Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(StOp! @ 2009 08 06, 21:36)
Šiandien ir aš nuėjau į Drogą.. Lentynoje neradau to Clarity toniko , tai pas pardavėja nuėjau paklausti.. O ta sako:  Per paskutines dienas visus išpirko.. Masiškai visi perka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif [/i]

o Clarity kieno produkcija,kur gaminamas?
kokios kainos-prausiklio?toniko?
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2009 08 07, 14:15)
o Clarity kieno produkcija,kur gaminamas?
kokios kainos-prausiklio?toniko?

vakar pirkau, tai kainavo po 7,99 Lt, o gamintojas: Superdrug stores plc, Admail 838, Croydon, U.K.
Atsakyti
QUOTE(vilmaf @ 2009 08 07, 13:28)
vakar pirkau, tai kainavo po 7,99 Lt, o gamintojas: Superdrug stores plc, Admail 838, Croydon, U.K.

dekui tau 4u.gif
ziurinejau per neta,galim net atsisiust is uk,palyginus visai nebrangios sios priemones.ar tikrai jums padeda-nuo inkstyru?
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2009 08 07, 15:54)
dekui tau 4u.gif
ziurinejau per neta,galim net atsisiust is uk,palyginus visai nebrangios sios priemones.ar tikrai jums padeda-nuo inkstyru?

tik vakar pradejau naudoti, tai sunku pasakyti, bet oda tai tikrai maziau blizga
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2009 08 07, 14:54)
dekui tau 4u.gif

Daugeliui padėjo ax.gif Tarp jų ir man ax.gif
Atsakyti
ar apie sita tonika snekat?
user posted image
ir prausiklis:
http://www.superdrug...47/143847_l.jpg
tokius perkat?ziuriu-ju puslapyje viskas anliskai parasyta...tai nelabai suprantu blush2.gif

o dar kiek suprantu-cia pleistriukai ju firmos.nebandet?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dany: 07 rugpjūčio 2009 - 18:50
QUOTE(Dany @ 2009 08 07, 19:47)
ar apie sita tonika snekat?
user posted image
ir prausiklis:
http://www.superdrug...47/143847_l.jpg
tokius perkat?ziuriu-ju puslapyje viskas anliskai parasyta...tai nelabai suprantu blush2.gif

o dar kiek suprantu-cia pleistriukai ju firmos.nebandet?
user posted image

Tai kad cia ne tokie, pas mus tokie:
user posted image
blush2.gif
sorry,nuotraukyte pasiskolinau is Jammin1 ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 08 07, 19:09)
Tai kad cia ne tokie, pas mus tokie:

o siaube-kad nusigrybavau as pati cia doh.gif ph34r.gif blush2.gif tiek prisiziurejau,kad vietoj CLARITY prisiziurejau iki Clearasil doh.gif

dabar man viskas aisku.bet vistiek tokiu produktu,kurios parodei-nerandu pas ju puslapy...yra tik tie pleistriukai nosei,ir dar tokios serveteles ir skrubas...:

http://www.superdrug...616/16616_l.jpg

http://www.superdrug...43/308943_l.jpg

o skrubas-cia skaitos prausiklis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dany: 07 rugpjūčio 2009 - 19:52
QUOTE(Dany @ 2009 08 07, 20:51)

o skrubas-cia skaitos prausiklis?

Šveitiklis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 rugpjūčio 2009 - 22:54
Sveikutes, as kadangi viena pirmuju cia isbandziau clarity tonika, tai jau tvirtai galiu sakyti, kad kai baigsis sis - vel pirksiu! tonika pradejau naudoti po to, kai pleistriuku pasalinau inkstirus, tai iki siol dar oda svari (net nezinau gal daugiau nei pora sav praejo... g.gif ), o anksciau jau po keliu dienu tie inkstirai atsirasdavo doh.gif naudoju ji ryte ir vakare, odos man nesausina, o skruostai juk linke sauseti buvo, net nebenaudoju drekinamojo kremo, ir ka, neturiu nei vieno spuogelio, tfu tfu tfu 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 08 05, 19:47)
Jammin, na ir apkret cia visas pirktis Clarity linija thumbup.gif  as turiu tonika ir esu labai patenkinta 4u.gif  oda tokia lygi, daug svaresne. Pussesere net apako, kai pasakiau, kad be pudros esu biggrin.gif nors man dar noris svaresnes ir lygesnes odytes wink.gif

thumbup.gif as irgi nebesipudruoju daugiau, nes nera ka slepti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 05, 20:52)
Tai kad Pupsia atrado, visi nuopelnai jai  biggrin.gif
Aš tik įsigyjau viena iš pirmųjų ir parašiau gerus atsiliepimus, tai kuo toliau, tuo daugiau forumiečių užsikabliavo  biggrin.gif  Gavosi gera reklama  rolleyes.gif

Man atrodo, kad Clarity nesenai gal Droge buvo atsirade, nes iki tol net nepastebedavau, o beje ir dabar kazkaip i apatines lentynas sudeta si produkcija, slepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 08 rugpjūčio 2009 - 21:43
Na ka praejo daugiau laiko kaip naudoju Cliarity kauke ir tonika ir spuogu neliko thumbup.gif thumbup.gif gal keli maziukai blush2.gif Tfu tfu tfu 4u.gif Tikiuosi ir toliau pades ax.gif Tik va nzn kur kitas priemones reiks deti blush2.gif doh.gif kazkaip gaila ismesti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
As naudoju seba med muiliuka nuo inkstiru kiekviena ryta ir vakara, aisku, tai tik pradine priemone, reikia daugiau smile.gif tai dar bioline kremuka, jis ne valo, taciau sugeria riebaliukus odos ir inkstirai neuzsikemsa.

Be siu dvieju priemoniu daugiau nieko gero nesu rasusi.
Atsakyti