Kažkaip toks jausmas , kad veidas gaivesnis pasidarė..
Dabar kelias savaites nenaudojau JOKIŲ priemonių.. Tik kas dieną 3 kartus veidą su vandeniu nusiprausdavau ir viskas , tai galiu pasakyti , kad mano veido oda atsigavo , ir inkštirų pamažėjo..
QUOTE(StOp! @ 2009 07 31, 20:43)
Dabar kelias savaites nenaudojau JOKIŲ priemonių.. Tik kas dieną 3 kartus veidą su vandeniu nusiprausdavau ir viskas , tai galiu pasakyti , kad mano veido oda atsigavo , ir inkštirų pamažėjo..
As irgi diena nieko nenaudoju,nebent vakarais kai nepamirstu su levometicino tirpaliuku patepu veida. Didelis is tikro skirtumas jauciasi,kai taip nieko ant veido nededi(is tikro visokiu kremu,toniku,net bijau,bijau sugadinti turima rezultata).O budavo,kad viska tepi,dedi ant veido,ir niekas nenyksta,tik daugeja ant veido nors tu ka,ieskodavau vis ko nors naujo,gero,nebandyto veidui gydyt,kaip liga jau buvo,bet aciu dievui isgijau nuo jos. Ir dar plius pastebejau,kad veidas nebeblizga nei kai makiaza kada uzsidedu,nei kai svariu veidu esu(be makiazo) kai nebenaudoju visu tu dalyku,o anksciau kai naudodavau,tai tiek blizgedavo, net kai kokia diena nieko,nei kremu,nieko nededavau,o dabar jau matyt oda priprato prie to ir visai neblizga
vasara kai nesidazau, tai irgi nieko nenaudoju, nematau reikalo vasara oda gadint, reikia jai atsigaut, o kai daraus makiaza, tai automatiskai reikia su prausikliu veida praust, o po to kad neisausetu kremu reikia tept, cia aisku, taip ir gaunas kai dazais, o kai nera makiazo, nereikia ir priemoniu mano nuomone
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 31, 21:02)
vasara kai nesidazau, tai irgi nieko nenaudoju, nematau reikalo vasara oda gadint, reikia jai atsigaut, o kai daraus makiaza, tai automatiskai reikia su prausikliu veida praust, o po to kad neisausetu kremu reikia tept, cia aisku, taip ir gaunas kai dazais, o kai nera makiazo, nereikia ir priemoniu mano nuomone 
Nu as su prausikliu tai visada prausiu,bet cia tokia priemone,kuria tuoj pat vistiek su vandeniu nuplauni
man atvirkščiai, per karščius nieko netepiau, tik prausiau prausikliu ir tepiau kremą, spuogeliai išlįsdavo
nes veidą liesdavau dažniau, nepačiupinėjus negalėdavau išbūt
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 31, 21:33)
man atvirkščiai, per karščius nieko netepiau, tik prausiau prausikliu ir tepiau kremą, spuogeliai išlįsdavo
O man niekuo nevalant oda susiriebaluodavo ir užsikimšdavo poros...
Poto visokių mažyčių spuogelių atsirasdavo
Tai dabar naudoju ir viskas o.k.
O nuo šito clarity manau irgi pranyks spuogeliai. Man dažnai taip nutinka pradėjus kažką naują, odą valančio naudoti
Nežinau ar kas minėjo, bet mano manymu gera priemonė yra
ABC - Australian body care. Veido šveitiklis, taip pat yra ir kūno šveitikliai ir tiesiog paprasti pieštukai spuogams ar panašiai šalinti.
Ši priemonė pagaminta iš arbatmedžio aliejaus. ją galima rasti manau, bet kurioje vaistinėjė , bet tiksliai šiaip nežinau, nes aš visada perku litfarmos vaistinėjė. Priemonę rekomenduoja naudoti ryte ir vakare. aš asmeniškai naudodavau tik vakare ir rezultatas stulbinamai geras.
ABC - Australian body care. Veido šveitiklis, taip pat yra ir kūno šveitikliai ir tiesiog paprasti pieštukai spuogams ar panašiai šalinti.
Ši priemonė pagaminta iš arbatmedžio aliejaus. ją galima rasti manau, bet kurioje vaistinėjė , bet tiksliai šiaip nežinau, nes aš visada perku litfarmos vaistinėjė. Priemonę rekomenduoja naudoti ryte ir vakare. aš asmeniškai naudodavau tik vakare ir rezultatas stulbinamai geras.
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 31, 22:33)
Vajej,as NIEKUOMET nelieciu veido rankom(nu tik aisku prausiantis ir krempudra tepant)
aš irgi dar visai neseniai kentjau nuo gausybės spuogų ant kaktos, krūtinės ir nugaros
nepirkau jokių kremų iri pan.. priemonių nuo spuogų, tiesiog nustojau juos liesti, spaudinėti, ir per pora mėnesių jų ženkliai sumažėjo
Na va ir man pradeda giluminiai kilti
jau vienas kyla tai nzn ar toliau bandyti naudoti ar nebe
Jammin kaip tau ten toliau naudojant su tais giluminiais?
Nes nebezinau ka daryti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 02, 22:23)
Na va ir man pradeda giluminiai kilti
jau vienas kyla tai nzn ar toliau bandyti naudoti ar nebe
Jammin kaip tau ten toliau naudojant su tais giluminiais?
Nes nebezinau ka daryti
Kad viskas o.k., tie keli, kurie buvo iškilę jau beveik išnyko, o naujų jau nebeatsiranda
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 02, 22:38)
Kad viskas o.k., tie keli, kurie buvo iškilę jau beveik išnyko, o naujų jau nebeatsiranda
Odelė švari
Manau, kad gali tęsti vartojimą, turėtų dingti ir pas tave 
Geras