Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

labutis 4u.gif

Skaiciau, bet neradau info...Gal jus pasidalintumet, kada jums po A atsirado vel menesines...?Ta prasme kiek dienu praejo, kai po A pirmuju mmm sulauket... Man jau 60 dienu, kaip nesulaukiu... (NT neigiami) ir nerandu info ar tai normalu? g.gif Kita savaite keliauju pas gyd. vienokiu ar kitokiu atveju, bet neramu...nors jokiu nusiskundimu nejauciu..bet ar imanoma, kad organizmas dar neatsistate? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules_Zuikis @ 2010 10 15, 14:56)
labutis  4u.gif
Skaiciau, bet neradau info...Gal jus pasidalintumet, kada jums po A atsirado vel menesines...?Ta prasme kiek dienu praejo, kai po A pirmuju mmm sulauket... Man  jau 60 dienu, kaip nesulaukiu... (NT neigiami) ir nerandu info ar tai normalu?  g.gif  Kita savaite keliauju pas gyd. vienokiu ar kitokiu atveju, bet neramu...nors jokiu nusiskundimu nejauciu..bet ar imanoma, kad organizmas dar neatsistate? Aciu uz atsakymus  4u.gif

man atsirado praejus menesiui.. A dare kovo 16d, o menesines atsirado balandzio 13d. Buna, kad nuklysta ciklas, kad hormonai issireguliuoja.. Bet kai paciai neteko su tuo susidurt, tai net nezinau ka pasakyti... g.gif Bus geriausia su gydytoja pakalbeti smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos mirksiukas.gif
bandau kazkiek gaivinti temute.. manau, ne viena as cia tokia.. blush2.gif

norejau pasiteirauti, kiek laiko yra normalu kraujuoti po A?
man dare spalio 26diena (mums buvo 20 savaiteliu verysad.gif ).. keleta dienu buvo toks ryskiai raudonas kraujas..tada viena diena lyg ir nustojo, o kita vel prasidejo, dabar taip lyg mmm butu.. nestipriai, bet vistiek jau norisi, kad pasibaigtu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 05, 08:43)
bandau kazkiek gaivinti temute.. manau, ne viena as cia tokia..  blush2.gif

man dare spalio 26diena (mums buvo 20 savaiteliu verysad.gif ).. keleta dienu buvo toks ryskiai raudonas kraujas..tada viena diena lyg ir nustojo, o kita vel prasidejo, dabar taip lyg mmm butu.. nestipriai, bet vistiek jau norisi, kad pasibaigtu.. doh.gif

labas rytas, galima paklausti kodel 20 sav dare A?
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 05, 08:43)
bandau kazkiek gaivinti temute.. manau, ne viena as cia tokia..  blush2.gif

labas, esi is tos pacios temutes kurioje buvau ir as, deja pasitraukiau daug anksciau, nes dare A (12 sav.) labai uzjauciu tave, nes tikrai didelis nestumas tavo jau buvo, sunku net patiketi kad taip atsitinka verysad.gif bet laikykis, viskas bus gerai, turi buti mirksiukas.gif
o kokia priezasti jums pasake? unsure.gif
o po A tai normalu ir dvi savaites kraujuot. man irgi buvo pirma diena daug, paskui lyg visai nieko, o veliau vel buvo kraujo panasiai kaip per menesines, gal siek tiek maziau. tiesiog gimda turi issivalyti iki galo. o tau manau gali ir ilgiau uztrukti patepliojimai dar, nes gimda trauksis ilgiau.
dabar tau turetu but pacios sunkiausios dienos, bet jos praeis console.gif
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 11 05, 09:15)
labas, esi is tos pacios temutes kurioje buvau ir as,

Labas, gundule ax.gif
na taip, is tos pacios temutes.. taip jau galvojau, kad visos gresmes kazkur toli.. unsure.gif ir se tau, taip atsitiko.. is tikruju labai sunku, bet stengimes nepasiduoti ir ziureti i prieki.. aisku, tai reikalauja labai daug jegu blush2.gif

QUOTE(wiki* @ 2010 11 05, 08:55)
labas rytas, galima paklausti kodel 20 sav dare A?

net pati nezinau..gydytojai sako, infekcijos galimybe.. bet tai dar nepatvirtinta, laukiame tyrimu rezultatu po menesiuko..
o siaip viskas buvo gerai, bet viena diena pasirode ciut kraujingu isskyru..greit lekem i ligonine, nes mano gyd sake nieko nelaukti ir gultis.. bet nepagulde..tipo gal cia infekcija, israse magnio ir zvakuciu.. kita diena pamaciau jau kresuliuka, bet atvaziavus i ligonine, man buvo pasakyta, kad nieko nemato is kur gali buti.. vaikuciui viskas okei, mazdaug vaziuokit namo ir gulekit.. na o dar kita diena pradejo mausti pilva..nestipriai unsure.gif o pries einant miegot pradejau kraujuot..per 10min atsidurem ligoninej, bet pasirodo jau buvo iseje beveik visi vandenys.. prognoze-persileidimas.. o kas, kodel ir kaip, taip ir neaisku.. verysad.gif skausmas sirdyje nerealus, nes dar gulint ligonineje mazylis spardesi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 05, 10:30)
Labas, gundule ax.gif
na taip, is tos pacios temutes.. taip jau galvojau, kad visos gresmes kazkur toli.. unsure.gif ir se tau, taip atsitiko.. is tikruju labai sunku, bet stengimes nepasiduoti ir ziureti i prieki.. aisku, tai reikalauja labai daug jegu blush2.gif
net pati nezinau..gydytojai sako, infekcijos galimybe.. bet tai dar nepatvirtinta, laukiame tyrimu rezultatu po menesiuko..
o siaip viskas buvo gerai, bet viena diena pasirode ciut kraujingu isskyru..greit lekem i ligonine, nes mano gyd sake nieko nelaukti ir gultis.. bet nepagulde..tipo gal cia infekcija, israse magnio ir zvakuciu.. kita diena pamaciau jau kresuliuka, bet atvaziavus i ligonine, man buvo pasakyta, kad nieko nemato is kur gali buti.. vaikuciui viskas okei, mazdaug vaziuokit namo ir gulekit.. na o dar kita diena pradejo mausti pilva..nestipriai unsure.gif  o pries einant miegot pradejau kraujuot..per 10min atsidurem ligoninej, bet pasirodo jau buvo iseje beveik visi vandenys.. prognoze-persileidimas.. o kas, kodel ir kaip, taip ir neaisku.. verysad.gif skausmas sirdyje nerealus, nes dar gulint ligonineje mazylis spardesi.. verysad.gif

