Mano istorija ne is lengvuju taip pat.. Laukiuosi dabar jau 4 kart, o leliuko ant ranku kol kas ir neturejau... Trys nestumai nesekmingai baigesi, o ketvirtas kol kas laikos... Stiprybes visoms ir nepraskit vities

QUOTE(daliajabbar @ 2009 06 17, 15:31)

Papildyta:
sakoma,kad sitie vaistai galima vartoti jai turi rizika persileisti sako,kad vaistai sustiprina nestuma.
Padeda pastoti taippat.
teko vartoti ir tebevartoju siuos vaistus. Nors man gydytoja sake gerti iki 17 sav kazkur, paskui nutraukti tai as taip ir padariau, meciau palaipsniui mazindama vaistu kieki.. Bet einant 20 savaitei atsiduriau ligoninej su kraujavimu.. Gydytojas ne labai kulturingas pasitaike ir net gi morala atskaite, klause ar skaiciau kas informaciniam lapely parasyta, kad iki 22 savaiciu vartojama, todel vel pradejau juos gerti... dar liko savaitele pavartoti, bijau ir laukt tos akimirkos kai reiks nutraukt..
Beje, duphaston ankstesnio mano nestumo taip ir neisgelbejo.. Geriau nuo 5 sav, paskui 10 sav gydytoja atliko ultragarso tyrima ir nsutate, kad leliukas nustojo vystytis 5 sav.

QUOTE(rraassyte @ 2010 08 25, 14:51)
aciu uz palakyma ir atsakymus Gundulei! nuosirdziai uzjauciu isgyvenus zirniuko netekti..tikiu kad mums pavyks! ir sweikinu Angeliuka su musu visu laukiamu pilveliu
! linkiu sweikatytes daug daug abiem:))) o gal gali pasakyt kokius tyrimus dareisi? kokioje klinikoje ir bent apytikslia ju kainyte? esu vilniete, reikia tik atsisesti ir pagooglinti kur daro kazka panasaus cia vilniuje, bet net nezinau nuo ko pradet 

planuojancioms atlikti tyrimus vilniuje galiu pasiulyti juos darytis santariskese, ten pigiausia kiek teko dometis ir atsakymai labai greitai buna: arba po keliu dienu arba maksimum po savaites.. Tik tepineliu nedaro, o kraujo tyrimus visus LABORATORINES DIAGNOSTIKOS CENTRE: laboratorines diagnostikos centras
visas atliekamu tyrimu kainynas taip pat yra internete: tyrimu kainynas
man tyrimus atliko pagal sarasa, kuri atsinesiau is gydytojos, galima eiti ir su savu sarasu, nes dali dariausi pagal sarasa, o dar kelis tyrimus ir be saraso.
Dariausi hormonu tyrimus (kad juos atlikti yra svarbi menesiniu ciklo diena, nes atskiromis menesiniu ciklo dalimis skiriasi ir hormonu normos), dariausi siuos hormonu tyrimus: TTH, ATPO, FSH, LH, PRL,
taip pat dariausi toksoplazmozes ir antikuniu pries fosfolipidus (regis tas pats kas ir kraujo kresumui nustatyti).
PS. kuo man dar patiko santariskese atlikti tyrimai, kad nereikia vaziuoti pasiimti atsakymu, juos gali atsiusti elektroniniu pastu, kartu su juo ir slaptazodi prisijungimui.
DAr kazkuri klause, kodel gydytojai pataria vienoms pastoti anksciau, kitoms veliau... man ir buvo keista.. Nes po valymo, vilniaus gimdymo namuose, patare palaukti 2 menesiniu, o atejsu pas savo gydytoja patare laukti puse metu. Cia gal ir nuo pacio gydytojo ne mazai priklauso... Anglijoj apskritai rekomenduoja sulaukt tik pirmu menesiniu, jei susirgai, vadinasi organizmas jau atsigaves ir pasiruoses.. Mes su vyru ilgai nelaukem, po pirmu menesiniu ir uzkibo

sekmes visoms, o mes nors ir sunkiai, su ligoninemis, bet augam ir bandysim gimti