Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Selga @ 2009 06 21, 15:18)
Tai visgi ta pardavėja teisybę man sakė-tamsi , pasirodo, ta spalva išties. g.gif Tai ji į juodumą neša ar vis dėl to į rausvumą, rudumą?  g.gif
Nu man tai būna labai gražu, kai aš nusiimu plėvelę nuo galvos prieš išplaunant žoles -tamsi tokia  thumbup.gif -nesinori net tų žolių skalaut lauk, nes žinau, kad vėl tas ryžai raudonas atspalvis išlįs  blush2.gif
O kaip plaukai, neišsausėjo Tau beeksperimentuojant pastaruoju metu? Ir kaip šiaip Tau tie Venita balzaminiai dažai patiko?  4u.gif

Negaliu tiksliai pasakyti, nes mano plaukai po cheminio ir visokių kitokių dažymų..reiktų kad pasakytų tos, kurios dažė natūralius plaukus...prie šaknų, kur ataugę, tai spalva tokia tamsi ir yra tokio rudo atspalvio, o kiti į bordinumą...manau tau gal jie nebūtų raudono atspalvio, o tamsiai rudi į juodumą turėtų išeit...šitie dažai labai patiko lyginant su milteliais, lengvai išsitepė ir dar liko....dėl išsausėjimo - mano ir taip jie sausoki, bet vakar pasikirpau nutriušusius galus, tai dabar visai nieko...reiks kaukes dėt, gaivint kažkaip mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(koposs @ 2009 06 21, 16:31)
dekui reikes paieskot,kazkaip neuzkliuvo uz akiu tokia  smile.gif

as baglazana ,nepatariu ypac kas yra su sviesios,nes sakau,,man kibo ant kazkda buvusiu sruogeliu stipriai,bet ant kitu tamssesniu spalvu nieko,nu nebent kas norit but fioletavos tada joo  smile.gif ,as turbut dabar bandysiu tik su cha ,bet biski veliau,paziuresiu kas su ja gaunas,nes venita kiek suprantu labai jau kimba dabar jau bijosiu su kitomis spalvomis rizikuot,nebent su ta pacia misko riesuto nu dar kastonine  smile.gif

Ant to Venitos balzamo parašyta kad be amoniako ir peroksido, tai gal nėra taip ir blogai, bet ir nusiplaus turbūt greičiau g.gif Aš tą kaštoninę gal dar norėčiau, kol ataugs plaukai, o šiaip stengsiuos dažyt chna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarilė @ 2009 06 21, 16:37)
Negaliu tiksliai pasakyti, nes mano plaukai po cheminio ir visokių kitokių dažymų..reiktų kad pasakytų tos, kurios dažė natūralius plaukus...prie šaknų, kur ataugę, tai spalva tokia tamsi ir yra tokio rudo atspalvio, o kiti į bordinumą...manau tau gal jie nebūtų raudono atspalvio, o tamsiai rudi į juodumą turėtų išeit...šitie dažai labai patiko lyginant su milteliais, lengvai išsitepė ir dar liko....dėl išsausėjimo - mano ir taip jie sausoki, bet vakar pasikirpau nutriušusius galus, tai dabar visai nieko...reiks kaukes dėt, gaivint kažkaip mirksiukas.gif

Papildyta:
Ant to Venitos balzamo parašyta kad be amoniako ir peroksido, tai gal nėra taip ir blogai, bet ir nusiplaus turbūt greičiau g.gif Aš tą kaštoninę gal dar norėčiau, kol ataugs plaukai, o šiaip stengsiuos dažyt chna ax.gif

kad kenkia tai ne ,bet kazkaip bijau ,kad man per ruskiai nesigautu arba per juodai,noreciau arba grazios rudos arba su kokiu atspalviu.Siaip pas ka lygus plaukai visai kitaip ir kimba,nes ten ir raso,kad po cheminiu ar kokiu dazymu kitokia spalva isgaunama,nors ir raso ,kad praejus tik keliom savaitem,bet isitikinau,kad gali but ir visia senai dazyti ,bet siaip patiko lengvai tepes ir dabar nesiskundziu spalva ,nes galai jau nuo saules buvo sviesesni ,o dabar daug maz vienodo tamsumo thumbup.gif
Atsakyti
As va ryt dazysiuos savo plaukucius visada gaunas tamsiai ruda wub.gif tik va nezinau ka daryti nusidazo visi plaukai laikau apie 4h tik smilkiniai kaip buvo sviesus taip ir lieka sviesus (nes pacios plaukai sviesiai rudi,toli grazu ne zili nes man dar tik pati jaunystes pradzia) tongue.gif Kaip manot ka reiketu daryti ilgiau laikyti ar kaip blush2.gif
nes nervina tas nevienodas spalvos pasiskirstymas g.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu va, apsižiūrėjau plaukus po plovimo dienos šviesoje - rezultatu visai patenkinta. Spalvos pasikeitimas bent jau man taip nekrenta į akis, bet atspalvis labai pasikeitė - iš tos labiau ryžos ugninės atsirado kažkokia vario auksinė. Beje, gražiausiai atrodo žili plaukai, tai žinosiu, kokia chna dažytis, kai jau visai pražilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((Honey) @ 2009 06 21, 17:22)
nes nervina tas nevienodas spalvos pasiskirstymas g.gif  blush2.gif

