o ar reikia uzdengti kaip siame video plevele kad neliktu oro?
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(vika86 @ 2009 10 23, 18:42)
o ar reikia uzdengti kaip siame video plevele kad neliktu oro?
Aš užplikiusi palaukiu kol pravesta, sudedu priedus ir dažau, tai man nereikia uždenginėti

as tai pasiruosiau deti maistines pleveles ir skara. vskas sudeliota stovis ir chan is kiti ingridientai taj laukiu sese griztancios is miesto kad man plaukus patepliotu nes mama nenori tuom uzsiimti

QUOTE(vika86 @ 2009 10 23, 19:35)
as tai pasiruosiau deti maistines pleveles ir skara. vskas sudeliota stovis ir chan is kiti ingridientai taj laukiu sese griztancios is miesto kad man plaukus patepliotu nes mama nenori tuom uzsiimti 

Plėvelė juk gali nuslysti, manau maišelis daug patogiau

QUOTE(ernesin @ 2009 10 23, 19:53)
man plėvelė žymiai patogiau. apsilipdai, kaip pačiai norisi. pro maišelį man nuolat varvėt ima

QUOTE(Irėja @ 2009 10 23, 20:02)
man plėvelė žymiai patogiau. apsilipdai, kaip pačiai norisi. pro maišelį man nuolat varvėt ima

Na reiks ryt išbandyti tuomet, gal geriau apsispaus plaukai ir intensyviau nusidažys

Aš irgi tik už plėvelę - nepaluginsi su maišeliu, plėvelė puikiai apgula ir nei plaukai išlenda, nei košė nuteka, na, kartais nebent, palei ausis pabėga...

atsibodo man sesutes laukti.o jei pati tepciausi chna man pakatu tos koses is 75 gramu basma(2 pak. chna ir 1 basma)?
QUOTE(vika86 @ 2009 10 23, 21:19)
atsibodo man sesutes laukti.o jei pati tepciausi chna man pakatu tos koses is 75 gramu basma(2 pak. chna ir 1 basma)
Aš dažau šaknis, o paskui išmaliavoju likutį per visus plaukus. Tai imu 4 kupinus šaukštelius. Kai naudojau pakelinę chna, užtekdavo 1,5 pakelio.
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 07:42)
Sveikutes 
si kart maisiau lygiomis dalimis chna ir basma, plikiau pienu, po to ziu neuzteko pieno, tai dar verdancio vandenuko dapyliau
Dabar laukiu rezultatu
Jei pavyks, nusifotkinsiu ir ikelsiu i albumeli 
dar paziurejau nuotraukas, kokia super AZEN spalvyte
ir kaip Tau ji tinka
labai grazu, norisi girti ir girti 

si kart maisiau lygiomis dalimis chna ir basma, plikiau pienu, po to ziu neuzteko pieno, tai dar verdancio vandenuko dapyliau

dar paziurejau nuotraukas, kokia super AZEN spalvyte

man paciai taip pat labai patinka rezultastas.
beje vakar ir as pasiturbaninau. nu visa savaite ruosiausi ruosiausi ir tik vakar siaip ne taip suradau laiko. bet ir tai tik 3 val teiskenciau. vakare daziau tai jau miegas sueme labai , ejau plaut. na mama sako miegok su tuo tiurbanu, na bet kazkaip negaliu, man nepatogu, spaudzia....

pirma karta daziau tik su chna, na tai dabar idejau 1 basmos. beje vel prisidariau bliuda didziausia koses. 3chna ir 1 basmos

reiks nusifotkint. bet man atrodo spalva nelabai skirias. Bet va ziuriu as i tas savo ataugusias saknis ir galvoju ka cia padarius, kad jos pasviesetu. nes jos tai tik su atspalviu biski ryzu, o plaukai tai normaliai ryzi. is pradziu galvojau, kad kai labai ataugs su basma patamsinsiu visus plaukus, BET ziuriu kad kuo toliau tuo labiau man patinka ta mano ryski ryza ir tamsiau as nebenoriu

na gal ka sugalvosiu. nes siaip tai kai plaukai tik isplauti ir prie sviesos ir jie palaidi tai tada tu saknu ataugusiu kaip ir nesimato. bet jei tik saknys biski pasiriebaluoja tai tada jau pasimato. o ypac kai susirisu plaukus tai tada matosi, kad uodega sviesiai ryza, o galva pilksvai ruda

va teko atideti dazyma iki siandienos. tepiau pati, tikiuos visur kliuvo. pasidariau kiek per skysta tai dabar truputi varva. jau laikau beveik valanda
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 14:21)
va teko atideti dazyma iki siandienos. tepiau pati, tikiuos visur kliuvo. pasidariau kiek per skysta tai dabar truputi varva. jau laikau beveik valanda
Kokio ilgio tavo plaukai?