Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Subtiliai,o man tavo auskarai su gintaru labai jau...nu labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 10 29, 11:55)
Subtiliai,o man tavo auskarai su gintaru labai jau...nu labai patiko  biggrin.gif

Ačiū. O man tai tavo parašas patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 10 28, 22:16)

Naca ačiū už arsiūsta tau pamokėlę aš čia kalbu apie filigramus.

cia Varlyte idejo mirksiukas.gif
o gal tu supratai ant ko ten priklijuoja tas vielutes?
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2009 10 29, 14:20)
Ačiū. O man tai tavo parašas patiko smile.gif

biggrin.gif
Papildyta:
Kazkada ejo kalba apie sidabro apsaugojima nuo oksidacijos .Siandiena pasiskaitinejau truputi ir suradau kelis budus : spec .laku padengti ;kaitinti daug kartu ,kad varis kuo daugiau isdegtu ,tuo paciu gaminio pavirsius pasidengia 999 sluokniu.Ir dar vienas budas ,kazkoks " Renesanso vaškas",kai norima issaugoti oksidacijos spalvine gama .Tam paciam reikalui tinka ir lakas . http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 29 spalio 2009 - 21:25
Nu velnias doh.gif o as maniau kas dar cia per tokia princiesa atsirado blink.gif o dabar daejo lotuliukas.gif
tai kas cia tau ta karuna uzdejo biggrin.gif ?

kazi kur gaut to lako g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 spalio 2009 - 21:38
QUOTE(naca @ 2009 10 29, 22:37)
Nu velnias doh.gif  o as maniau kas dar cia per tokia princiesa atsirado blink.gif  o dabar daejo lotuliukas.gif
tai kas cia tau ta karuna uzdejo biggrin.gif ?

kazi kur gaut to lako g.gif

biggrin.gif Neatpažinai ? biggrin.gif Daug kas klausia del tos karunos .Nugis -Skorpiono era atejo biggrin.gif biggrin.gif ,tai ir pasipuosiau biggrin.gif
Einu ,pasišlaistysiu dar po mamkas ,o paskui sėsiu žiureti kur to lako galima gauti ,kai surasiu -parašysiu . mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidairiau i tuos lakus .Gal sakau sitas tinka,nes kiek raso, tai visiems metalams tinka (sidabra iskaitant) ? g.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item2ea6092f1e
Manau ,kad tokiuose "Senukuose" ,ar panasiuose i juos, turetu buti kazkas tokio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 30 spalio 2009 - 11:24
nezinau - tie tokie universalus gal nelabai g.gif . reikia kazkokio ypatingai rimto, tam skirto- juk turi nesimatyti ir nesilupti.
reiktu prekese juvelyrams paklaust. nors nesu girdejus , kad musu juvelyrai naudotu.

ka Subtiliai apie tai pasakys?
Atsakyti
gal zinot kaip suprasti
A Large Brass Ox Oval Photo Locket Pendant
nu ir pvz. Anti-Copper/P Brass Earring Finding
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 10 30, 14:58)
nezinau - tie tokie universalus gal nelabai g.gif . reikia kazkokio ypatingai rimto, tam skirto- juk turi nesimatyti ir nesilupti.
reiktu prekese juvelyrams paklaust. nors nesu girdejus , kad musu juvelyrai naudotu.

ka Subtiliai apie tai pasakys?

O gi nieko nepasakys smile.gif
Nenaudoju jokių. Tik servetėles sidabrui valyti.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 10 30, 23:46)
gal zinot kaip suprasti
A Large Brass Ox Oval Photo Locket Pendant
nu ir pvz. Anti-Copper/P Brass Earring Finding

Didelis žalvarinis jautis ovalo formos atsidarantis pakabukas fotonuotraukai
Variu dengti (variuoti) žalvariniai auskarai
Atsakyti
aciu bigsmile.gif
Atsakyti