ilgiausi tai iki peciu.
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 14:37)
ilgiausi tai iki peciu.
Na tai tuomet gal gerai būsi išsitepusi

Aš taip pat ką tik apsitepiau ir bandysiu išsėdėti tris valandas(visada po dvi laikau, neišeina kaip merginoms po pusdienį išbūti

laikiau 2 valandas. vos patamsejo. ir smirda. gal ne viska isskalavau
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 16:14)
laikiau 2 valandas. vos patamsejo. ir smirda. gal ne viska isskalavau
O patenkinta, ar nelabai?

nepatenkinta. nes plaukai pilkoki tikgal basma per daug dejau?. na gal splava veliau isiryskes
neradau tos tai pirkau paprastos, su tokia rudaplauke pana ant pakelio
QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 19:22)
neradau tos tai pirkau paprastos, su tokia rudaplauke pana ant pakelio
Droge niekada ir nerasi, jau rašiau kur būna pirkti

Einu plauti savo žolių

ne droge pirkau. mano miesteliukstyje nera jo.ziurejau eurokos irgi nebuvo tai teko pirkti is norfos
sveikutes, seniai buvau siam forume, ateinu, kai tik plaukus dazau, dabar kaip tik issitepus su chna ir basma, nzn dar kokia spalva gausis, bet su sese kartu dazem, tai jai saknys visvien sviesios gavos, jauciu, kad ir man bus sviesios, ka daryti, kad jos tamsios butu?
Tu azen daugiau zinai, gal gali patarti?

QUOTE(vika86 @ 2009 10 24, 19:35)
ne droge pirkau. mano miesteliukstyje nera jo.ziurejau eurokos irgi nebuvo tai teko pirkti is norfos
Sorry, maniau iš Vilniaus esi, tada tik turguje dar gali prie baltarusiškų prekių surasti

QUOTE(ardu @ 2009 10 24, 18:48)
sveikutes, seniai buvau siam forume, ateinu, kai tik plaukus dazau, dabar kaip tik issitepus su chna ir basma, nzn dar kokia spalva gausis, bet su sese kartu dazem, tai jai saknys visvien sviesios gavos, jauciu, kad ir man bus sviesios, ka daryti, kad jos tamsios butu?
Tu azen daugiau zinai, gal gali patarti?

as tai ne, tikrai nezinau, pati viso tik 2 kartus tedaziau

o tai kaip cia taip saknys sviesesnes? plaukai buvo tamsiai dazyti, o atauga sviesesni?