anksti i ta lopseli isiruosem, gal vasareles reikejo palaukti g.gif
Papildyta:
tai va ,kad rudnosiukams mes per mazi,priima nuo 2 metuku, pamokeles trunka 3 kartus savaitei po 2 val., kiek zinau mokestis menesiui 75lt. kiek zinau ten eiles, reikia uzsirasyti ax.gif

Mes lankome Vyturiukų grupę, sergam sergam ir sergam unsure.gif Daugiausiai ištempėm 1,5 savaitės, o paprastai kelias dienas paeinam ir savaitę sergam verysad.gif jau buvo kilus mintis mesti tą darželį ir susirasti auklę, bet kol kas nerandam tinkamo žmogaus doh.gif
Šiandien pakalbėjau su kitom dviem mamom iš grupės, jų vaikučiai taip pat serga kaip ir mano dukrytė, pati auklėtoja prasitarė kad vedami sergantys vaikai, dėl to ir apkrečia kitus doh.gif

Vienu žodžiu kol kas kas apie darželį nieko gero pasakyti negaliu schmoll.gif Nors mano vaikas ten lieka labai noriai, išbučiuoja, ate ate padaro ir eina pati, jokių verkimų ar niurzgėjimų nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 11 gruodžio 2007 - 21:25
QUOTE(Valentinka @ 2007 12 11, 22:24)
Mes lankome Vyturiukų grupę, sergam sergam ir sergam  unsure.gif  Daugiausiai ištempėm 1,5 savaitės, o paprastai kelias dienas paeinam ir savaitę sergam  verysad.gif  jau buvo kilus mintis mesti tą darželį ir susirasti auklę, bet kol kas nerandam tinkamo žmogaus  doh.gif
Šiandien pakalbėjau su kitom dviem mamom iš grupės, jų vaikučiai taip pat serga kaip ir mano dukrytė, pati auklėtoja prasitarė kad vedami sergantys vaikai, dėl to ir apkrečia kitus  doh.gif

Vienu žodžiu kol kas kas apie darželį nieko gero pasakyti negaliu  schmoll.gif Nors mano vaikas ten lieka labai noriai, išbučiuoja, ate ate padaro ir eina pati, jokių verkimų ar niurzgėjimų nera

O kuo darželis kaltas, jeigu TEVAI sergančius vaikus veda? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 12 gruodžio 2007 - 12:19
QUOTE(tito mama @ 2007 11 26, 20:55)
kaip jum darzelio maistas? mano vaikui nelabai jis patinka. o kaip jusu? kiek domejausi valgiarastis "neidomus" vis tas pats per tapati. ar jus to nepastebejote?  smile.gif  newyear.gif  ar jus pirksite dovanas savo vaikams nuo kaledu senelio is darzelio?

drinks_cheers.gif Mano manymu maistas tikrai prastas,dukra namo gryzusi visada praso valgyti.Pries dvi savaites pietums kasko primaitino,puse grupes veme doh.gif Dukra pastoviai skundziasi,kad jai pilvuka skauda,tai vedziau echoskopija daryti.Nieko nerado,bet sake,kad labai daug oro zarnyne.Kaip nebus,jeigu sriubos dazniausiai pupeliu,zirniu ir raugintu kopustu.Idomu,koks kituose darzeliuose meniu?
Einam i sita darzeli tik todel,kad netoli namu...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 12 12, 15:59)
drinks_cheers.gif Mano manymu maistas tikrai prastas,dukra namo gryzusi visada praso valgyti.Pries dvi savaites pietums kasko primaitino,puse grupes veme doh.gif Dukra pastoviai skundziasi,kad jai pilvuka skauda,tai vedziau echoskopija daryti.Nieko nerado,bet sake,kad labai daug oro zarnyne.Kaip nebus,jeigu sriubos dazniausiai pupeliu,zirniu ir raugintu kopustu.Idomu,koks kituose darzeliuose meniu?