ta pati ir mano problema, tad nežinau, ką patart blush2.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 06 22, 09:21)
Spalvos pasikeitimas bent jau man taip nekrenta į akis, bet atspalvis labai pasikeitė - iš tos labiau ryžos ugninės atsirado kažkokia vario auksinė. Beje, gražiausiai atrodo žili plaukai, tai žinosiu, kokia chna dažytis, kai jau visai pražilsiu biggrin.gif

Gaila, kad neįmeti kokios nors foto verysad.gif . Jadzka sakė, kad mes kažkiek vizualiai panašios, tai aš, kaip kokia nelaboji, ir pristojau su ta foto- cekava man baisi mat blush2.gif .
Aš vis mąstau, ar išdrįst vien chna dažyt. g.gif Beje, pastebėjau kad pasimakijažinus ta ryža spalva žiūrisi neblogai ir man blush2.gif , bet tik kad retai aš tą dabar darau blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 22 birželio 2009 - 13:05
QUOTE(Selga @ 2009 06 22, 13:57)
Gaila, kad neįmeti kokios nors foto verysad.gif . Jadzka sakė, kad mes kažkiek vizualiai panašios, tai aš,  kaip kokia nelaboji, ir pristojau su ta foto- cekava man baisi mat blush2.gif .
Aš vis mąstau, ar išdrįst vien chna dažyt.  g.gif Beje, pastebėjau kad pasimakijažinus ta ryža spalva žiūrisi neblogai ir man  blush2.gif , bet tik kad retai aš tą dabar darau  blush2.gif .

Nu neturiu aš foto biggrin.gif
A tai ko nedrįst, juk ne blondinė, staiga nepatapsi ugnine. Aš dažiau visaip, ir su basma, ir be basmos, niekad nebuvo drastiškai skirtingos spalvos. O vat su Jadzkos marokietiška būtinai pabandyk be jokių priedų - turėtų patikti.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 06 22, 16:05)
Nu neturiu aš foto biggrin.gif
A tai ko nedrįst, juk ne blondinė, staiga nepatapsi ugnine. Aš dažiau visaip, ir su basma, ir be basmos, niekad nebuvo drastiškai skirtingos spalvos. O vat su Jadzkos marokietiška būtinai pabandyk be jokių priedų - turėtų patikti.

Nu tikrai turėtų patikti wub.gif Mano kolegos irgi pastebėjo, kad kitokai spalva ax.gif MB irgi paklausė ką su plaukais padariau kitaip g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 06 22, 16:05)
O vat su Jadzkos marokietiška būtinai pabandyk be jokių priedų - turėtų patikti.

QUOTE(jadzka @ 2009 06 22, 16:22)
Nu tikrai turėtų patikti  wub.gif

Klausau, bandyti be priedų! pioneer.gif Nors amlos norėčiau biškutį indėt blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 22, 18:17)
Klausau, bandyti be priedų! pioneer.gif Nors amlos norėčiau biškutį indėt  blush2.gif ...

Aš tai sakyčiau pradėt nuo Turkiškos (gali ir su amla), o paskui tik Marokietišką bandyt, nes nepamatysi kitaip abiejų ypatybių g.gif:
Atsakyti
Labukas,

kur visos dingusios g.gif ,mano spalva jau plaunas kita savaite bandysiu su chna ir basma gal maisysiu bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2009 06 26, 11:28)
mano spalva jau plaunas kita savaite bandysiu su chna ir basma gal maisysiu bus matyt  ax.gif

sveika,

Ar radai chna žaliuose pakučiuose? Žiūriu, kad esi iš Klp., tai gal žinai, į kur persikėlė Martinos parduotuvė, kuri anksčiau buvo Šilutės pl.79? bigsmile.gif Gerų dalykiukų ten papirkt buvo galima, bet vat nebežinau kur ji dabar, o man taip pirštinių dažymui dabar reikėtų ir šiaip kada norėčiau užeit pasižvalgyt ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 26, 14:02)
sveika,

Ar radai chna žaliuose pakučiuose? Žiūriu, kad esi iš Klp., tai gal žinai, į kur persikėlė Martinos parduotuvė, kuri anksčiau buvo Šilutės pl.79?  bigsmile.gif  Gerų dalykiukų ten papirkt buvo galima, bet vat nebežinau kur ji dabar, o man taip pirštinių dažymui dabar reikėtų ir šiaip kada norėčiau užeit pasižvalgyt  ax.gif .

ne neradau,bet ir nelabai ieskojau,buvau papirkus tos kitos tai reikes isnaudot ax.gif ,o delmartinos nezinau g.gif
Atsakyti