Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Visoms patrusioms netektis 4u.gif zinau ta jausma, nepaluskit, bukit stiprios 4u.gif

QUOTE(LeSecret @ 2010 12 27, 09:47)
Sveiki,as irgi patyriau persileidima 10lapkricio,ir si menesi 10 diena turejau mmm,tai koks mano ciklas turbut reguliarus kaip visada,28dienu?
Po mmm buvau pas gydytoja,kuri apziurejo ir leido planuot vaikeli,nesake laukti 6men schmoll.gif
Pasake,subres kiausinelis,pastosi,nesubres,nepastosi,viskas paprasta doh.gif  biggrin.gif
Tai pradejom vel planuot,kaip bus,taip bus..

Pritariu tavo gyd, nors maniske sake man laukt bent puse metu, kita gyd metus, o dar kitas gyd leido po antru mm. Bet, sulaukiau pirmu mm ir i trasa ir uzkibo, dabar jau nestumo pabaiga, laukiu susitikimo su savo angeliuku 4u.gif

QUOTE(LinVik @ 2010 12 27, 11:12)
sveikos, ir as apturejau nesivystanti nestuma, po abrazijos mm atejo pora dienu veluodamos, taigi po 30 dienu. Jau praeita men bandem, bet nepataikem ant ovuliacijos. O kaip jus, sakykit, tiksliai ta diena bandot? Cia kaip koks darbas gaunasi, fui:) Ir dar klausimelis, nors gydytojai sako, kad esu sveika, nestyuma suede citomegalo virusas, tipo juo persirgau. Taip gali buti? Kaip ji atpazinti, kur uzsikreciama?

na, mums tai nebuvo darbas, net negavlojom kad uzkibs, nes gan retai ta men isejo mums su vyru susitikti, bet turbut pataikem blush2.gif Beje, kai uzsiciklini, priimi tai kaip darba tai ne kas paskui ir gaunas.. Atsipalaiduok ir megaukis blush2.gif Jei bus lemta tai bus, ne tai ne 4u.gif

QUOTE(viktole @ 2010 12 27, 13:14)
sveiki, esu po dvieju abraziju (neissivale is pirmo karto), jau 3 menesiai praejo, pradejom planuot leliuka ir... ka tik baigiau sirgti menesinem (vakar), vakar truputi persalau, krete saltis, gerkle siek tiek skauda. Siandien jau kaip ir viskas gerai. Ar atidet planavima ar vis tiek galiu bandyti, ka manote?

na, sunku pasakyti.. Bet as tai bandyciau.. Juo lab, kad ovuliacija bus dar po keliu dienu, o maziukas prisitvirtins ir is mamytes maistines medziagas ims dar po geros savaites tai tu bacilu kaip ir neliks smile.gif O jei organizmas nepasiruoses, nebus lemta ir niekas neuzkibs smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif , o po abrazijos kur einat konsultuotis i poliklinika ar privaciai?
Atsakyti
As ejau ir privaciai ir atgal i ligonine, nes pati gydytoja pasiule, sako ateik po mmm. paziuresiu ar issivale.
Dar klausimas, kaip atskirti citomegalo viruso simptomus nuo paprasciausio persalimo ar gripo?
Atsakyti
Šiandien pas ginekologę klausiau,gal sakau pasidaryti citomegalo ir toksoplazmozės tyrimus,kad būtų ramiau dėl sekančio planavimo. Tai ir ji ir akušerė pradėjo sakyti,kad bereikalingas pinigų mėtymas,vistiek gydymo nuo to nėra,tai likau truputį pasimetus unsure.gif
Atsakyti
tai cia jums po abrazijos tyrimu pasake, kad tokius virusus rado?
LinVik - o ko atgal i ligonine reik eit?
ir dar, jei gin pasako, kad viskas ok, esi sveika tai del tu virusu nerei turbut ir pergyvent ax.gif
Atsakyti
nea,nieko nesakė,ji net nesugebėjo kortelėj rasti to lapo iš ligoninės,kur ištirta medžiaga po abrazijos doh.gif vėliau pati radau kortelę vartant,rašo decidualinis audinys su irimo požymiais unsure.gif ...o dėl tų tyrymų,tai tiesiog iš visų temų pasiskaičius,buvau sugalvojus pasidaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viktole @ 2010 12 27, 14:14)
sveiki, esu po dvieju abraziju (neissivale is pirmo karto), jau 3 menesiai praejo, pradejom planuot leliuka ir... ka tik baigiau sirgti menesinem (vakar), vakar truputi persalau, krete saltis, gerkle siek tiek skauda. Siandien jau kaip ir viskas gerai. Ar atidet planavima ar vis tiek galiu bandyti, ka manote?

