Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2009 10 14, 19:47)
nu va pasirodysiu ax.gif

user posted image

labai gražu bigsmile.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė 4u.gif

O aš toliau vario karpinių nenuėjau dar:

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pasakiskas darbas gosiukas wink.gif
Atsakyti
aciu, Gosiuk ax.gif

ar dar yra gyvu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 10 21, 19:29)

Labai saunus darbeliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 10 26, 15:54)

ar dar yra gyvu? g.gif

Nelabai biggrin.gif .As ,tai neturiu ka parodyt ,mano butanas dar neatkeliavo .Reiks ,greiciausia,vel skambint ir klaust kur dingo mano uzsakymas doh.gif
Atsakyti

Sveikos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

siandie nusipirkau lydmetalio su kanifolija (viela tokia lotuliukas.gif ). Noriu pasitikslint, tai dabar jau man niekur nereikia dukart mirkyt to lydmetalio, pries lituojant g.gif , tik lituojamamas vieteles su rugstim patept blush2.gif

Visgi bandysiu blush2.gif , naca, as...palitavimus jau.....vis taupau ta sidabra, kol nebusiu tokia zalia ir nesugadinsiu brangiu medziagu...
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Aš čia ne į temą, bet gal žinot kur galėčiau nusipirkti žalvario 4 mm blush2.gif arba ir kitokio 4u.gif
Atsakyti
Gosiuk, o ka cia lituosi? ar vari su kanifolija ir paprastu lydmetaliu g.gif ? tiktu ir su tuo sidabro lydmetaliu ir fliusu, bet tik su ugnele.

aisku ir tuo paprastu budu prisilituos, bet taip tu neigausi tos reikalingos patirties darbui su sidabru mirksiukas.gif
ne, tokiu budu nereikia mirkyti, tik nuriebalinti ir oksida nuvalyti. gali tiesiog pasvitrinti ta vietele ir nevargti su rugstimi.

Sandrita, ir man butu idomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 26 spalio 2009 - 20:55
Kas čia per lydmetalis su kanifolija, aš tokio dar nemačiau.Gal galėtumei daugiau papasakoti.
Atsakyti
tai paprasta lydmetalio viela visokiu storiu, kurios viduje yra kanifolijos.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 10 26, 20:46)

Sandrita, ir man butu idomu ax.gif

vilniuj, Varinėj karūnoj būna, bet db nebeturi doh.gif
Atsakyti
gaila man toli iki vilniaus doh.gif

mergaites (ir berniukai), sakykit, o sidabro lydmetalio nebuna kokia skysta konsistencija arba milteliais?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 10 27, 15:10)
gaila man toli iki vilniaus  doh.gif

mergaites (ir berniukai), sakykit, o sidabro lydmetalio nebuna kokia skysta konsistencija arba milteliais?

Būna. Tokia kaip košė.
Atsakyti