Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 19, 12:58)
Būdama beveik 10 savaičių įvyko persileidimas  verysad.gif , po dviejų mėnesių netyčia pastojau, nors gydytojai sakė, bent pusmetį palaukti.
Turim gražią ir sveiką 4 metukų dukrytę  wub.gif .

kaip gera skaityti tokias laimingas istorijas mirksiukas.gif tikrai ikvepia ir kazkaip lengviau tiketi, kad viskas bus TIK GERAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 19, 11:58)
Būdama beveik 10 savaičių įvyko persileidimas  verysad.gif , po dviejų mėnesių netyčia pastojau, nors gydytojai sakė, bent pusmetį palaukti.
Turim gražią ir sveiką 4 metukų dukrytę  wub.gif .

Noreciau ir as tokio netyciuko... smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as ir i jusu namucius ateinu:)
pries 11dienu turejau persileidima, buvo 8-9sav.viskas buvo gerai,jauciausi gerai,jokiu kraujingu isskiru,tik nuejus i tulika viskas isskrito verysad.gif is ligonines tyrimai geri,jokio uzdegimo,viskas gerai.gyd sake, kad galiu gyventi jau normalu gyvenima,kaip ir pries nestuma.vaikeli galiu planuot jau po 3men.pradejau gerti magni b6, taip pat toliau geriu folio rugsti, dar pradejau gerti koralini vandeni - jis valo organizma nuo visu bacilu ir stiprina organizma.turbut po keliu mmm pradesiu vaikeli, nes tikrai daugiau neislauksiu, nors noriu pasidaryt visus tyrimus del persileidimu ir reikia pasidaryt. mano persileidimas, cia jau nebe pirmas verysad.gif verysad.gif verysad.gif pasidariau skydliaukes echo- taip pat atsakymas geras, niekas nepakite.pasidariau skydliaukei kraujo tyrima-tai siandien turetu but atsakymas.dar pas endokrinologa reikia uzsirasyt.pas gine eisiu 17d, dar reiks genetinius tyrimus pasidaryt ir dar kokiu tyrimu pasakys.
tikiuosi kitas nestumas- bus sekmingas ir turesiu vaikeli thumbup.gif
to pacio ir jums merginos linkiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rendika30 @ 2010 12 09, 12:14)
sveikos merginos, as ir i jusu namucius ateinu:)
pries 11dienu turejau persileidima, buvo 8-9sav.viskas buvo gerai,jauciausi gerai,jokiu kraujingu isskiru,tik nuejus i tulika viskas isskrito  verysad.gif is ligonines tyrimai geri,jokio uzdegimo,viskas gerai.gyd sake, kad galiu gyventi jau normalu gyvenima,kaip ir pries nestuma.vaikeli galiu planuot jau po 3men.pradejau gerti magni b6, taip pat toliau geriu folio rugsti, dar pradejau gerti koralini vandeni - jis valo organizma nuo visu bacilu ir stiprina organizma.turbut po keliu mmm pradesiu vaikeli, nes tikrai daugiau neislauksiu, nors noriu pasidaryt visus tyrimus del persileidimu ir reikia pasidaryt. mano persileidimas, cia jau nebe pirmas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif pasidariau skydliaukes echo- taip pat atsakymas geras, niekas nepakite.pasidariau skydliaukei kraujo tyrima-tai siandien turetu but atsakymas.dar pas endokrinologa reikia uzsirasyt.pas gine eisiu 17d, dar reiks genetinius tyrimus pasidaryt ir dar kokiu tyrimu pasakys.
tikiuosi kitas nestumas- bus sekmingas ir turesiu vaikeli thumbup.gif
to pacio ir jums merginos linkiu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

gal reiketu pasidaryti AFS tyrima, jei tai jau ne pirmas persileidimas ir jei abu ivyko panasiu laiku ir kitu ligu ir uzdegimu neranda g.gif paklausk savo gyd.
ir sekmes didziausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 11 05, 10:30)
Labas, gundule ax.gif
na taip, is tos pacios temutes.. taip jau galvojau, kad visos gresmes kazkur toli.. unsure.gif ir se tau, taip atsitiko.. is tikruju labai sunku, bet stengimes nepasiduoti ir ziureti i prieki.. aisku, tai reikalauja labai daug jegu blush2.gif
net pati nezinau..gydytojai sako, infekcijos galimybe.. bet tai dar nepatvirtinta, laukiame tyrimu rezultatu po menesiuko..
o siaip viskas buvo gerai, bet viena diena pasirode ciut kraujingu isskyru..greit lekem i ligonine, nes mano gyd sake nieko nelaukti ir gultis.. bet nepagulde..tipo gal cia infekcija, israse magnio ir zvakuciu.. kita diena pamaciau jau kresuliuka, bet atvaziavus i ligonine, man buvo pasakyta, kad nieko nemato is kur gali buti.. vaikuciui viskas okei, mazdaug vaziuokit namo ir gulekit.. na o dar kita diena pradejo mausti pilva..nestipriai unsure.gif  o pries einant miegot pradejau kraujuot..per 10min atsidurem ligoninej, bet pasirodo jau buvo iseje beveik visi vandenys.. prognoze-persileidimas.. o kas, kodel ir kaip, taip ir neaisku.. verysad.gif skausmas sirdyje nerealus, nes dar gulint ligonineje mazylis spardesi.. verysad.gif