gal vertetu pagerti homeopatiniu vaistuku imunitetui, kad taip lengvai nekibtu tos bacilos, pvz influcidum ir nestukem galima, as irgi jas profilaktiskai naudoju kai tik jauciu kad jau gerkle ar dar ka nors pradeda skaudet.
o planuot manau be baimes galit mirksiukas.gif

QUOTE(LinVik @ 2010 12 28, 21:52)
As ejau ir privaciai ir atgal i ligonine, nes pati gydytoja pasiule, sako ateik po mmm. paziuresiu ar issivale.
Dar klausimas, kaip atskirti citomegalo viruso simptomus nuo paprasciausio persalimo ar gripo?

neatskirsi niekaip, nebent pusleline butu, tada jau tikrai 100 proc. citomegalo (viena is formu)
siam virusui (citomegalo) "uzmigdymui" (nes isgydyti jo visiskai neimanoma) yra skiriami paprasciausi homeopatiniai vaistukai nuo virusiniu ligu Engystol. as juos vartojau pries pastojant ir dar 3 men jau pastojus ir dabar dar kartais. manau kad jie apsaugo ir nuo kitu virusu (gripo ir pan), imunitetas stipresnis tiesiog.
o nestuke.gif galima vartoti visus homeopatinius
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 12 29, 12:23)
gal vertetu pagerti homeopatiniu vaistuku imunitetui, kad taip lengvai nekibtu tos bacilos, pvz influcidum ir nestukem galima, as irgi jas profilaktiskai naudoju kai tik jauciu kad jau gerkle ar dar ka nors pradeda skaudet.
o planuot manau be baimes galit  mirksiukas.gif
neatskirsi niekaip, nebent pusleline butu, tada jau tikrai 100 proc. citomegalo (viena is formu)
siam virusui (citomegalo) "uzmigdymui" (nes isgydyti jo visiskai neimanoma) yra skiriami paprasciausi homeopatiniai vaistukai nuo virusiniu ligu Engystol. as juos vartojau pries pastojant ir dar 3 men jau pastojus ir dabar dar kartais. manau kad jie apsaugo ir nuo kitu virusu (gripo ir pan), imunitetas stipresnis tiesiog.
nestuke.gif  galima vartoti visus homeopatinius

Pusleline??? Kalbi apie paprasta herpesa ant lupos? As turejau pusleline/herpesa kai buvo 6 sav.

Sveikos mergaites, su sventem 4u.gif
Man kuo toliau tuo blogiau, as darausi apsesta verysad.gif verysad.gif verysad.gif skaitau viska kas susija su nesivystanciu/persileidimu/abrazija, ka tik randu internete ir kokiom tik kalbom moku ir kokias vercia googlis doh.gif buvau pas 3 gydytojus, 2 is ju,kurie nieko nezinojo, kad daryta A, patvirtino, kad bresta kiausinelis, kad vaisingos dienos, kad viskas svaru ir labai gerai. Kai pasakiau, kad turejau dar si menesi A, tai patvirtino, kad net pozymiu jokiu nemato, o viena, net siule vakare kibti i darbus. Nutariau palaukti, neskubeti ir sulaukti pirmu mmm.

Bet tik kodel visi jie sutartinai krate galvas, kad TIKRAI JOKIU TYRIMU NEREIKIA DARYTIS g.gif g.gif g.gif
Koks jiems skirtumas, juk pinigai mano g.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 12 29, 13:53)
Pusleline??? Kalbi apie paprasta herpesa ant lupos? As turejau pusleline/herpesa kai buvo 6 sav.
Sveikos mergaites, su sventem 4u.gif
Man kuo toliau tuo blogiau, as darausi apsesta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  skaitau viska kas susija su nesivystanciu/persileidimu/abrazija, ka tik randu internete ir kokiom tik kalbom moku ir kokias vercia googlis doh.gif  buvau pas 3 gydytojus, 2 is ju,kurie nieko nezinojo, kad daryta A, patvirtino, kad bresta kiausinelis, kad vaisingos dienos, kad viskas svaru ir labai gerai. Kai pasakiau, kad turejau dar si menesi A, tai patvirtino, kad net pozymiu jokiu nemato, o viena, net siule vakare kibti i darbus.  Nutariau palaukti, neskubeti ir sulaukti pirmu mmm.