Maniškė iš daržo irgi alkana pareina, pirmi žodžiai įėjus į namus būna -
GERTI ir NIAM NIAM doh.gif

Gerti tai įtariu dėl pampersų kietimo neduoda, kad mažiau keisti reikėtų, bet va kad alkana g.gif Nors auklėtoja sako kad valgo gerai g.gif
Atsakyti
Valentinka, matau kad ir tavo dukryte jau eina i darzeli smile.gif Maniske irgi labai daznai serga doh.gif Dabar va ir vel sedziu su ja namuose, si karta mazai truko iki plauciu uzgedimo...
O kiek pas jus grupeje vaiku buna? Ar bus koks naujametinis karnavalas?
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2007 12 18, 15:22)
Valentinka, matau kad ir tavo dukryte jau eina i darzeli smile.gif Maniske irgi labai daznai serga doh.gif Dabar va ir vel sedziu su ja namuose, si karta mazai truko iki plauciu uzgedimo...
O kiek pas jus grupeje vaiku buna? Ar bus koks naujametinis karnavalas?

labukas mirksiukas.gif

Aha, ryt 10 val eglute pas mus biggrin.gif Mažiukė kiškiu ružavu bus lotuliukas.gif o aš su kauke sedėsiu, nes sakė tėvams būtinai užsimaskuoti biggrin.gif
O vaikų tai nesuprasi, anksti ryte tai vyras veža, aš nebent pasiimu, tai kai atvažiuoju jau mažai būna g.gif o su kitom mamom pakalbėjau tai sakė irgi dažnai vaikai serga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 20 gruodžio 2007 - 15:59

O kokio kitokio maisto noretumete uz 4 lt 85 centus? Juk tiek mokame uz diena. Savovaldybe kainu nekelia, nes nenori buti bloga o kuo darzelis kaltas jei tenka visa diena pamaitinti vaika uz 4 lt?
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2007 12 18, 10:40)
Maniškė iš daržo irgi alkana pareina, pirmi žodžiai įėjus į namus būna -
GERTI  ir NIAM NIAM  doh.gif 

Gerti tai įtariu dėl pampersų kietimo neduoda, kad mažiau keisti reikėtų, bet va kad alkana  g.gif  Nors auklėtoja sako kad valgo gerai  g.gif

Tai kad mamos atveda su po nakties nepakeistais pampersais, pati mačiau kai mama atvedė su sprogstančiu ir auklėtoja prie manęs keitė. O kad pampersus pakeistų auklėtoja tai reikia kad jų butų ir pakeis
Papildyta:
QUOTE(taudre @ 2007 12 21, 00:08)
O kokio kitokio maisto noretumete uz 4 lt 85 centus? Juk tiek mokame uz diena. Savovaldybe kainu nekelia, nes nenori buti bloga o kuo darzelis kaltas jei tenka visa diena pamaitinti vaika uz 4 lt?

Normalus tas maistas. ax.gif Jeigu vaikas valgus tai ir problemų nėra, o kad prašo valgyti tai reikia džiaugtis . bigsmile.gif Vaikai vakarienę valgo apie 16 valanda, tai gal ir normalu kad parėjęs namo prašo mamam. Bet galima duoti gerti ir nereikės duoti mamam smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif

4u.gif O man šis darželis patinka. Ir aplinka graži ir auklėtojos puikios thumbup.gif
kiek teko bendrauti.
mirksiukas.gif Iš savęs tiek reikalaukim mamytės kiek reikalaujam iš kitų.

g.gif Galima samdytis auklę, auklei reikėtų mokėti 1000lt. doh.gif , savu maistu maitinti , bet kam išlaidauti juk už darželį tik 100lt bigsmile.gif . ir vaikelis 3 kartus pamaitintas, vaikutis su bendraamžiais pabendrauja, pažaidžia ir piešti, skaičiuoti, dainuoti ir t.t ..... išmoksta. thumbup.gif AR DAR GERIAU GALI BŪTI

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievad: 03 sausio 2008 - 20:59
QUOTE(ievad @ 2008 01 03, 21:51)
thumbup.gif

4u.gif O man šis darželis patinka. Ir aplinka graži ir auklėtojos puikios  thumbup.gif
kiek teko bendrauti.
mirksiukas.gif Iš savęs tiek reikalaukim mamytės kiek reikalaujam iš kitų.

Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 03, 22:15)
Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu.

Nuo paauglių ir kitų piktadarių tai nei vartai nei spynos neapsaugos, jau tokia ta mūsų visuomenė. verysad.gif O dėl švirkštų tai paleista antis mirksiukas.gif , kad policija reguotų į paauglių susirinkimus ....
Papildyta:
QUOTE(ievad @ 2008 01 04, 19:38)
Nuo paauglių ir kitų piktadarių tai nei vartai nei spynos neapsaugos, jau tokia ta mūsų visuomenė. verysad.gif 

O dėl švirkštų tai paleista antis mirksiukas.gif , kad policija reguotų į paauglių susirinkimus ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievad: 04 sausio 2008 - 18:48