Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(moliugele @ 2009 08 03, 11:30)
Geras bigsmile.gif  man irgi tiek keli maziukai spuogeliai jau dingo ir kitu nesimato kol kas  bigsmile.gif  oda tikrai svaresne pasidare  wub.gif

Na jei jau man ne vienai taip, tai tikrai ne blefas, kad valo giliau, o netik odos paviršių thumbup.gif
Atsakyti
Ir as pagaliau pradejau naudotis clarity toniku ir likau patenkinta juo. Atbaide tik kvapas, labai jau smirdi. Bet vat rankas per ji susigadinau, labai oda serpetoti pradejo verysad.gif Cia turbut nuo salicilio rugsties.
P.S mazus spuogiukus labai greit panaikina arbatmedzio eterinis aliejus arba salicilio rugsties tirpalas. ( bent jau man )
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2009 08 03, 18:59)
Ir as pagaliau pradejau naudotis clarity toniku ir likau patenkinta juo. Atbaide tik kvapas, labai jau smirdi. Bet vat rankas per ji susigadinau, labai oda serpetoti pradejo  verysad.gif  Cia turbut nuo salicilio rugsties.
P.S mazus spuogiukus labai greit panaikina arbatmedzio eterinis aliejus arba salicilio rugsties tirpalas. ( bent jau man )

o man kvapas kaip tik toks manlonus toks nealkoholinis 4u.gif kadaise arbatmedzio EA labai smirdejo bet dabar pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pasitepliojau kelias dienas tai jau pripratau prie kvapo. Bet gal jis ir nebuvo jau toks ziaurus smile.gif Pries tai naudojau praktiskai bekvapes priemones, tai matyt atpratus nuo tu kvapu buvau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 08 04, 00:40)
ką naudojat randams po spuogo/inkštiro likusiems?  blush2.gif
drinks_cheers.gif
o Jūs tik valiklį naudojat ar dar kažką? rolleyes.gif

As kol kas tik valikli naudoju. Randus gal panaikintu salicilio rugsties tirpalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 08 04, 00:40)
ką naudojat randams po spuogo/inkštiro likusiems?  blush2.gif
drinks_cheers.gif
o Jūs tik valiklį naudojat ar dar kažką? rolleyes.gif

Naudoju toniką ir kasdieninį prausiklį, o kaukę dar tik kartą bandžiau, va ryt bus savaitė praėjusi nuo pabandymo, tai ryt reiks kaukę vėl "užsidėti" smile.gif
Atsakyti
Sveikos,na va vakar isbandziau kasdienini clarity prausikliuka ir visai patiko..nes veido oda tokia svelni labai pasidare ax.gif tik galvoju ar ji naudot ir ryte ir vakare ar geriau tik viena karta?kaip jus naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2009 08 04, 14:15)
Sveikos,na va vakar isbandziau kasdienini clarity prausikliuka ir visai patiko..nes veido oda tokia svelni labai pasidare ax.gif tik galvoju ar ji naudot ir ryte ir vakare ar geriau tik viena karta?kaip jus naudojat? 4u.gif

Aš tai vieną kartą per dieną toniką naudoju, nes ryte prausikliu prausiu veidą ax.gif
Atsakyti
Jammin, na ir apkret cia visas pirktis Clarity linija thumbup.gif as turiu tonika ir esu labai patenkinta 4u.gif oda tokia lygi, daug svaresne. Pussesere net apako, kai pasakiau, kad be pudros esu biggrin.gif nors man dar noris svaresnes ir lygesnes odytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 08 05, 18:47)
Jammin, na ir apkret cia visas pirktis Clarity linija thumbup.gif  as turiu tonika ir esu labai patenkinta 4u.gif  oda tokia lygi, daug svaresne. Pussesere net apako, kai pasakiau, kad be pudros esu biggrin.gif nors man dar noris svaresnes ir lygesnes odytes wink.gif

Tai kad Pupsia atrado, visi nuopelnai jai biggrin.gif
Aš tik įsigyjau viena iš pirmųjų ir parašiau gerus atsiliepimus, tai kuo toliau, tuo daugiau forumiečių užsikabliavo biggrin.gif Gavosi gera reklama rolleyes.gif
Atsakyti
jauciu ir man tonika reiks isigyt nes nusipirkau prausikliuka ir tikrai patiko lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
kiek supratau iš tos Clarity serijos yra ir jautriai odai ax.gif ar kas bandėt,kokie rezultatai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 08 07, 08:12)
kiek supratau iš tos Clarity serijos yra ir jautriai odai  ax.gif  ar kas bandėt,kokie rezultatai? mirksiukas.gif

As bandziau prausikli jautriai odai, tai manes nesuzavejo, kvapas nelabai patiko ir siaip mano odai agresyvokas pasirode. Jau nenoriu eksperimentuot likau prie savo senojo prausiklio. Jei nori galiu perleist pigiau, karta tik naudotas.
Atsakyti