Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Mes kai plaanavom pirma vaika,tai vyras gere vitamina E,ir su lyg 30tabl.suzinojau kad pastojau,gal tiesiog sutapymas,bet pries tai nesiseke virs metu.. biggrin.gif
Mergaites,ziuriu gaudotes vaistuose,vitaminuose,patarkite ka pagert kad nesinervuot,but linksmai,patenkintai viskom,o ne kaip suo piktas.. doh.gif
Atsakyti
Labas likimo draugės. Pati persileidimą-nesivystantį nėštumą turėjau rugsėjo mėn. Pralaukėm kantriai su vyru 3mėn, nes taip gydytoja liepė ir šį men pradėjom palnuoti. Bijau anksčiau laiko džiaugtis, bet jau ketvirta diena, kaip mm vėluoja. Tikiuosi kad šis kartas bus laimingas su gera ir gražia pabaiga. Jokių kolkas neštumo požymių nejuačių arpart šiokio tokio pykinimo, bet jis nežymus.
Atsakyti
Pasidaryk nestumo testa.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2010 12 30, 19:46)
Labas likimo draugės. Pati persileidimą-nesivystantį nėštumą turėjau rugsėjo mėn. Pralaukėm kantriai su vyru 3mėn, nes taip gydytoja liepė ir šį men pradėjom palnuoti. Bijau anksčiau laiko džiaugtis, bet jau ketvirta diena, kaip mm vėluoja. Tikiuosi kad šis kartas bus laimingas su gera ir gražia pabaiga. Jokių kolkas neštumo požymių nejuačių arpart šiokio tokio pykinimo, bet jis nežymus.

Oj kaip viskas artima... Ir aš turėjau nesivystantį rugsėjo mėnesį, tai labai linkiu sekmės, jei pastojote... bigsmile.gif Pasidarykite testuką ir pamatysite atsakymą.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2010 12 30, 19:05)
Mes kai plaanavom pirma vaika,tai vyras gere vitamina E,ir su lyg 30tabl.suzinojau kad pastojau,gal tiesiog sutapymas,bet pries tai nesiseke virs metu.. biggrin.gif
Mergaites,ziuriu gaudotes vaistuose,vitaminuose,patarkite ka pagert kad nesinervuot,but linksmai,patenkintai viskom,o ne kaip suo piktas.. doh.gif

gal folio rugsties rolleyes.gif o kai labai nervai kamuoja valerijono smile.gif

QUOTE(Tobi @ 2010 12 30, 19:46)

linkiu pamatyti II netrukus
Atsakyti
sveikos,

Esu iš jūsų būrio, nes prieš kalėdas man buvo daryta A dėl nesivystančio nėštumo. turėjo būti 11 sav. bet širdutė neplakė o vaikelis atitiko maždaug 8-9 sav. verysad.gif Norėjau paklausti gal kas galite parekomenduoti gera, nuoširdžią ginekologę (-ą) Kaune, kuris atliktų reiklaingus tyrimus. Kol kas kiek susidūriau tai visi kaip susitarę sako kad jokių tyrimų nereikia, laukti 6 mėn. o po to bandyti, nors tai jau antra mano nesekmė. Trečią kartą bandyti labai bijau, kol nepadariau visko kas įmanoma. Ačiū už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(margeeee @ 2010 12 31, 10:53)
sveikos,

Esu iš jūsų būrio, nes prieš kalėdas man buvo daryta A dėl nesivystančio nėštumo. turėjo būti 11 sav. bet širdutė neplakė o vaikelis atitiko maždaug 8-9 sav.  verysad.gif Norėjau paklausti gal kas galite parekomenduoti gera, nuoširdžią ginekologę (-ą) Kaune, kuris atliktų reiklaingus tyrimus. Kol kas kiek susidūriau tai visi kaip susitarę sako kad jokių tyrimų nereikia, laukti 6 mėn. o po to bandyti, nors tai jau antra mano nesekmė. Trečią kartą bandyti labai bijau, kol nepadariau visko kas įmanoma. Ačiū už pagalbą

labai uzjauciu, laikykis.
kaip suprantu ginekologes ir nedaro tu tyrimu, cia turi pati savo iniciatyva eit ir darytis (endemik pvz arba sorpo) o po dvieju nesivystanciu man atrodo jau ir AFS tyrima daro klinikose. tik jei be siuntimo mokama berods g.gif bet paieskok daugiu info SM, tikrai yra daug apie tai parasyta smile.gif
Atsakyti
Keista, bet ir man daktarai sako neverta kartot citomegalo tyrimu, tipo pajausi kai prades dusinti, sloga virs savaites bus. Bet as kai pirma kart juo susirgau, tai tik pakosejau viea diena ir temp nezymi buvo, 37.2 . Ir viskas, citomegalas, nestumas nebesivyste. Nezinau kodel jie siulo nesidaryti tu tyrimu.
Papildyta:
QUOTE(LeSecret @ 2010 12 30, 19:05)

Man rodos kai nuotaikos jera, organizmui truksta magnio, kalcio ir dar kazko (gal B kokio ), turi buti 3 elementai. Paklausk vaistineje.
Atsakyti
[quote=LinVik,2011 01 02, 19:51]
Keista, bet ir man daktarai sako neverta kartot citomegalo tyrimu, tipo pajausi kai prades dusinti, sloga virs savaites bus. Bet as kai pirma kart juo susirgau, tai tik pakosejau viea diena ir temp nezymi buvo, 37.2 . Ir viskas, citomegalas, nestumas nebesivyste. Nezinau kodel jie siulo nesidaryti tu tyrimu.

o gal tas tyrimas nelabai ka parodo, del to ir nerekomenduoja daktarai g.gif vistiek kazkas yra, kad jie vienu balsu kartoja, kad nereikia schmoll.gif

tai kiek is visus pasiskaitymu supratau, kad jei nors siek tiek persalai tai ir citomegalu susergi, nestuke.gif metu? ir ar si liga greit isnyksta is organizmo?
Atsakyti
man akcentavo,kad neverta tirtis dėl to,kad vistiek gydymo nėra. O kitos daktarės siunčia tik dėl komercijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2011 01 03, 09:51)
tai kiek is visus pasiskaitymu supratau, kad jei nors siek tiek persalai tai ir citomegalu susergi, nestuke.gif metu? ir ar si liga greit isnyksta is organizmo?

ne, nebutinai, gali buti ir siaip persalimas.
o citomegalo isnaikint neimanoma, jis lieka organizme, tik arba buna aktyvus arba ne.
o gydymas yra imuniteto stiprinimas.

aisku yra ir kazkokiu stipriu vaistu, kai jis yra itin isviesejes organizme, bet cia daugiau tiems kuriems buvo persodinti organai ar serga ziv ir panasiai
Atsakyti
o kokiu vitaminus geriau gert imunitetui pastiprint?
Atsakyti