Bet tik kodel visi jie sutartinai krate galvas, kad  TIKRAI JOKIU TYRIMU NEREIKIA DARYTIS g.gif  g.gif  g.gif
Koks jiems skirtumas, juk pinigai mano g.gif

dabar taip greitai nerandu, bet tikrai zinau kad viena is citomegalo formu yra herpes. is viso yra berods trys, nzn kaip net pavadinti, trys formos, trys tipai ar kaip. tiesiog kai pati gavau CMV teigiama rezultata puoliau viska skaityti ir tikrai buvau nustebinta kad herpes tai tas pats virusas (nors puslelines nesu gyvenime turejus).
CMV paplitęs visame pasaulyje. Išsivysčiusiose šalyse 50–70 proc. bendrosios populiacijos turi antikūnų CMV. Infekcija plinta endeminiu būdu. Vienintelis infekcijos šaltinis – žmogus. Infekcija perduodama pro kvėpavimo takus, taip pat – lytiniu būdu, per seiles, šlapimą ir pieną. Su šiais fiziologiniais skysčiais užsikrėtusieji virusą išskiria nuolat ar nepastoviai.

Apie 1 proc. moterų, užsikrėtusių iki pastojimo, perduoda virusą vaisiui in utero. Susirgus pirmine infekcija nėštumo metu, perdavimo rizika vaisiui yra apie 50 proc. CMV gali replikuoti placentos ląstelėse citotrofoblastuose, turinčiose tiesioginį sąlytį su motinos krauju, tai sudaro sąlygas infekciją perduoti vaisiui.

ir dar daug daug visokios baisios informacijos prirasyta, bet...
as SM radau moteri, kuri sirgo CMV ir laukesi ir pagimde sveika vaika ir viskas ok. ji vartojo tik Engystol ir vitaminus imunitetui. tai ji man pavyzdys buvo, tad nusiraminau ir tikiuos geriausio smile.gif ir esu isitikinus, kad pirmasis nestumas buvo nesekmingas butent del sio viruso, nes pacioje pradzioje jis paveikia vystymasi ir vaisius paprasciausiai nebegali isgyventi. tad nusiraminau ir pasakiau sau, kad Dievas nori duoti mums sveika vaikuti, del to taip ir nutiko unsure.gif

o del tyrimu reikalingumo/Nereikalingumo spresti tik tau. man irgi gyd sake kad jokiu tyrimu daryt tikrai nereikia.
o vat tu kadangi pati sakai kad buvo pusleline tau 6 sav. tai bent pasidaryk ta viena tyrima (CMV IgM ir IgG). jei bus neigiamas butinai parasyk cia, butu idomu tada surasti ta straipsni kur skaiciau g.gif
Atsakyti
Jau prisiskaiciau apie si virusa, kad net galva issipute blink.gif
Pirmu taikiniu varau i vaistine pirkti Engystol, tikiuosi, kad jo buna eurovaistinese, ar man jo reik ieskot ? Ir gal yra dar kokiu hemeopatiniu vitaminu imunitetui stiprinti?
nes dabar geriu women daily pack, nakvisu alieju ir folio rugsti, vyras ta pat men daily pack ir folio rugsti.
Tyrimus vaziuoju pasidaryt is kart po nauju, bus paciai ramiau.
O cia rasysiu dar ilgai, neturiu gi daugiau su kuo pasitart blush2.gif
Atsakyti
o tai norejau paklaust, ir vyrams reik folio rugsti gert?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2010 12 29, 23:06)
o tai norejau paklaust, ir vyrams reik folio rugsti gert?

galima ir vyrams, pakenkt nepakenks ir spermiukai gal stipresni bus rolleyes.gif
mes abu gerem
Atsakyti