Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(subtiliai @ 2009 09 21, 08:53)
Burbanti,
Nuorodų, ne nurodymų smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif Nekreipkit dėmesio.Išsiblaškius... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 09 19, 21:18)
Gėlėta jūrė aš tokius valcus jau turiu, nelabai patogūs kad reikia keisti tuos volus, aš užtrunku 15min. kol pakeičiu, bet brangesnių nelabai galėjau sau leisti.Bėda viena, kad negaliu vielutės įsitraukti, nes reikia perdaryti tą volą. O už kiek tu žadi tu valcus parduoti?

Nu va, kažkaip nepagalvojau.. Nors tiesą sakant.. hmm.. esu tik kelis kartus gavus proga prasivalcuot, ką reikia.. bet, o kam reikia kaitaliot?? Ta prasme, aš kažkokiu tais būdu, kai dariau, tai išsitraukiau vielą ir man net neprireikė volų plokštelėms. Apšvieskit jūs mane, durną, ką tada ne taip dariau??

O parduosiu jaučiu už kokius 600-700Lt. Nežinau, noriu parduot už tiek, kiek man kainuos viskas, bile man tik siuntimo išlaidos šiek tiek pasidengtų. Tai ta kaina priklausys nuo to, kiek apmuitins juos. Jau antradienį turėtų atvažiuot biggrin.gif

QUOTE(dita0506 @ 2009 09 19, 21:50)
Gėlėta jūrė aš jau nusipirkau tą knygą(apie metalo paviršius ) parvežė man ją iš Anglijos.
Burbanti gal gali pasakyti tiksliai kur tu mokaisi, vienas mano grupiokas nori pasimokyti užsienije bet nežino kur geriau būtu mokytis, kiek tai kainuotu.

O kaip fainai! smile.gif Aš kol kas į tuos savo valcus susikoncentravus, kitkam visai pinigų neliko. Bet jaučiu reiks pasidovanot kalėdoms:)

QUOTE(subtiliai @ 2009 09 19, 22:46)
O del geletos jures valcu ir as tos nuomones, kad nepatogu keisti volus. labai ismusa is veziu. Nebent du naudoti. Taip, kad geleta jure, nepardavinek visu, o pasilik sau du smile.gif

Oj, jei galėčiau du pasilikti, tai būčiau ieškojus tada ką nors rimtesnio smile.gif Pažiūrėjau, jei reikės, tai nusipirksiu tada papildomus volus. Yra tokiam valcui tokie per pusę.
Atsakyti
Dita0506, gal gali parasyti koks pavadinimas tos knygos apie metalo apdirbima, sudomino jau labai rolleyes.gif
Atsakyti
gaila del tos anglu kalbos unsure.gif .
bet kas liecia juvelyrika tai sunkiai ir rusiskai ikandu-visokie terminai doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
akuciu auskaruose tik nsimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 21 rugsėjo 2009 - 21:59
nu grazu, padirbejai rolleyes.gif . o kaip tas akutes istatei? gaila, kad grandineles smulkmenu nesimato.

kai fotografuoji lempos sviesoje, nustatyk fotoaparaste dirbtinio apsvietimo rezima mirksiukas.gif
Atsakyti
jo fotkint as nemoku prisipazystu biggrin.gif
nu ryt padarysiu kokybisku nuotrauku, pakeisiu sitas..
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2009 09 21, 22:06)
jo fotkint as nemoku prisipazystu  biggrin.gif
nu ryt padarysiu kokybisku nuotrauku, pakeisiu sitas..

Ne tu vienas biggrin.gif O darbai grazus.Darbo nemazai ideta. Saunuolis,Mariau 4u.gif
Atsakyti
olialia kokia tema thumbup.gif gal ir mane prijaučiančia priimsit blush2.gif

Čia mano naujas hobis... prieš maždaug metus šiaip ne taip dariau auskarus, klišus klišutėlius (na kai vertinu dabartinėm akim) ir bedarydama...sulaužiau... tada pamasčiau, o kodėl gi nepabandžius dar kartą... taip liga ir prasidėjo... dabar reikia vis daugiau ir daugiau - ir akmenų, ir sidabro, ir įrankių.... ir, svarbiausia, žinių... Kol kas nieko mandro nedarau, nes viskas nemažai kainuoja. Skaitau knygas apie juvelyriką, po truputį mokausi lituoti.. žodžiu, kaupiu žinias ir įgūdžius wink.gif

Atsakyti
kuo daugiau-tuo geriau mirksiukas.gif . sveika prisijungusi. gal turi ka parodyti rolleyes.gif ?
Atsakyti
iš tų rimtesnių bandymų tai nelabai... nefotografavau nieko kol kas

o visų kitų galit pasižiūrėt http://jewellery-box.webs.com (tik nepeikit labai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarasca: 22 rugsėjo 2009 - 15:09
ar ta sidabrine detale su drugeliu pati darei?
Atsakyti