Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(saullute @ 2009 08 06, 13:18)
Gal ir nuo buto energetiniu zonu priklauso, pas mane ant spintos padetas sidabras pajuoduodavo-ruduodavo per kelias dienas, ar vielute, ar uzsegimai, nesvarbu kas. Perstaciau spinta i kita vieta, ir nebejuoduoja taip greitai, per tris menesius vos vos patamsejo. Mistika kazkokia doh.gif

Tai tada ir juoduotu visas,o ne atskiru parsisiuntimo partiju g.gif
Atsakyti
tikrai nevienodai juoduoja, kad ir toje pacioje vietoje laikomas. bet vieta irgi kazkodel turi itakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 08 06, 20:03)
tikrai nevienodai juoduoja, kad ir toje pacioje vietoje laikomas. bet vieta irgi kazkodel turi itakos g.gif

As isitikinau ,jog sidabras labaigreitai juoduoja,jei zmogus ,kuris nesioja ta sidabro dirbini,serga.
Atsakyti
man vienas juvelyras sake, kad greitai pajuoduoja, jei organizme daugiau sieros ar kazkas panasaus, bet tai rodos nesusije su ligom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 06 rugpjūčio 2009 - 21:32
QUOTE(naca @ 2009 08 06, 21:32)
man vienas juvelyras sake, kad greitai pajuoduoja, jei organizme daugiau sieros ar kazkas panasaus, bet tai rodos nesusije su ligom.

Nezinau su kuo susije,bet faktas.Gal ka nuveikei po atostogu ar ir tu dar vasaroji ,kaip daugelis is musu ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 06 rugpjūčio 2009 - 22:03
nemazai pridariau. bandysiu det i Etsy rolleyes.gif . gal pavyks.
siandien ar ryt el 2 savaitems isleksiu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 08 07, 06:26)
nemazai pridariau. bandysiu det i Etsy rolleyes.gif . gal pavyks.
siandien ar ryt el 2 savaitems isleksiu vacation1.gif

Oi parodyk.Man kompo apsauga neleidzia eiti i radikalą,net nezinau per kur dabar nuotraukas ikelti.O del tavo atostogu:pasisekė gi tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 08 05, 20:00)
Kaip tik savaitgalį važiuosiu į Šiaulius, jei būtų galimybė gal nuvažiuočiau pažiūrėti.Parašyk adresą jei gali gelėta jūrė.

Ačiū labai, dita, už pagalbą, bet jau pardavė tuos kaltukus unsure.gif per ilgai galvojau smile.gif
Papildyta:
Naca, ir man labai įdomu pamatyt, ką sukūrei per atostogas rolleyes.gif
Atsakyti
kad tie mano darbai cia nelabai tinkami rodyti- jie daugiausia wrapinti is vielos. ir dar ne visus nufotkinau doh.gif

Atsakyti

Sveikos 4u.gif ,
jau pagaliau pjaustau doh.gif varį: (baisiai ilgai man gaunas, gla yra lengvesnių būdų nei su pjūkleliu lotuliukas.gif )

user posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 06, 22:05)
As isitikinau ,jog sidabras labaigreitai juoduoja,jei zmogus ,kuris nesioja ta sidabro dirbini,serga.

drinks_cheers.gif
ypac kai prakaituoja ...

QUOTE(gosiukas @ 2009 08 09, 10:10)
Sveikos 4u.gif ,
jau pagaliau pjaustau doh.gif  varį: (baisiai ilgai man gaunas, gla yra lengvesnių būdų nei su pjūkleliu lotuliukas.gif )

wub.gif wub.gif wub.gif

as noreciau taip ismokt...
gal gali trumpai i az info parasyt, ko tam reikia ? turiu minciu , noreciai igyvendint, su jusu pagalba blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 rugpjūčio 2009 - 09:18

Kol kas tik tiek: vario lapas ir pjūklelis metalui pjaustyt. Ir daug kantrybės, nes tie pjūkleliai lengvai doh.gif lūžta. Viska gali įsigyt Senukuos, ar metalu prekiaujančioj parduotuvėj.
Atsakyti