kaip baisu skaityt tokias istorijas, o dar baisiau mana jaučiatės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 08, 23:21)
Sveikutes,
As praradau vaikeli pries pora savaiciu, gydytojas liepe gerti folio rugsti ir bandyti dar karta kita menesi. As manau kaip tau duota taip ir bus. Persileidimai daznai yra nepaaiskinami, o be to as asmeniskai ir nenoriu gilintis kaip, kodel ir t.t. nes tada pradedi stresuoti o kai stresuoji daug sunkiau pastoti ir nestuma islaikyti. Mano nuomone gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabegsi... Nors ir sunku , mastau pozityviai ir tikiu kad kita karta viskas bus gerai.  smile.gif
PS. Tikiuosi mano nuomone neskamba saltai... Trauma mums buvo istikruju didele kadangi tai buvo musu pirmas vaikelis kuri "gaminome" metus laiko ir jau buvom pradeje abejoti savo vaisingumu... verysad.gif 
Sekmes!!!  4u.gif

na idomu koks cia gydytojas patare po menesio su biskiuku vel bandyti,organizmui reikia 3 menesiu atsigauti,man daktare pasake neaksciau kaip po triju menesiu,o geriausia pusmeti pakentet g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2010 12 16, 18:13)
na idomu koks cia gydytojas patare po menesio su biskiuku vel bandyti,organizmui reikia 3 menesiu atsigauti,man daktare pasake neaksciau kaip po triju menesiu,o geriausia pusmeti pakentet g.gif

Ejau pas dvejus gydytojus isgirdus diagnoze: ,,nesivystantis,, ir abu jie pasake, kad kiekvienas organizmas labai individualus, ziurek kaip jausiesi tiek emociskai tiek fiziskai, jai viskas gerai, gali nesisaugot po pirmu mmm.
Gal man pasake taip zinodami, kad nepastojau beveik metus, tai turbut nera didele tikimybe pastot pati pirma menesi po abrazijos.

Ech kaip nesinori suklysti antra karta pasiskubinus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'LUNYTE': 16 gruodžio 2010 - 17:32
Sveiki,
Norejau paklausti, po kurio laiko nuo abrazijos sulauket pirmu menesiniu...
Man jau antras menuo prasidejo, o menesiniu dar vis nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2010 12 17, 20:34)
Sveiki,
Norejau paklausti, po kurio laiko nuo abrazijos sulauket pirmu menesiniu...
Man jau antras menuo prasidejo, o menesiniu dar vis nera  verysad.gif

laba ax.gif
man po abrazijos praejo lygiai 30 dienu, kai atejo mmm. tokios trukmes mazdaug budavo ciklas pries nestuma. nors pries mmm buvau pas gydytoja, tai sake, kad dar kiausides nebuvo visiskai atsistaciusios, tai gali mmm veluoti.. bet nevelavo,matyt susitvarke.. siaip, manau, normalu, kad mm po tokiu dalyku gali ir veluoti, nes organizmas persitvarko, turi vel visi procesai susidelioti, kaip buve.. palauk dar truputi mirksiukas.gif jei labai neramu, nueik pasikonsultuoti su gyd, padarys echoskopija, paziures, kaip ten viskas tvarkosi ax.gif
Atsakyti
Sveiki,as irgi patyriau persileidima 10lapkricio,ir si menesi 10 diena turejau mmm,tai koks mano ciklas turbut reguliarus kaip visada,28dienu?
Po mmm buvau pas gydytoja,kuri apziurejo ir leido planuot vaikeli,nesake laukti 6men schmoll.gif
Pasake,subres kiausinelis,pastosi,nesubres,nepastosi,viskas paprasta doh.gif biggrin.gif
Tai pradejom vel planuot,kaip bus,taip bus..
Atsakyti
sveikos, ir as apturejau nesivystanti nestuma, po abrazijos mm atejo pora dienu veluodamos, taigi po 30 dienu. Jau praeita men bandem, bet nepataikem ant ovuliacijos. O kaip jus, sakykit, tiksliai ta diena bandot? Cia kaip koks darbas gaunasi, fui:) Ir dar klausimelis, nors gydytojai sako, kad esu sveika, nestyuma suede citomegalo virusas, tipo juo persirgau. Taip gali buti? Kaip ji atpazinti, kur uzsikreciama?
Atsakyti
sveiki, esu po dvieju abraziju (neissivale is pirmo karto), jau 3 menesiai praejo, pradejom planuot leliuka ir... ka tik baigiau sirgti menesinem (vakar), vakar truputi persalau, krete saltis, gerkle siek tiek skauda. Siandien jau kaip ir viskas gerai. Ar atidet planavima ar vis tiek galiu bandyti, ka manote?
Atsakyti