QUOTE(Natuke @ 2011 08 07, 22:44)
Tarp kitko mano mama taip pat mano brolį pagimdė sėdint. Nes gydytojai pasakė, kad jeigu po penkių min negims, uždus. Pasiemė reples, o ji išsigando. Sakė liepė visiems pasitraukti, atsisėdo ir pagimdė. Ji buvo smulkesnė už mane 155cm ugio ir labai plona.
Vadinasi ir prieš keliasdešimt metų, kaip mititeja pavadino- sukarinto režimo sistemoje, buvo galima atsižvelgti į konkrečią situaciją ir priimti nestandartinį sprendimą

Grįžtant prie gimdymų namuose; pataisykit, jei klystu, tačiau susidariau įspūdį, kad gimdymas namuose yra paplitęs dviem atvejais. Arba turime valstybę, kurioje sveikatos priežiūros paslaugos neprieinamos didžiajai daugumai, ir todėl gimdoma namuose, arba tai ekonominiu ir socialiniu požiūriu stipri valstybė, kurios sveikatos priežiūros sistema veikia sklandžiai, paslaugų paketas gydymo įstaigose pakankamas ir prieinamas, ir tuomet leidžiama sau turėti extra bonusą- teikti gimdymo namuose paslaugas su visu būtinu skubos pagalbos organizavimu

QUOTE(aistele @ 2011 08 08, 05:31)
Smagu, kai zmones ivertina tik save, su kuo jus ir sveikinu, gal siluteje ar katmandu jus galesit ir gimdymus priimineti, tiek esat apsisvietus 

Diskusija išsisemia iškart, kaip diskutuojantys pereina į asmeniškumus