Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Rutalt @ 2009 12 27, 23:54)
Merginos gal jus zinot kur buna pirkti toks metalinis kaip pagaliukas,nemoku pasakyt kur inkstirus su juo valo.Kiek kaune ieskojau,niekur neradau biggrin.gif

kas per pagaliukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 12 28, 00:54)
Merginos gal jus zinot kur buna pirkti toks metalinis kaip pagaliukas,nemoku pasakyt kur inkstirus su juo valo.Kiek kaune ieskojau,niekur neradau biggrin.gif

Aš tai droge prikau prieš metus kokius : pora litų kainavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 12 28, 14:21)

patogu su juo? gerai eina isvalyti?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 12 28, 13:20)
kas per pagaliukas? blush2.gif

čia apie kosmetinę kilpelę kaip suprantu kalbat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 28, 12:39)
čia apie kosmetinę kilpelę kaip suprantu kalbat  g.gif

Taip taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Geismas @ 2009 12 28, 12:21)

Droge ieskojau-nebuvo g.gif Kaip kazkuri jau klause,ar issivalo su juo gerai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 12 28, 13:48)
Taip taip 4u.gif
Papildyta:

Droge ieskojau-nebuvo g.gif  Kaip kazkuri jau klause,ar issivalo su juo gerai ? 4u.gif

man pačiai tai neina su ja valyt ,o kosmetologė gerai išvalo ,bet neįtikėtinai skaudžiai
user posted image
Atsakyti
Aš tai su ta kilpele niekada nesėdžiu ir neminkau nosies, tiesiog prabraukiu lėta ir įspaudus šiek tiek, tai ojoj kiek prisisrenka smile.gif, bet ar matoma tas rezultatas- nežinau.. Bet turinio iš inkštirų nemažai pašalinu.
Atsakyti
o kaip atrodo tas daiktas gal imeskit kas foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 12 27, 22:54)

Proco profesionaliu yra, bet tikrai ne pora litu kainuoja. Ir su juo skauda, jeigu viska nori isvalyt.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 02, 00:23)
Proco profesionaliu yra, bet tikrai ne pora litu kainuoja. Ir su juo skauda, jeigu viska nori isvalyt.

Kad skauda-zinau.O kur ju pirkti yra?paprastose parduotuvese ar kazkokiose specializuotose?
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 12 28, 17:56)
Aš tai su ta kilpele niekada nesėdžiu ir neminkau nosies, tiesiog prabraukiu lėta ir įspaudus šiek tiek, tai ojoj kiek prisisrenka smile.gif, bet ar matoma tas rezultatas- nežinau.. Bet turinio iš inkštirų nemažai pašalinu.

o po duso ar garinimo su ta kilpele valaisi? as dar neismokus doh.gif
Atsakyti
Po garinimo geriau, o kilpele atrodo kaip toks pagaliukas ir jo gale tokia vieline kieta kilpele. Isvis sitas dalykas vadinasi kosmetologine kilpele. Ar parduotuvese neprofesionalams ju yra nezinau.
Atsakyti