Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

nu reik pabandyti. aciu.
tik turbut reikia lyditi labai arti vandens, kad nespetu atausti bekrisdamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 15, 16:06)
nu reik pabandyti. aciu.
tik turbut reikia lyditi labai arti vandens, kad nespetu atausti bekrisdamas g.gif

Geriausi gabalai man isejo,kai pyliau kazkur is 40 cm. aukscio
Tik neuzmirsk lydant i sidabra ideti chemikalu,valymui (flux'o-nezinau ,kaip lietuviskai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 rugsėjo 2009 - 16:10
tai nemazai.

velnias doh.gif . uzsisakiau, kaip visad paskutiniu metu, is Palmers metals. atsiskaitinejau is savo korteles, o adresa nurodziau UK. tai pranese, kad tokiu budu, kai neatitinka adresai, siuncia paskutini karta doh.gif . siaubas, niekas is anglijos i lietuva nebesiuncia, o dar ir tokiu budu nebesutinka siusti blink.gif . nesamone kazkokia unsure.gif
nebezinau, is kur cia reiks visko gauti doh.gif

kas is kur siunciates?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 15, 16:12)
tai nemazai.
velnias doh.gif . uzsisakiau, kaip visad paskutiniu metu, is Palmers metals. atsiskaitinejau is savo korteles, o adresa nurodziau UK. tai pranese, kad tokiu budu, kai neatitinka adresai, siuncia paskutini karta doh.gif . siaubas, niekas is anglijos i lietuva nebesiuncia, o dar ir tokiu budu nebesutinka siusti blink.gif . nesamone kazkokia unsure.gif
nebezinau, is kur cia reiks visko gauti doh.gif

kas is kur siunciates?

Sesers buvau paprasius pereiti Kauno lombardus ir paklausti ar parduotu laužą-ne ,neparduoda.Tai dabar visus pazystamus informavau,jog superku auksa ir sidabra ...ziuresim ar kas gausis is to biggrin.gif
Atsakyti
tai jau labai rimtai zadi tuo uzsiimti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 15, 16:17)
tai jau labai rimtai zadi tuo uzsiimti rolleyes.gif

Ne... kol kas ne.Bet ,kad kainos ziaurios uzsisakineti is firmu.Dabar parsisiunciau 1mm. plokstele (20x50) ,tai ,kad matau,jog man tik vienam gaminiui jos beuzteks,koki esu sugalvojus.Baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 rugsėjo 2009 - 16:23
taip, palyginus su lauzu tikrai nemazos. bet jei perki pusgamini (viela, skarda..), tai labai daug darbo atkrenta. o laikas irgi pinigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 15, 16:25)
taip, palyginus su lauzu tikrai nemazos. bet jei perki pusgamini (viela, skarda..), tai labai daug darbo atkrenta. o laikas irgi pinigai doh.gif

biggrin.gif Kol as dar nepardavineju,man dar kolkas -ne pinigai biggrin.gif
Atsakyti
bet tam skirti irankiai oho kokie pinigai doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 15, 17:15)
bet tam skirti irankiai oho kokie pinigai doh.gif .

Tas tai -taip.Naca,buvau uzmirsus parasyti,jog kaitinamą sidabrą piltum staigiai.

Dita,jei noresi kokios literaturos apie vaska ir formavima gaminiu is jo,as galesiu keleta lapu imesti .
mano pirmoji nuotrauka ideta i juvelyrika,kaip tik buvo liejimas is vaško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 rugsėjo 2009 - 19:12

Keliu tema i viršu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

metalo virtuozės, parodykite savo darbeliu bigsmile.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
gal kas turesit koki patarima.
kaip man padaryti grazu kiek pailga lydinuka. reikia kavos pupeles padaryti biggrin.gif
kiek darau paspausdama pincetu, tai vis susigadina pavirsius doh.gif
Atsakyti