Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Naca - fantastiški auskarai thumbup.gif

Gėlėta jūre - iš jo lipdai kaip iš molio, išdžiovini, tada išdegi. Išdegimo laikas nuo dydžio priklauso, nes iš pradžių dar išgaruoja likusi drėgmė, tada sudega priemaišos, o tik tada jau lydosi pats sidabras (jei aš gerai išaiškinau).
Traukiasi apie 14 proc.
Atsakyti
Jo ,su tuo traukimusi tai truputi reikia ziureti .Maziausiai traukiasi,kiek atsimenu,PMC3(700*C).Jei 5min.-1,6%,jei 15 min.-apie12%.O jei degini 900*C-13% ,laikas nesvarbus.Panasiaia ir visi kiti(PMC+,ORIGINAL PMC).cIA TIK DIDELIS SKIRTUMAS YRA ,KAI DEGINIMO LAIKAS TRUMPAS (MAZA KOKIA DETALE).
Atsakyti
reikia patarimo.

kaip jus lituojat tuos remelius (vel pamirsau pavadinima doh.gif ) akmenims ar akutems istatyti? as tiek su jais privargstu kol pavyksta prilituot doh.gif . ir isvis sunkiai man pavyksta ir koki maza burbuliuka prilituot.

gal zinot , ar fliusas pasensta g.gif . man kazko labai juoduot pradejo degdamas. anksciau lyg to nebuvo. o gal mazius ko i ji prikrove , bet jis neprisipazista g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 24, 14:21)
reikia patarimo.

kaip jus lituojat tuos remelius (vel pamirsau pavadinima doh.gif ) akmenims ar akutems istatyti? as tiek su jais privargstu kol pavyksta prilituot doh.gif . ir isvis sunkiai man pavyksta ir koki maza burbuliuka prilituot.

gal zinot , ar fliusas pasensta g.gif . man kazko labai juoduot pradejo degdamas. anksciau lyg to nebuvo.  o gal mazius ko i ji prikrove , bet jis neprisipazista g.gif

Burbuliukams as pagreziu negilia duobute ,kad laikytusi ir nesiridentu i visas puses.O akutems istatyti (as ir lietuviskai neatsimenu biggrin.gif ) lydmetali dedu is vidines puses ir stengiuosi kaitinti pagrinda ,o ne pati remeli aplinkui.Lydmetali sukarpau kuo mazesniaias gabaliukais.Tik tiek galiu pasakyti apie tai.Fliusas ir pas mane juodauja,nes teptuko nenuplaunu (klaida darau).Todel ,visada reikia pasidaryti maza kieki jo,kad kuo maziau liktu kitam kartui.Arba,jei skystis,taiisipilti i koki mazuti indeli.Gal kas daugiau ka patars 4u.gif
Ir dar...destytojas mane mokino...kai lituoji smulkias detales,ugni reikia tai priartinti,tai atitolinti,bet greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 rugsėjo 2009 - 15:35
as tai burbuliukus darau plokscius is vienos puses, tai jie nesiridena. o lituojant kur deti lydmetali- ar prie burbuliuko, ar ant jo, kad nubegdamas prilituotu?

o remelius tai as patepu fliusu, labai atsargiai uzdedu. lydmetalio dedu smulkiais gabaliukais prie remelio is vidaus ir , kaip sakai, kaitinu pagrinda. bet tas lydmetalis retai kada pasklinda graziai per visa remelio ilgi.

jooo ir as teptuko nenuplaunu doh.gif . ir kisu tiesiai i buteliuka doh.gif . reiskias mano vaikis isteisitas biggrin.gif

ir noriu pasidziaugti, kad dantu pasta kaip karscio izoliacijos priemone tikrai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
Tas rėmelis - tai yra apsodas.
Atsakyti
Naca,dar atsiminiau...kai lituoju labai mazas detales,pirma islydau lydmetali ,o paskui kaitinant pridedu detale ir baigiu lydyti.O rutuliukams lydmetali gali deti ir ant virsaus ,ir sone ,ir po juo(paziurejau knygoje )
Atsakyti
geras patarimas su tuo iskaitintu lydmetaliu rolleyes.gif o dedant salta detalyte tas lydmetalis neatvesta? ir ar ta detale reikia sutept fliusu?

as dazniausiai dedu ant virsaus, bet ne visad nubega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 25, 15:44)
geras patarimas su tuo iskaitintu lydmetaliu rolleyes.gif o dedant salta detalyte tas lydmetalis neatvesta?  ir ar ta detale reikia sutept fliusu?

as dazniausiai dedu ant virsaus, bet ne visad nubega doh.gif

Pasakysiu ,kaip as darau.Pirma visas detales pakaitinu uzdedu fliusa ir vel pakaitinu,kad fliusas isdziutu.Ir tada jau imuosi lydmetalio.O mazos detales bededant ir taip paskui ikaista,nes visviena liepsna laikai nukreipta i ta vieta ,kur lydmetalis (jei suprantamai isaiskinau).As tai rutuliukams lydmetali dedu sone,man taip patogiausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikuciai,metalo myletojai biggrin.gif Rodausi su savo megejisku darbeliu.Sidabras ir mineralas(kazkoks biggrin.gif ).Bandziau pakalineti .Nepeikit labai Pakabukas ne is mazuju (90mm),kaip as sakau-didelei iskirptei mirksiukas.gif biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 rugsėjo 2009 - 13:46
fainas thumbup.gif . toks tikrai ranku darbas wub.gif
cia agatas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 09 29, 14:04)
fainas thumbup.gif . toks tikrai ranku darbas wub.gif
cia agatas mirksiukas.gif

Agatas?O pas pardaveja mineralu parduotuveje klausiaukas tai.Tai mikciojo ,mikciojo ir nieko nepasake.Zinosiu.O ,tai melynai violetinis kas ,irgi agatas?
Atsakyti