QUOTE(Natuke @ 2010 02 26, 16:01)
QUOTE(Natuke @ 2010 02 26, 16:57)
Man labai nepatogu jums sakyti, bet mano nikas - mititėja. Būčiau dėkinga, jeigu neprasivardžiuotumėte.
http://www.supermama...?...=287974&hl=
viskas jau išdiskutuota apie natūralius gimdymus, prašom jungtis
Ačiū, nesijungsiu. Skaitau ir diskutuoju šioje temoje. Ir jeigu čia kalbate apie natūralius gimdymus, tai malonėkite nesiųsti į kitą temą.
mitintėja - nieks jūsų nepuola, mes tik diskutuojam

. nepriimkit visko taip asmeniškai. Aš lygiai taip pat "natūraliai" pagimdžiau 3 iš 4 savo vaikų, per 3 man atrodė, kad mirsiu

bet nuoširdžiai negaliu pasakyti, kad gimdymai buvo tikrai kokie galėtų būti, ir tikrai iš dalies - dėl pagalbininkų. Dėl to esu tokia susireikšminusi.... nes man tai yra gimdymas, atsakingas, sunkus įvykis, gan skausmingas ir ypatingas... gyvenimo ir mirties klausimas... o jiems - eilinė darbo diena.
Aš nepriimu asmeniškai. Aš tik nesulaukiu argumentų ir motyvų, vien tik pseudodvasingus pasapaliojimus apie paramą, artumą, supratimą ir pan. Ir dar reikšmingą akių pavartymą, tipo "reikia suprasti", "reikia jausti", "reikia priaugti". Iki ko? Iki pribuvėjos? Ar iki vaiko neskiepijimo? Kažin, mirties akivaizdoje, antibiotikų, turbūt irgi atsisakytumėte?
Kalbant apie gyvenimo ir mirties klausimus. Vis dėlto taip labai nepasitikite natūraliu gimdymu (nors vis tiek nesuprantu, kuo jis natūralus

), jeigu apsistatote medikais? Kad įsikištų ekstra atveju su savo nenatūraliom priemonėm?
gimdymas daug sunkesnis veiksmas negu matematikos skaičiavimai
Gal ir sunkesnis, bet matematinius skaičiavimus galite atlikti tik savo pastangomis, ta prasme - jeigu neskaičiuosite, tai ir nesuskaičiuosite. O pagimdyt - vis tiek pagimdysite - stengsitės, ar ne. Dar nė viena neliko amžinai nėščia.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...