QUOTE(dita0506 @ 2009 09 19, 21:18)
Gėlėta jūrė aš tokius valcus jau turiu, nelabai patogūs kad reikia keisti tuos volus, aš užtrunku 15min. kol pakeičiu, bet brangesnių nelabai galėjau sau leisti.Bėda viena, kad negaliu vielutės įsitraukti, nes reikia perdaryti tą volą. O už kiek tu žadi tu valcus parduoti?
Nu va, kažkaip nepagalvojau.. Nors tiesą sakant.. hmm.. esu tik kelis kartus gavus proga prasivalcuot, ką reikia.. bet, o kam reikia kaitaliot?? Ta prasme, aš kažkokiu tais būdu, kai dariau, tai išsitraukiau vielą ir man net neprireikė volų plokštelėms. Apšvieskit jūs mane, durną, ką tada ne taip dariau??
O parduosiu jaučiu už kokius 600-700Lt. Nežinau, noriu parduot už tiek, kiek man kainuos viskas, bile man tik siuntimo išlaidos šiek tiek pasidengtų. Tai ta kaina priklausys nuo to, kiek apmuitins juos. Jau antradienį turėtų atvažiuot
QUOTE(dita0506 @ 2009 09 19, 21:50)
Gėlėta jūrė aš jau nusipirkau tą knygą(apie metalo paviršius ) parvežė man ją iš Anglijos.
Burbanti gal gali pasakyti tiksliai kur tu mokaisi, vienas mano grupiokas nori pasimokyti užsienije bet nežino kur geriau būtu mokytis, kiek tai kainuotu.
O kaip fainai!

Aš kol kas į tuos savo valcus susikoncentravus, kitkam visai pinigų neliko. Bet jaučiu reiks pasidovanot kalėdoms:)
QUOTE(subtiliai @ 2009 09 19, 22:46)
O del geletos jures valcu ir as tos nuomones, kad nepatogu keisti volus. labai ismusa is veziu. Nebent du naudoti. Taip, kad geleta jure, nepardavinek visu, o pasilik sau du
Oj, jei galėčiau du pasilikti, tai būčiau ieškojus tada ką nors rimtesnio

Pažiūrėjau, jei reikės, tai nusipirksiu tada papildomus volus. Yra tokiam valcui tokie per pusę.