Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Vasara, atostogos ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2009 07 30, 08:00)
Vasara, atostogos ... smile.gif

Vasara... biggrin.gif Originalus tavo paskutinis darbas...man patinka .Tuščiaviduriai?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 30, 13:51)
Vasara... biggrin.gif    Originalus tavo paskutinis darbas...man patinka .Tuščiaviduriai?

Aha, tuščiaviduriai smile.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2009 07 30, 16:35)
Aha, tuščiaviduriai smile.gif
Ačiū

Pasakyk tu man,Subtiliai,kurią vietą litavai sujungdamas pusrutulius?Ir ar formą darei pasinaudodamas "kūbeliu" ?
Atsakyti
Viskas kaip ir būtų aišku,bet esu netikra ,kaip darei priekinės dalies plokštumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 30, 19:10)
Viskas kaip ir būtų aišku,bet  esu netikra ,kaip  darei priekinės dalies plokštumą  g.gif

Siūlė per vidurį (simetriskai). Forma - su doming block arba lietuviškai berods anka vadina. Priekinė dalis - su punch, lietuviškai berods punsonas smile.gif
Pataisykit, jei klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2009 07 30, 19:27)
Siūlė per vidurį (simetriskai). Forma - su doming block arba lietuviškai berods anka vadina. Priekinė dalis - su punch, lietuviškai berods punsonas smile.gif
Pataisykit, jei klystu smile.gif

biggrin.gif Visiškai teisus.Aš ,matai,mažybiniu vardu vadinu,nes nu labai jau maža gabaritinė ta anka biggrin.gif Dabar ziurek,va sita vieta is kurios dalies kaldinai-mažosios ar didžiosios?Mane labai sudomino ši dalis,..maždaug žinau kaip daryti,bet man įdomu eiliškumas.Jei butu su nuolydziu-viskas aisku butu,bet kadangi(kiek imatau) ji-plokscia...va cia man neaiškumai
user posted image
Atsakyti
Gražus auskariukas taip kiek matau jis darytas ankos pagalba ir pansonais. Aš taip pat dirbu , bet labai lėtai. Kai taip karšta nesinori dirbti.Dabar vaikštau po parodas, muziejus vienu žodžiu "kultūrinuos".
Atsakyti
Aš čia tokį klausimą užturėjau... Va šiti va įrankiai, jie skirti visokiom tekstūrom išgauti? blush2.gif http://www.public.fo...formavimui.html

50Lt už juos visus čia normali kaina? Daug ar mažai?
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 08 02, 23:53)
Aš čia tokį klausimą užturėjau... Va šiti va įrankiai, jie skirti visokiom tekstūrom išgauti? blush2.gif  http://www.public.fo...formavimui.html
50Lt už juos visus čia normali kaina? Daug ar mažai?

Atsakykit prašau, kas daugiau nusimano, kaa.. rolleyes.gif 50lt už šiuos įrankius normali kaina, ar ne? Dabar nesu Vilniuj, tai negaliu nuvažiuot ir pažiūrėt į kokias juvelyrų prekes..
Atsakyti
kokiom teksturom? ar pavirsiaus?
nemanau g.gif . bet tikrai tai nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Nu kiek išsiaiškinau, tai visokiem pakalinėjimam, kad suteikt reljefą kažkokį, ar raides iškalinėt ar dar ką nors smile.gif
Atsakyti