uzjauciu labai, bet auskciau nosyte ir sulauksit savo stebukliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
mes taip ir stengiames mirksiukas.gif
liudesys, zinoma, uzeina kartas nuo karto, bet gyvenimas nesustoja.. ka gali zinoti, gal taip ir turejo buti..gal veliau butu dar didesnis skausmas.. vienzo, ziurim gana filosofiskai ir optimistiskai.. MB auksinis zmogus, visur mane palaiko..jam ir paciam labai sunku.. na bet sulauksime tyrimu is ligonines, tada ziuresim, gal reikes mums kokiu tyrimu pasidaryti.. o sekanti karta jau busiu tikra paranojike blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 05, 11:46)
mes taip ir stengiames mirksiukas.gif
liudesys, zinoma, uzeina kartas nuo karto, bet gyvenimas nesustoja.. ka gali zinoti, gal taip ir turejo buti..gal veliau butu dar didesnis skausmas.. vienzo, ziurim gana filosofiskai ir optimistiskai.. MB auksinis zmogus, visur mane palaiko..jam ir paciam labai sunku.. na bet sulauksime tyrimu is ligonines, tada ziuresim, gal reikes mums kokiu tyrimu pasidaryti.. o sekanti karta jau busiu tikra paranojike blush2.gif

console.gif laikykites...
as po A kraujavau apie 3 savaites, tai stipriau tai silpniau... praktiskai visa menesi.. bet paskui viskas susitvarke ir po pirmu menesiniu, kurios buvo praejus 28 d. po A vel padirbom leliuka.. dabar mum jau beveik 30 sav. Aisku sis nestumas ir nebuvo lengvas, bet jau tikiuosi iki galo isnesioti.. juk jau 3 leliukus praradau, daugiau neketinu.. tikiu kad ir jums pavyks.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 11 05, 11:38)
console.gif laikykites...
as po A kraujavau apie 3 savaites, tai stipriau tai silpniau... praktiskai visa menesi.. bet paskui viskas susitvarke ir po pirmu menesiniu, kurios buvo praejus 28 d. po A vel padirbom leliuka.. dabar mum jau beveik 30 sav. Aisku sis nestumas ir nebuvo lengvas, bet jau tikiuosi iki galo isnesioti.. juk jau 3 leliukus praradau, daugiau neketinu.. tikiu kad ir jums pavyks..  4u.gif

dekui 4u.gif ar nepavojinga taip iskart po pirmu menesiniu planuotis? unsure.gif kazkaip dabar bus dvigubai baisiau.. doh.gif
o jums daug daug sveikateles ir stiprybes! nebe daug jau ir liko mirksiukas.gif
tikiu, kad ir mums greitai pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 05, 13:52)
dekui 4u.gif  ar nepavojinga taip iskart po pirmu menesiniu planuotis? unsure.gif  kazkaip dabar bus dvigubai baisiau.. doh.gif
o jums daug daug sveikateles ir stiprybes! nebe daug jau ir liko mirksiukas.gif
tikiu, kad ir mums greitai pavyks wub.gif

na, net nezinau.. gal ir reikejo ilgiau palaukti, bet nemanau, kad butu buve kas kitaip.. del sekancio leliuko turejau tris skirtingas nuomones, kada planuoti. Vienas gyd, VGN vedejas sake po antru menesiniu jau galima, mano gydytoja sake po puses metu, dar kita po dvieju metu.. Anglijoj apskritai sakoma, kad jei jau atejo menesines tai organizmas ir pasiruoses... Nenorejau ilgiau laukt, tai taip ir gavosi, kad po pirmu mm testas II pagaliukus parode.. Su vyru net nesitikejome, kad taip greit pavyks, laukem, bet nesitikejom. Del to, kada galima kita planuoti, tai kiek daktaru tiek ir nuomoniu.. Aisku ir nuo buvusio nestumo trukmes priklauso, man A dare kai buvo 10 sav, tiesiog buvo tuscia gelamine puslyte, leliukas nesivyste..
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 11 05, 14:29)
Aisku ir nuo buvusio nestumo trukmes priklauso, man A dare kai buvo 10 sav, tiesiog buvo tuscia gelamine puslyte, leliukas nesivyste..

taigi va, manau, mano atveju siek tiek ilgiau organizmas atsigavines.. nors kas ten zino, pati jauciuosi gana stipri (bet ir per nestuma tokia jauciausi), reikes tyrimus pasidaryti butinai pries planuojant..
bet tiesa, kad kiek daktaru, tiek nuomoniu.. ligoninej gydytojas pasake 3men ir pirmyn, o mano gyd sako bent jau puse metu.. et, tiek tikrai neislauksiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti