Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

mano pacios plaukai pilki, bet as visad daziau tamsiai rudai, su dazais saknys nusidazydavo, bet dabar su zolem tai nelabai, gal tiesiog reikia ekspermentuoti smile.gif
Atsakyti
aaa nu tada aisku viskas. nu tai va nezinau kaip saknu spalva padaryt tokia kaip visu plauku. pas mane atvirksciai ant dazytu gavosi sviesiai ryza o ant saknu tamsiai doh.gif
Atsakyti

Sveikute jadzka, tu ten dazymo srity asas, patark man, kaip dazyti, kad saknys butu tamsesnes, busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Andu šiaip tamsesnis efektas išgaunamas kai plaukai pirmiausia dažomi chna, o po to basma, bet automatiškai tamsėtų ir chemiškai dažyti, taigi būdama tavo situacijoje, pirmiausia visą galvą dažyčiausi su chna, o po to tik šaknis su basma 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš turbaninuosi: Chna, amla, sėmenų aliejus, vanduo. Visiškai paprastai smile.gif
DAugiausia tepiau šaknis, bet šiek tiek ir visiems plaukams kliuvo.
Atsakyti
dazyti pirma su chna, o po to su basma ta pacia diena? ar su basma saknis dazyti kita?
Atsakyti
QUOTE(ardu @ 2009 10 25, 18:43)
dazyti pirma su chna, o po to su basma ta pacia diena? ar su basma saknis dazyti kita?

Aš dažau tą pačią, kai tik nuskalauju chna 4u.gif
Atsakyti

o tavo pacios naturalus plaukai kokios spalvos? ir kokia spalva gaunas, kai dazai su chna ir basma? man vakar gavos tamsiai kastoniniai, tik saknys sviesokos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ardu @ 2009 10 25, 19:58)
o tavo pacios naturalus plaukai kokios spalvos? ir kokia spalva gaunas, kai dazai su chna ir basma? man vakar gavos tamsiai kastoniniai, tik saknys sviesokos verysad.gif

dar nepaklausiau, kiek laiko laikai chna? o po to basma?
Atsakyti
QUOTE(ardu @ 2009 10 25, 18:59)
Papildyta:

dar nepaklausiau, kiek laiko laikai chna? o po to basma?

Mano tamsūs, tokie į pilkumą, kai dažau maišydama chna su basma gaunasi ruda, o kai pirmiau chna, po to basma, gaunasi tamsiai ruda. Laikau 2-3h, antuoju variantu po dvi ir chna ir basma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 spalio 2009 - 19:06
Sveiki.Noreciau ir as jusu patarimo.Nors esu dar ne sena biggrin.gif ,turiu zilu plauku. verysad.gif Siaip esu briunete.Pries pusmeti sviesinau sruogelemis plaukus ir labai sugadinau. doh.gif Tai dabar sugrizau prie tamsiu plauku o prisiskaicius jusu dar noreciau isvengt chemijos ax.gif .Bet kaip man dabar suligint spalvas?Viena karta jau daziau su chna,taj gaunasi nuo saknu ten kur zili taj jie sviecia sviesiau, o toliau nuo cheminiu dazu aisku spalva venoda,taj man dabar iseitis tik viena laukt kol ataugs? g.gif .Ir dar.eurovaistinej atsirado indisku alejuku plaukams is Ajurvedos.Ir Amla yra ir dar kazkokie.Niekas nebandiet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivka9: 27 spalio 2009 - 15:15
QUOTE(olivka9 @ 2009 10 27, 15:13)
taj man dabar iseitis tik viena laukt kol ataugs? g.gif .Ir dar.eurovaistinej atsirado indisku alejuku plaukams is Ajurvedos.Ir Amla yra ir dar kazkokie.Niekas nebandiet?

Tai jau taip, 100% niekaip nesulyginsi spalvos, teks dažyt ir augint, kol nuaugs 4u.gif
Nemačiau tų aliejukų, reikės užeiti pasidairyti, paskaityti sudėtis bigsmile.gif
Atsakyti
Ten nors vadinasi Amla,bet i sudeti iejna daugiau alejuku,o i kita ,lietuviskai vadinasi Dagiu,irgi iejna daugiau ir jie raso ,kad jeigu nuolat naudotis taj svielniai naturaliai ,patamsino plauku spalva,net ir zilu plauku tongue.gif .Taj gal visaj neblogaj ipilt i misini su chna. g.gif .Galit dar paskajtit www.jiva.lt.Bet man vaisteneje dave knygute , taj knyguteje placiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivka9: 27 spalio 2009 - 19:59