QUOTE(Limcamca @ 2009 08 17, 16:17)
Man irgi kilo natūralus susidomėjimas: ar yra kas nors, ko tu, asmeniškai nedarytum prie vaiko?
Paaiškinu, klausimas nepiktybiškas.
Na, apie seksą kalbėti buvo uždrausta

tai atsakymą jums beliks tik numanyti. Žinoma, yra nemažai dalykų, kurių vaikams nėra būtina matyti (dėl to paties privatumo), bet kad kažkas būtų gyvybiškai draudžiama- ne. Mano manymu, daug baisiau, kai vaikai mato smurtą ir blogus įpročius, o ne nuogumą
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 18, 08:21)
Mergytes gali sokiruoti nuogu moteru vaizdai, tai jau tikrai. Nejau pacioms neteko mazoms buti moteru pleze ar pirtyje, kur kokios nepazistamos tetos maza to, kad turi apleista kuna, tai dar ir elgiasi baisiai...
O del nudistu. Nerandu ju pasauleziurai jokio paaiskinimo, kuris keltu mano pagarba.
Peršasi mintis, kad jums bjauru ne nuogas kūnas, o netobulas kūnas. Todėl verčiau norėtumėt matyt visus apsirengusiu, kad, neduok dieve, nepamatytumėt kažko baisaus. Viena yra savipriežiūra, o kas kita- buvimas grožio kulto auka ir netolerancija kitokiems (kartojuosi, kitoks- nebūtinai apsileidęs, bet jūsų grožio supratimo neatitinkantis žmogus).
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 18, 16:31)
As out, nes sysiojimo su vaikais salininkes bando ivelti i kazkokius absurdiskus, fantasmagorinius debatus. Apie ka diskutuoti? Apie tai, kodel zmogus neturi buti kiaule ir nesielgti su vaiku kaip su baiboku? Man tokios diskusijos jau praeitas etapas, kai dveji-treji metai buvo padiskutavau su tevais, isaugau. Sekmes ir jums augant.
Žmogaus tuštinimasis- kiauliška? Tai todėl jūs baisiai prieš, kad visi pamatys jūsų kiauliškąją pusę, juk jūs siekiat tobulybės

Girdėjau kažkur apie žmones, kurie nevalgo ir nekakoja, o gyvena iš saulės energijos. Gal pabandykit?
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 08 18, 18:55)
Perskaiciau ir susimasciau

: kaip turi buti auklejamas zmogus ,kad neturetu supratimo ir suvokimo apie higiena,etika,estetika,pagaliau pagarba vieni kitiems( ir aisku vaikams!),morale

,kad tualeto ,prausimosi,net tamponu keitimas ,
viesai demonstruojamas 
,ir net skaitoma,kad nieko tokio,kad tai reikia priimti normaliai,nes vistiek tai suzinos( aciu dievui tik kolkas dukros )...na zinote kazkoks absurdas
Viešai- tai kaip? Per web kamerą? Pro atdarą į pagrindinę miesto gatvę langą?
Jei jau ginčijatės, tai prašom neiškreipinėti žodžių.