Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

ilgiausi tai iki peciu.
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 14:37)
ilgiausi tai iki peciu.

Na tai tuomet gal gerai būsi išsitepusi mirksiukas.gif Ateinu tau į kompaniją friends.gif
Aš taip pat ką tik apsitepiau ir bandysiu išsėdėti tris valandas(visada po dvi laikau, neišeina kaip merginoms po pusdienį išbūti blush2.gif ). Plikiau sėmenų nuoviru, dėjau šaukštą makadamijų aliejaus ir 10 lašų ylang-ylang EA(jis labai tinka sausiems plaukams, tai pamaniau gal mažiau žolės sausins plauku).
Atsakyti
laikiau 2 valandas. vos patamsejo. ir smirda. gal ne viska isskalavau
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 16:14)
laikiau 2 valandas. vos patamsejo. ir smirda. gal ne viska isskalavau

O patenkinta, ar nelabai? ax.gif Smirdės dar kelis plovimus mirksiukas.gif
Atsakyti
nepatenkinta. nes plaukai pilkoki tikgal basma per daug dejau?. na gal splava veliau isiryskes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika86: 24 spalio 2009 - 15:56
Nemanau, kad per daug basma, bet kitą kartą pabandyk iš viso jos nedėti, nes viena chna geriau ima, ir būtinai nusipirk tos žaliuose pakeliuose, aš kai ją išbandžiau, prie droginės niekada negrįšiu schmoll.gif
Atsakyti
neradau tos tai pirkau paprastos, su tokia rudaplauke pana ant pakelio
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 19:22)
neradau tos tai pirkau paprastos, su tokia rudaplauke pana ant pakelio

Droge niekada ir nerasi, jau rašiau kur būna pirkti 4u.gif
Einu plauti savo žolių biggrin.gif
Atsakyti
ne droge pirkau. mano miesteliukstyje nera jo.ziurejau eurokos irgi nebuvo tai teko pirkti is norfos
Atsakyti
sveikutes, seniai buvau siam forume, ateinu, kai tik plaukus dazau, dabar kaip tik issitepus su chna ir basma, nzn dar kokia spalva gausis, bet su sese kartu dazem, tai jai saknys visvien sviesios gavos, jauciu, kad ir man bus sviesios, ka daryti, kad jos tamsios butu? smile.gif Tu azen daugiau zinai, gal gali patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ardu: 24 spalio 2009 - 18:50
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 19:35)
ne droge pirkau. mano miesteliukstyje nera jo.ziurejau eurokos irgi nebuvo tai teko pirkti is norfos

Sorry, maniau iš Vilniaus esi, tada tik turguje dar gali prie baltarusiškų prekių surasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ardu @ 2009 10 24, 18:48)
sveikutes, seniai buvau siam forume, ateinu, kai tik plaukus dazau, dabar kaip tik issitepus su chna ir basma, nzn dar kokia spalva gausis, bet su sese kartu dazem, tai jai saknys visvien sviesios gavos, jauciu, kad ir man bus sviesios, ka daryti, kad jos tamsios butu? smile.gif Tu azen daugiau zinai, gal gali patarti?

as tai ne, tikrai nezinau, pati viso tik 2 kartus tedaziau ax.gif
o tai kaip cia taip saknys sviesesnes? plaukai buvo tamsiai dazyti, o atauga sviesesni?
Atsakyti