QUOTE(LeSecret @ 2010 12 27, 09:47)
Sveiki,as irgi patyriau persileidima 10lapkricio,ir si menesi 10 diena turejau mmm,tai koks mano ciklas turbut reguliarus kaip visada,28dienu?
Po mmm buvau pas gydytoja,kuri apziurejo ir leido planuot vaikeli,nesake laukti 6men
Pasake,subres kiausinelis,pastosi,nesubres,nepastosi,viskas paprasta
Tai pradejom vel planuot,kaip bus,taip bus..
Po mmm buvau pas gydytoja,kuri apziurejo ir leido planuot vaikeli,nesake laukti 6men

Pasake,subres kiausinelis,pastosi,nesubres,nepastosi,viskas paprasta

Tai pradejom vel planuot,kaip bus,taip bus..
Pritariu tavo gyd, nors maniske sake man laukt bent puse metu, kita gyd metus, o dar kitas gyd leido po antru mm. Bet, sulaukiau pirmu mm ir i trasa ir uzkibo, dabar jau nestumo pabaiga, laukiu susitikimo su savo angeliuku

QUOTE(LinVik @ 2010 12 27, 11:12)
sveikos, ir as apturejau nesivystanti nestuma, po abrazijos mm atejo pora dienu veluodamos, taigi po 30 dienu. Jau praeita men bandem, bet nepataikem ant ovuliacijos. O kaip jus, sakykit, tiksliai ta diena bandot? Cia kaip koks darbas gaunasi, fui:) Ir dar klausimelis, nors gydytojai sako, kad esu sveika, nestyuma suede citomegalo virusas, tipo juo persirgau. Taip gali buti? Kaip ji atpazinti, kur uzsikreciama?
na, mums tai nebuvo darbas, net negavlojom kad uzkibs, nes gan retai ta men isejo mums su vyru susitikti, bet turbut pataikem

QUOTE(viktole @ 2010 12 27, 13:14)
sveiki, esu po dvieju abraziju (neissivale is pirmo karto), jau 3 menesiai praejo, pradejom planuot leliuka ir... ka tik baigiau sirgti menesinem (vakar), vakar truputi persalau, krete saltis, gerkle siek tiek skauda. Siandien jau kaip ir viskas gerai. Ar atidet planavima ar vis tiek galiu bandyti, ka manote?
na, sunku pasakyti.. Bet as tai bandyciau.. Juo lab, kad ovuliacija bus dar po keliu dienu, o maziukas prisitvirtins ir is mamytes maistines medziagas ims dar po geros savaites tai tu bacilu kaip ir neliks